Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.123
Cevap
517
Favori
686.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elinize emeğinize sağlık. Beklemek yerine haziranı değerlendireceğim inşallah. Daha önce çocuksuz barut andız side’ ye gitmiştik, benzer kalitede bir yer bulamayacağız diye ödüm kopuyor😅
  • Sömestra en mantıklı oteller hangileri acaba şuan açık ısıtmalı havuzu falan olan 😊

Haziran sonun Quattro family dem aldım umarım herkesin memnuniyeti bizde de olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan çinko karbon pil -- 3 Ocak 2025; 18:29:39 >
  • Arkadaşlar google yorumlarını okuyup da rezervasyon yaptirabilen var mı? Aynı günde biri gelinmez çok kötü biri çok iyi yazmış. Yemeklere çok iyi diyen var zehirlendik diyen var bunun bir orta yolu olmaz mı? Otel seçemedim concorde de lux ile güral arasında kaldım.
  • miribute M kullanıcısına yanıt
    Barut Andız’ın misafir ve memnuniyet, hijyen, özen kalitesini bulabileceğiniz muadil tesis Türkiye’de az hocam, çocuklu yeni bir sayfa açın, yeni otellerin güzel yanlarına odaklanırsınız :)
  • selamlar
    6 ocak pazartesi girisli 3 gece
    bodrum , bodrum civari veya ege bolgesi degerli fikirlerinizi tavsiyelerinizi paylasirmisiniz fiyat onemli degil
  • sıradan çinko karbon pil kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz 4 gece için 25-40k arası ise
    Papillon ayscha
    Lara barut
    Rixos park belek
    Ic hotels
    Gözüme çarpanlar
  • Bugun sizleri cok mesgul ettim ama calista luxury ile voyage belek arasinda kaldim yilin 2. tatili icin. Fiyattan bagimsiz hangisini tercih edersiniz?

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Nirvana dolce vita vardı aklımda ama buranın aquası, bodrumda olması ve fiyatı cezbetti.
    World card ile alan olursa, ki world mantıklı, mobil uygulamadan alsın, webden alınca puan yatmıyor, 700 TL yi yakmak zorunda kaldım :) (69.700 otel ücreti, 700 TL iptal sigortası ile beraber 5.000 puan veriyor, 70 bin altı 2.500 puan)
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Robinson çamyuvada değil ama robinson nobiliste kaldık hocam balayı değildi pandemi zamanıydı jiva dan 1 değil 2 gömlek üstün bir oteldi jivanın tek artısı tatlı şefinin gerçekten iyi işler yapması ama ne dondurma ne içki ne yemek anlamında ne etkinlik anlamında yanına yaklaşamaz

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Temmuz başı ya da Ağustos sonu Crystal Boutique +16 bu bütçe için en iyi alternatif olduğunu düşünüyorum.Bir de fırsat var MNG Tur'da onu da paylaşayım sizinle.
    40k üzeri rezervasyonlarda 3k indirim oluyor.Tarihinizi 2-6 Temmuz yaparsanız 37.3k olarak en uygun bu tarihlerde konaklarsınız.
    2.uygun tarih ise 26-30 Ağustos arası bunda da 38.6k'ya kadar düşürebilirsiniz.
  • oski32 O kullanıcısına yanıt
    Sizin Nobilis deneyiminiz bizim Çamyuva deneyimimizden farklı olmuş demek, bizim gözlemimize göre de (2023 Jiva tatilimizle kıyaslıyoruz) Robinson Jiva’nın yemek ve lezzet kalitesine yaklaşamaz, tesis güzelliği, doğası gibi alanları yoruma katmıyorum, farklı kriterler. En çok yeme içme kısmını yorumladım bizim için en önemlilerden olduğundan.
    Tabi bir de Robinson’un kültürel farklılıklarının bizde yarattığı yabancılık hissinin de tekrar tercih edilmeyecekler listemizde olmasında etkisi var.
  • Merhaba arkadaşlar Ağustos ayı için 15 yaşındaki çocuğa ücret almayan Limak Atlantis ve port natur haricinde başka otel varmı..bütçe 5 gece 100 k

• Arkadaşlar selamlar,

Temmuz ayı içerisinde Antalya Kemer tarafında otel tavsiyesine ihtiyacım var. Deniz kum olsun ve denize mesafesi yakın olsun. Yemekleri ve içecekleri kaliteli olması önemli. Bu kriterlere uyan fiyat performans otel rica edeceğim. Bütçe belli değil beğenelim yeterli.

• ReoxTR kullanıcısına yanıt
    Kemerde kum zor hocam
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hocam kemer dediğime bakmayın tüm alternatiflere açığım.

• Hocam merhaba Serenity quenn hotel nasıldır haziran ayı için 4 gece düşünüyoruz 40 bin civarı tutuyor önerir misiniz ? Veya bu fiyatlarda 4 gece için önereceğiniz otel varsa sevinirim
  • Geçen akra kemerde kaldım ve çok memnun kaldım. Hizmet, yemekler, alkol vs gayet hoşumuza gitti. Tek sıkıntısı barlardaki arı sıkıntısıydı.

Bu sene benzer nereye gidebiliriz? Antalya yada Bodrumda. Önerileriniz neler?
    21-24 Temmuz tarihleri 2 yetişkin 6 yaş çocuk..
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, bu konuda sen ve diğer bir kaç arkadaşın emeği çok fazla. Bu sayede bizde f/p otelleri bulabiliyoruz.

Diğer otelleri de inceliyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo_ooo

Bugun sizleri cok mesgul ettim ama calista luxury ile voyage belek arasinda kaldim yilin 2. tatili icin. Fiyattan bagimsiz hangisini tercih edersiniz?

Arkadaslar bu denkleme bir de eda eklendi. Ersin Beyin videosunda oteli çok begendim anak tripadvisorda temizlik konusunda sanırım bazi problemler var.

Voyage belek, Ela excellence ve Calista luxury arasinda tercihiniz hangisi olurdu? Yardiminiza ve yorumlariniza ihtiyacim var.

Deniz urunleri asigi birisi olarak Gündüzleri snacklerde voyageda kalamar karides olmamasi biraz uzdu acikcasi

• cemo_ooo C kullanıcısına yanıt

Zor soru hocam. Benim tercihim Voyage Belek olurdu.

ama önceliğiniz yeme içme alkol yada hizmet kalitesiyse

bunları tek tek karşılaştırmak gerek.

peyzaj

oda

animasyon havuz vs. Detaylı mukayese ve bunlardaki öncelikler mühim hocam

• 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.