Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 1cem1 , MerTR19 , Hepha082 , maarul , katakulli_35 Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.838
Cevap
533
Favori
724.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

13 - 17 Mayis araligi icin dusunuyorum. O tarihlerde deniz herhalde soguk olur zaten ancak acik havuzun isitmamali olmamasi da ayri bir cekince tabi.

Belki detay bir soru olacak ama, acik bufe izgarada antrikot biftek vs gibi etler oluyor mu yoksa yalnizca kofte tavuk mu?

• sahinbey66 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bütcenizin biraz üzerinde ama tek alternatif öneriyorum 50k altı 2 çocuklu otellerle arasında kalite bakımından dağlar kadar fark var.
    Ducale Lara 27 - 31 Ağustos 53.9k imkanınız olursa bu fiyattan kesinlikle kapatın derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cemo_ooo C kullanıcısına yanıt
    Mayısta soğuk olur hocam. Ben 22 mayıs girişli Voyage Torba aldım açık ısıtmalı havuz da var senin tarihlerde de aynı fiyat çıkıyor ikisi, bence orayı da değerlendir. Açık büfede et oluyordu ama tek çeşit. Bir gece antrikot bir gece biftek gibi.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden bakayım kendi sitesi de dahil bana 56.7 çıkıyor

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam tavsiye icin. Voyage sorgun 13 Mayis - 17 MAyis 4 gece 38600 tlye aldim. Taksit yok ama bu fiyata.

Voyage torba da inceleyecegim. 1 kere deneyimleme sansimiz olmustu ve cok memnun kalmistik

Hocam ducale lara nasıl bir otel hangi ayarda fiyat güzel duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sahinbey66 S kullanıcısına yanıt
    ETS'de maximum indirimi ile düşüyor o fiyata hatta 50k üstü olduğu için 5.000₺ maxipuan da kazanıyorsunuz.
    Maximum card yoksa Setur'da da %5 TT indirim kodu ve worldpuan var.

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Eski Venezia Palace oteli hocam orta-üst segment otel.
    Bu yıl yeni işletmesi var muhtemelen kötü olmaz diye düşünüyorum ilk yılı olduğu için.Esas avantajı 2 çocuk ücretsiz olması.Tek çocuklu aileler ya da çocuksuz aileler için başka alternatifler bulunur ama 2 çocuklu aileler için bu fiyat bandında bu kalitede ben çok göremedim.Cazibesi bundan dolayı.

Rica ederim, iyi tatiller şimdiden.

• Selamlar 2-6 Nisan tarihinde olan Selectum Luxury rezervasyonumu 3 geceye düşürürek 2-5 Nisan'a aldırdım.

Bu otelin öncesine de çok hoşuma giden Mylome Luxury'i ekleme yaptım. Kendi sitesinden yüzde 5 indirimle 29 Mart-1 Nisan arasına 3 gece bahçe swip-up 24.975 liraya geldi. Ön ödeme avantajı da var. Yüzde 30 ön ödeme yaptım şimdilik. İş bankasına 12 taksit, Garanti,Ziraat ve bir kaç bankaya 9 taksit yapabiliyorlar. İlgilenen arkadaşlar kendi sitesinden fiyat alsınlar mutlaka.

Toplamda 22.500 ve 25.000 verip 6 gece olmuş olacak. İki otel de buradaki ve googledaki yorumlara göre beni heyecanlandırıyor. Ekim aylarında bir fırsat çıkmazsa bu seneyi burada kapatmış olurum. Emek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Bu arada 1 gece Kemer-Side arasında temiz kamping alanına ihtiyacım olacak. Aradaki boşluğu yeni aldığım çadırla siftah yaparım diye düşündüm :) var mı tavsiyesi olacak arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Kerem hocam iki otel seçiminiz de harika olmuş,içinize sinsin,şimdiden iyi tatiller dilerim.
    Ekim ayı için bütçenizi bilmiyorum ama Mylome ve Selectum Luxury tarzı premium oteller 4 gece 55-60 +
    Bir tık altı kalitede düşünürseniz 2 önerim olacak size Asteria Belek ve Selectum Family Belek 35k civarı 4 gece.
    İki otelin de ortak özelligi belli bir kalite standartının olması, personel devamlılığı, geniş alan ve yemyeşil bir doğa olması,yiyecek-içecek anlamında kesinlikle üzmemesi.Aklınızda olsun inceleyin ben beğeneceğinizi tahmin ediyorum.
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 3 Ocak 2025; 15:7:22 >

Selectum luxury tavsiyenizi simdi gordum ve oteli inceledim. Gercekten cok basarili gozukuyor. Voyage sorgun ve voyage belek ile kiyaslama yapma sansiniz var mi acaba?

Benzer kalitede gruplar çok ufak nüanslar belirler seçiminizi.
    Bence yiyecek-icecek kalitesinde Selectum Luxury önde ama alacarte çeşitliliginde Voyage'lar önde.
    Hizmet ve personel kısmında Voyage bariz önde.
    Tamamen kişiden kişiye degişir ama fiyatların aynı olduğunu kabul edersek benim ilk tercihim Voyage olur.

• Merhaba. Deniz artık ısındığı zaman 2 yetişkin 1 çocuk (7 yaş), 6-7 gece, çocuğun eğlenebileceği ve bizim de rahat edebileceğimiz f/p bir tatil arayışındayım. İyi kalitede yiyecek içecek beni çok memnun eder. Bütçem en fazla 65k. Bulabilir miyiz üstatlarım temiz bir yer?

• miribute M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Çocuktan dolayı dönem aralığınız var mı? Mesela okullar açılacağı için Eylül 2. Haftaya kadar ya da haziran 3. Haftadan sonra gibi; bu seçime göre iyi otellerde fiyat kırılımlarını yakalayabiliriz, siz açık tarih aralığı paylaşın lütfen

Vogue hotel bilgisi için teşekkür ederim hocam. 8-12 Eylül arasına 70K rez. yaptırdım.(2+1(12))

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Okul kapanmadan da olabilir ve deniz ısındığı gibi okullar tekrar açılana kadar her zaman uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miribute -- 3 Ocak 2025; 17:8:19 >
  • barmer B kullanıcısına yanıt
    Tam fiyat döngüsünün başladığı güne den getirerek çok doğru bir seçim yapmışsınız,iyi tatiller dilerim şimdiden.

10-16 Haziran 6 gece
    Selectum Family Belek iş bankası kartınız varsa 67.900e geliyor,
    Swandor Kemer 63.840
    Swandor Topkapı Lara 60.640
    Doubletree Hilton Antalya Kemer 67.200 (küçük alanda 6 gece sıkılmayız derseniz önerim)
    Ali Bey Club Park Manavgat iş bankasına 65.200 aquapark geniş alanları ve yılların kalitesiyle diğer önerim.
    Tui Blue Tropical iş bankasına 64.518 (alkol kullanıyorsanız yerli alkol ve Hd konseptiyle alkol sunumunun gece 12.00de tamamlandığı bir tesis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 3 Ocak 2025; 17:17:41 >
    Alternatif olması açısından 8-14 Eylüle de baktım ancak Eylülde bu listedeki otellerin fiyatı daha yüksek, yine de Eylülde gitmek isterseniz bu bütçede 4 yer önerebilirim, ilk önerim Haziran’daki tesisler olmak üzere,
    Club Hotel Phalesis Rose iş bankasına 65.380
    Quattro Family Club Dem iş bankası 63.840
    Yine Tui Blue Tropical iş bankası 64.510
    Crystal Family Resort 66.300 (%25 ön ödeme avantajı mevcut)

• 
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.