< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 4 Ocak 2025; 17:12:27 > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (701. sayfa)
-
-
Doğru soyluyorsunuz hocam. Biraz detay vermek gerekirse
1 yasinda cocukla gidecegiz. Dolayisiyla cocuk aktiviteleri, Kids club bizim için bir kriter değil.
Aquapark ve havuz da yine çok kritik konular değil bizim için. Genelde deniz kenarında olmayı tercih eden bir çiftiz.
Aksam kaliteli canlı müzik bizim için yeterli olacaktır.
En çok önem verdiğimiz konu ise lezzetli yemekler ve hijyenik temiz bir ortam. İçeceklerin mümkünse sise-kutu olarak servis edilmesini tercih ediyoruz. Önemsiz bir detay gibi gözükse de plastik mika bardak da benim için keyif azaltan önemli bir faktör.
Biraz uzun oldu ama teşekkürler cevaplar için
-
Hocam merhaba, yıllaradır akka antedon'a gideriz. İki kişi artı 7 yaş 1 çocuk, ağustos 5 gece geçen sene 62k vermiştik, bu sene 82k olmuş. Bu fiyatlara önerebileceğiniz daha iyi otel var mı? Aslında antedon'dan memnunuz ama değişiklik olsun istedim bu sene.
-
Temmuz da iki kişi akra kemer mi kimeros park holiday mi? -
Haklısınız hocam Akka Antedon çok güzel ve keyifli bir oteldir.Aslında %30 zam gelmiş çok beğendiğiniz bir otelse ve memnunsanız devam edebilirsiniz.Ama benzer kalite olsun yakın fiyat olsun ama değişik bir yer olsun derseniz size 2 tane önerim olabilir benzer fiyatta.
*Gloria Verde 81k
*Mirage Park 74.6k -
Şu an Lara baruttayım , kış sezonu düşünenler için soruları cevaplayabılırım -
Hocam vıyage nin telefonda uygulaması var onu indirip menülere içeceklere bakılıyor bence bir göz atın
3 Voyage otelinin de menüleri içerikleri var.
-
Merhaba
Ne zaman, kaç gece ve kaça ayarlamıştınız?
Sezona göre yiyecek ve içeceklerde kısıt var mı?
açık ısıtmalı neler var?
Spa kısmı nasıl?
İyi tatiller. -
-
Isıtmalı havuzlarquote:
Orijinalden alıntı: Ritalin06
Selamlar 3 Ocak gece 00.20de ani kararla 17.000/9 taksit aldık 😁2 gece
4 Ocak cumartesi sabah geldik otel sizindir efendim denildi( saat 7.40 zamanlamayı ayarlayamadık biraz )9da oda teslim edildi
Sezona göre alakartlar ciddi azalmış ama ana büfe bayağı sağlamdı ithal peynirler , somon füme , börekler , danishler Berlinlerler çok çok kaliteli ,
Sezon performanslarını pek bilmiyorum ama akşam menüde kuzu tandır , kuzulu 2 güveç danalı 2 güveç , antrikot , kılıç balığı , Adana , somonlu tapaslarda havyarlar , karidesler havada uçuşuyordu çilek vardı
Mezelerin sunumu çalışılmıştı belli öyle dolaptan al streçi yırt koy degıldı
Pastanede San Sebastian yedim divan kalitesi ayarındaydı çok iyidi
Kahveler Schiller çok güzeldi
Alkol - tanquray Sevilla , Bombay , aperol , Hennessy, 13 chivas , corona bira( bu müthiş iyi oluyor ) , gold olmeca Cointreau vb üst kalibreler var ve her barda var sahil bar dahil 👍 tonik cam şişe
Barut personeli müthiş samimi , kibar ve hızlı , bireysel asistan her şeyi çözüyor ( personel %100 Türk 🇹🇷 bu benım için önemli elin adamına Türkçe öğretiyorduk ) personel işinden memnun bunu samimiyetinden anlıyorsunuz
Öğlen alakart da var nacho taco yedik süperdi , Adanalar bonfileler cıvıklı pideler bayağı iyidi
Akşam alakart ayarladık ücretsiz zaten Ankara sıralı ayarındaydı çalışanlar aşırı kibar ve bahşiş için yapmadıklarını belli bahşiş almak ayıp gibi davranıyorlar
Otel botanik bahçesi gibi
Açık havuz bayağı büyük hava yağmurlu çok giremedik , ama kapalı ısıtmalı deniz suyu çok keyifli (kapalı havuzun bir kısmı dışarı çıkıyor )
Gösteri ve club aktifti akşam
Otelin ürün kalitesini çok iyi buldum zeytinyağları bile özel , buklet ürünleri özel
Final değerlendirmem otel kış sezonu için çok güzel ama yazın gelip buranın full aktif tadını alırsanız kışın fp dengesı kurmazsanız üzülürsünüz (Türk gecesi özel yemekler iyi diye düşünüyorum ama öğle yemegıde sağlamdı )
Edit 2 : internet her yerde full çekiyor ve hızlı
Edit 3 : otelde iskoç turist çok fazla Türk misafir çok az Türk olanlarda sanıyorum üst kalibre otoparktan çıkarım yaptım
Kapalı deniz suyu , su sıcaklığı 27 hamam suyu beklemeyin derim , üst sıcaklıklarda çevrim suyunda mikroorganizmalar çok ürüyor zaten
-
Çok sevindim memnun kaldığınıza hocam, tahmin de ediyordum. Her zaman dediğim gibi, Lara Barut’un ana restoran kalitesi Voyage’ların ana restoranının çok üstünde. Keyifli dinlenmeler, selamlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 4 Ocak 2025; 23:42:11 > -
Teşekkürler hocam , ana büfedeki yemek yeme yerleri de lükstü biz alakart masası sandık
Düşününce diğer otellerin ana büfesi üniversite yemekhanesi gibi geliyor -
Gitmiş kadar olduk
Her zaman açıklamalarınız ve fotoğraflarınız çok yardımcı oluyor.
Teşekkür ederim.
Kış konseptinde tereddütsüz Lara Barut u tercih edebiliriz. -
Haziran ayında 4-5 gece 2 yetişkin bir çocuk (2 yaş) otel bakıyorum. Denizi ve yemekleri iyi olan bir otel arıyorum, o yüzden Kıbrıs da olabilir. Denizi sığ temiz olsun yemekler de orta halli olsa yeter. Fiyat şuan için 50-60 bin bandı. Nereleri önerebilirsiniz. -
Hocam ara tatil için bence şu an voyage Belek fp durumunda.Eski ara tatil yorumlarını okuduğumda mükemmel yorumlar var.Zaten voyage kışta olsa hizmetten ödün vermiyor.Açık-kapalı ısıtmalıhavuzları var.Biz arkadaşlarımızla 2 aile gideceğiz.Tavsiye ederim sizede.
-
Çok güzel bir deneyim olmuş hocam sizin adınıza çok sevindim memnun kalmanıza.Keyfini cıkarın bol bol.
Tek olumsuz tarafı var daha önceden dediğim gibi Lara Barut'tan sonra insan başka yer beğenmez özellikle yemek konusunda. 😁 -
-
Hava durumuna bağlı denize giren oluyor heralde🤔
Keyifli tatiller. -
İyi tatiller. Bu tarz ani çıkışlı tatillerin hastasıyım. Farklı bir yerde kafayı yastığa koymanın hazzı muazzam. Hele de ucu böyle bir tatile çıkıyorsa. Süpersiniz. İyi eğlenceler👏 -
Temmuz da iki kişi akra kemer mi kimeros park holiday mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X