Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (742. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil
5 sn
15.447
Cevap
544
Favori
755.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bundan 5 yil önce konaklamamda titanic belek memnun kalmistim tamamen o sayede listeye girdi hatta yorumların düşük olmasına da şaşırdım ve bu listedeki en pahalısı da o

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hyperven H kullanıcısına yanıt
    Hocam yok ben yazın aldım iptal ettim 😁 tamam kötü bir otel degıl ama matah bir otelde değil , drone çekimleri süper sahil tarafı süper duruyor, yaklaşık 60 gün instagramdan tesisi ziyaret edenlerin hikayesini takip ederecek geçirdim

Ama ana büfede premium şeyler hep bir eksik alkoller de Lara barutun mesela çok çok gerisinde

Ve fiyatı çok pahalı 2 gece de Calista 25 Kaya 26 Mardan 20 Lara barut 17 iken bence ederi 15 olmalı sanırım az gün alınca fiyatını arttırıyor titanic Belek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam , fiyat yüksek olunca ve 2 gecelik tatilde her şey iyi olsun diyip fiyati geri plana attığım icin iyidir diyip alabilirdim, maxx belek ets de 4 gece 72 ken kendi sitesinde 2 gece 70, bir tur daha zorlayıp 2 gecelik konaklamayi sorgulayacağım ama somestr denk geldigi için zor gibi

Ağustos sonu Anda Barut'tan ayrılırken 2025 yazı Temmuz ayı için Euro olarak fiyat teklifi almıştım. Türk lirası olarak ödersem Temmuz ayı için Euro kurunu 38.5 olarak hesaplamışlardı. Bu yüzden Euro'nun pek artacağını zannetmiyorum.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Son dakika haberi 66 kişi vefat etmiş, 51 yaralı varmış, Rabbim hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar versin.

• engineer_06 E kullanıcısına yanıt
    Çok üzücü hocam bende girdim yazayım diye sonra üzülüp sildim , Rabbim sabır versin

• ftokan F kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum perşembe faiz indirimi gelecek gibi ama kur ütopik artmayacak

Çok çok üzücü hocam.Allah rahmet eylesin ölenlere.
    Ama ne bir tutuklama, ne bir gözaltı ne bir istifa var.Başka bir ülkede olsa Turizm Bakanı falan kalmazdı ortada.

İş güvenliği olarak ülke olarak rezil bir durumdayız. Allah sabır versin ölenlerin yakınlarına.

Geçen sene Kuşadası'nda yangın çıkmıştı hatırlarsınız. Gideceğimiz otelin yorumlarına bakmıştım yabancılar yangın hakkında otelde çalışanlar ne yaptığını bilmiyor, herhangi bir önlem alınmadı, kendi çabalarımızla çıktık falan yazmışlardı. Muhtemelen otellerimizin büyük çoğunluğu bu şekilde en pahalısından en ucuzuna!

Ulkede 100 bin insan oldu daha 2 sene once,cogu bina 2000 sonrasi,yapanin yanina kar kaliyor bu ulkede ne yazik ki,bunda da sorumlu kim kavgasi izleriz sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hiçbir fotoğrafta görünmeyen 2 adet yangın merdiveni var demişler.

Ya otelin içinde bu merdiven yada tahtadandı yandı.

Başka açıklaması olamaz.

Alarm bile çalmamış allah belalarını versin.

Otel bakarken artık denize sıfır UHD fln haricinde yangın merdiveni varmı alarmlar çalışıyomu diye de sorgulamak gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 21 Ocak 2025; 17:28:3 >
  • Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri kesinlikle denetim. Binalara denetim yok, sigara yasağı var denetim yok, yiyeceklere denetim yok zehir yiyoruz. Daha çok örneği var ama uzatmayayım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celert C kullanıcısına yanıt

Hiç uçak sesi duymadık hocam.O konuda bir problem yaşamadık.

• Arkadaşlar absürt ama bir soru sormak istiyorum. Lobbyden aldığımız içkiyi odamıza çıkarmamızda bir sakınca var mı ? Otel Barut bu arada

• MerTR19 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam sorun olacağını

Hocam otelleri anlamak mümkün değil bilmediğimden soruyorum

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen otelin içinde yangın merdiveni vardır. Bazı binalarda içerde de yangın merdiveni olabiliyor

• MerTR19 kullanıcısına yanıt

Yok hocam niye sorun olsun eşim çocuk uyutmaya gittiği sırada bence lobiden bar dan alıp çıkarıyordum odaya

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Bazı oteller problem yapıyor gibi düşünmüştüm

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Belki suistimal edilebilir hocam ondan dolayı 😅

• 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.