< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (741. sayfa)
-
-
bizim aldığımız tarih şimdiden iki katı olmuş hocam.. Allahtan bu fırsatı kaçırmadık valla
-
İnşallah hava güzel olur 😁
titanic bodrumda güzel zamlanmış sanıyorum ki voyage torba ile ikisi çok talep görüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 21 Ocak 2025; 11:55:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
inşallah hocam..
ikiside fiyat açıkladığında voyageler daha uygun açmıştı sanırım hocam.
-
Aynen hocam birde titanic Temmuz performansı 100x ise mayıs eylülde 70x gibiymiş voyaga da sadakat indiriminde var
Boluda kartaltepede ki yanan otele de çok üzüldüm ,
Erdem hocam yorumunuz var mıdır denetimi yangın sensörü vb yok mudur hocam ?
paylaşım için teşekkürler hocam. 4 yaşında çocuğa da ücret alıyorlar mı biliyor musunuz? ETS'nin fiyatlarıyla kıyasladığımızda %20 indirime rağmen fiyat bir tık yukarıda kalıyor. ETS Belek için kişi başı tek yön 600tl demişti ama çocuk için de ücret alıyorlar.
-
Mirage park’a bakıyorum o zaman. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimeros’taki mustakil bina yapıları hoşumuza gitmişti aslında. Tarihler esnek olmadığı için seçemedik orayı. Geç kaldık sanırım rezervasyon icin.
Mirage park değerlendirmeye alıyorum tavsiyeleriniz üzerine. Teşekkürler
Hocam çok üzücü maalesef sömestra denk gelmesi de müşteri sayısını artırmıs.Biraz araştırdım yorumlarda yangın merdiveni olmadığıyla ilgili yorumlar yapılmış daha önceden.Sanırım felaket göz göre göre gelmiş.Savcılık soruşturma başlatmış bir sonuç çıkar mı bilmem ama denetimlerin çok sıkılaştırılması lazım,gerçi bundan sonra ne olacak 10 kişi ölmüş geri dönüşü yok bu olayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bunlar kişi başı değil araç ücreti yani 2 kişi de 4 kişi de aynı fiyat oluyor onun için çok avantajlı.
Ama fiyatlarda bir güncelleme olmuş olabilir.Siz DH üyesi olduğunuzu söyleyin uygun fiyat alırsınız Ramazan Bey çok ilgili ve yardımsever bir arkadaş,araçları da gayet konforlu ve lüks.
1-7 temmuz arasında Cornelia Diamond Resort otele rezervasyon yaparak süreci tamamladım darısı kararsız arkadaşların başına
-
Hocam çok teşekkürler. Bu durumda fiyat gerçekten dediğiniz gibi çok avantajlı oluyor. Ramazan Bey ile görüşeceğim.
-
Çok doğru ve güzel bir karar vermişsiniz hocam,sanırım bütceyi artırdınız biraz daha.
İçinize sinsin,iyi tatiller dilerim şimdiden.
Hocam arkadaşlarım yıllardır oraya gidiyor sanıyorum sueno gibi çok fazla repeat müşterileri var.
Yemek ve hizmet kalitesi üst düzey sezona göre fiyatları çok iyi bence
Villa tipte Ali bey de bakabilirsiniz çocuk içinde iyi ama mirage daha iyi yemek vaad edecektir
Evet yorumları gayet iyi. Sanıyorum tercihimi ordan yana kullanacağım
Evden baskı gelince okadar para veriyorsan azdaha ver daha iyi otele gidelim dediler Obilet kampanyasından faydalanıp aldım tatili
Şimdi sırada havalanı otel transfer- otel havalanı transfer ve İstanbul havalimanına yakın biryerde otopark bulmaya kaldı.
-
Sömestr’in 2. Haftası için Titanik lara’ya rezervasyon yaptırdık bizde, inşallah ersin tekin’in videolarındaki gibi açık ve güzel bi hava olur. Daha önce yaz dönemi deneyimlemiştik, kışı ilk kez deneyimleyeceğiz bakalım.
Herkese iyi günler
Kış tatili yapmak için Antalya'da otel bakıyorum
1. Titanic deluxe belek
2. Calista luxury
3. Kaya palazzo
Hepsi de hemen hemen aynı fiyat gün sayisi kısıtlı oldugu için voyage, cullinan vs kabul etmedi ( hem otel hem de ets ile iletisime gecmeme rağmen), bu oteller arasında icecek kalitesi( şişe alkol ve içecek servisi) , ısıtmalı dış havuz ve geniş iç havuz olarak Kış tatilinde en çok memnun kalınacak otel hangisidir, yorumlarınızı duymak isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperven -- 21 Ocak 2025; 15:0:52 >
Hocam zor soru ama benim şahsi fikrim titanic listede çok sırıtmış listedekilerin ayarı cullinane yakın titanic Belek sizin nezdinizde listeye giriyorsa Lara barutu da düşünün derim
Zira titanic Belek yaz konseptinde bile Calista yanına yaklaşamaz bile
Titanic Mardan palace > titanic Belek bu arada fiyat olarak fazla yazdığı için psikolojik olarak etkiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 21 Ocak 2025; 15:8:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X