Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hakan3338 , premiumbeyin , dj halid Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.868
Cevap
533
Favori
726.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam onu sıkıntı yapan otel olursa. Zaten bir daha gidilecek otel değildir.

ben bu zamana kadar denk gelmedim ama

belki yönetimi kötü oluş öyle yapan yerlerde çıkabilir.

ama buradaki konu da özellikle kış tatili için ismi geçen otellerin hepsi kurumsal ve belli standardı olan oteller. Bunlar asla sıkıntı yapmaz.

ben turistleri görüyordum

değil içecek birçok meyve tatlı falan çıkarıyorlardı odalarına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt

Hocam özel değilse kaça rezervasyon yaptırdınız.Bende düşünüyorumda

• Feyzz-41 F kullanıcısına yanıt

1-7 temmuz 2 yetişkin 2 çocuk yaşları 11-8 deniz manzaralı oda 103.000 tl ye geldi obilet ten

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar güzel bir yere değinmişsiniz ki mesela geçen yaz Dedeman Olymposa gitmiştim alkol kalitesi güzeldi fakat mesela black label istediğinizde double doldurmuyordu garip şekilde 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben Boludayim ve duyduklarımız gördüklerimiz çok daha vahim. Morglada yer kalmadı. Olay çok çok büyük.

• samtual kullanıcısına yanıt
    Hocam demeyin yaa içimiz parçalandı bütün gün.Ama yayın yasağı gelince ve Bolu Belediye Başkanı açıklama yapınca işin gerçek yüzü anlaşıldı.Vefat sayısı 76'ya yükselmiş.Tek temennimiz sayının daha artmaması.
    Siz o bölgeyedeyseniz bilirsiniz belki itfaiye geç mi gelmiş bölgede yokmuymuş?Otelin alarm veya yangın sensörleri yok mu?
    Bir duyumunuz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Çok röpörtaj izledim. Ne adam gibi yangın merdiveni ne alarm ne yakında bi yerde itfaiye.

Yangından kaçanlarda otelde çalışanlarda aynı şeyleri söylüyor. İnsanlar kaçamamış resmen.

Öyle bi alan için yakında bi yerde itfaiye olmamasıda garip. 40-45dk da gelinmesinden bahsediyorlar.

Çok yazık gerçekten.

Neresinden bakarsan bak ihmalkarlık. Denetimsizlik... Ülkenin özetini yaşadık resmen.

• Ben artık bu ülkede olan hiçbirşeye şaşırmıyorum artık değişik bir ruh haline büründüm

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Birakin Türkiye tarihini dunyanin en feci otel facialarindan biri ne yazik ki. Ustune cok fazla sayida ders cikarilacagi kesin,uygulanir mi bilmiyorum. Gecesine binlerce euro isteyip asgari ucreti bahane ederek burunlarindan kil aldirmayan patronlar, is can guvenligi detaylari olunca ustunden atlamayi marifet biliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Herkes uykunun en derin yerinde olduğu için yangın iyice yayılana kadar maalesef kimse olayı anlamıyor.

Yangın esnasında yangın alarmı çalmıyor, millet birbirini kapıları yumruklayarak uyandırmaya çalışıyor.

Erken fark eden kişiler katlarda bulunan Yangın Alarmı ihbar butonlarına basıyor alarmı çalıştırmak için ama denedikleri hiç biri yangın alarmını çalıştırmıyor.

Yangın yayıldıkça yayılıyor ve herkes uyandığında artık dumana ve yüksek seslere uyanmış oluyor bu sefer de çok geç oluyor.

Otelin koridorları çok dar ve halıfleks kaplı olduğu söyleniyor, halıfleksler çok hızlı yanmış ve kaçışı imkansız hale getirmiş.

Eğer yangın ilk başladığında herkesi uykusundan uyandırıp hızlı hareket etmesini sağlayacak bir alarm sistemi olsaydı bırakın ölüyü yaralı bile olmazdı.

İtfaiye'nin geç geldiğini sanmıyorum, otelin alternatif bir yolu var benim çalıştığım yerin önünden geçiyor.

Kamera kayıtlarından baktım, ihbar saati 03:27 olarak belirtiliyor, ambulanslar bizim kameraya yakalanma saati 03:36

Merkezden ben iş yerine gelirken acele etsem bile 12-15 dakikadan önce gelemiyorum, ambulans ihbarla birlikte 9 dakikada içinde buradan geçmiş.

Bizim buradan daha yarım saat kadar daha yol var Kartalkaya'ya, uzak ve yolu karlı Kartalkaya'nın.

Yani çok hızlı hareket edilmiş aslında ama yol çok uzak olduğu için müdahale gecikmiştir.

Bu benim bizzat kendimin aldığı kamera görüntüsü;

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

Merkezden Kayak merkezine uzaklık nereden baksanız 45 dakika, hele yolda donma falan varsa daha sıkıntı. Böyle durumlara karşı merdivenli bir yangın aracı olmalıydı kayak bölgesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 22 Ocak 2025; 9:12:11 >

• Vsyle V kullanıcısına yanıt

Biz de Temmuz için rezervasyon yaptırdık Titanic Lara'ya. Yaz sezonu için otel hakkındaki yorumlarınız nedir hocam?

• samtual kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu kadar çok ihmaller silsilesinin olması utanç verici. O bölgede nasıl olur da itfaiye aracı bulunmaz. Belirttiğiniz mesafe ve kış şartları da işin içine girince sonuç ortada. Otelin denetimsizliği ve tedbirsizliğine denecek hiçbir şey yok. Gencecik çocuklar, bir sürü aile bir hiç uğruna can verdi. Başımız sağolsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ülkede kötü şeylere öyle alıştırdılar ki hiç bişeye şaşırılmıyor, iyi bişey olduğu zaman hayret ediyoruz artık. maalesef öldük üzerimize toprak atmadılar sadece.

• Voyage otelden bildiriyorum.Voyagenin bence ismi kalmış.Hizmette inanılmaz sıkıntılar var.Normal 5 yıldızlı bir otelden farkı yok şu an.Otel tam kapasite şu an lakin personel inanılmaz eksik.Birede nerede var orta asyalı çalışan hepsini toplamışlar.Bu kadar para verip gelmeye değmez.

• Böyle bir konuda böyle şeyleri konuşmamız gerekiyordu. Tatile gidip yanarak can vermek, yapacak birşeyi kalmayıp aşağıya atlamak çok çok kötü bir durum. Kaç tane çocuk, bebek vefat etti belli değil.

Bir Allah'ın kulu sorumluluk almıyor almayacakta. Herkes topu birbirine atıp ihaleyi yıkma derdinde.

Anlamadığım bir başka konu da otelle ilgili çok çok kötü yorumlar var. Geceliği 30binlerden bahsediliyor. Yani bu kadar para verip hiç mi araştırılmaz gidilecek otel. Hani ucuz olsa insanların parası yok buraları tercih ediyor diyelim.

Bu konunun yine ne kadar değerli olduğunu da anlaşılmış oldu. Başta 3-4 insanın özverili bilgileri aktarması diğer arkadaşlarımızın da gittikleri oteller hakkında bilgi vermesi çok değerli. Çok yorum gördük bu otel nasıldır sorusuna 3-5 kötü yorum gelince almayanları, iptal edenleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hocam ana büfe çok iyi duruyordu, Lara barutta siparişlerin gelme süresi 6-8dk idi acaba sömestr yogunluğu mu ?

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Evet yoğunluktan diyorlar ama Voyage bu yoğunluğu düşünerek ona göre personel ayarlaması yapacaktı.Günlüğüne kışın bile asgari ücret verilen bir yere yakışmıyor.Ha yemekler,içkiler,güleryüzde sıkıntı yok ama bir çay için 3 kere söyleyip onu da 20 dk da getiriyorlarsa bir sorun var demektir.

Gorkem hocam selamlar

Biliyorsunuz ben de cumartesi gelmeyi dusunuyordum ama mesajiniz sonrasi endiselendim acikcasi. Bence durumu direk musteri iliskileri mudurune iletebilirsiniz. Yaniti ne olacak cok merak ediyorum. Asistanlara iletmenizi tavsiye etmem sikayeti aktarirken suzgecten geciriyorlar.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

Ya iletiyorum yetkililere,haklısınız ,özür dileriz vs.Yani değişen bir şey yok.Konuştuğumuz bir garson da sizin gibi çok şikayet eden var dedi.Yani burası alalade bir yer olsa takmam bile.Ama Türkiye’nin sayılı bir otelinde bunu beklemiyorsun açıkçası.

Bu duruma hazirlikli olmalilardi evet. Hatta gecen hafta gunluk 2000 tl zam yaptilar. Ister istemez bir karsilik bekliyorsunuz. Sanirim kararimi gozden gecirecegim ama alternatifler de sinirli. Kapali havuz nasil bugun gitme sansiniz oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.