Kapalı havuzda sıkıntı yok hocam.Gayet güzel.Dış havuzda gayet güzel.Yeme-içme,temizlik vs.bunlarda sıkıntı yok.Sıkıntı hizmette. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (744. sayfa)
-
-
Ic hotels green palace 3 gece konaklamalı kış tatilinden notlarımı ileteyim.
Erken giriş ve geç çıkış için hiç sorun yapmadılar.
Personel yetkin ve bilinçli.
Kids club personeli yetenekli ve yardım sever.
Aquadan pazar pazartesi yararlandıkç 1 fazla personel koymadıkları için tek katta 3 kaydırağı açmışlardı. Su sıcak veb 14.00 15.00 arası faydalandık. Dışarıda sıcaklık 22 dereceydi.
Odayı talep etmeden büyütmüşlerdi.
Dış mekanda yaza hazırlık vardı ancak genel kondisyon gayet yeterliydi.
Kapalı havuz ısıtmalı normal boyuttaydı. Yoğun olduğunda küçük gelecektir. Dışarıdaki havuzlar kapalıydı.
Sahil cafe hariç yemek alanları kapalıydı.
Yemek konusunda lezzete ulaşmak güç ancak yeterli çeşitlilik vardı.
Tek büyük sorun sınav okulları öğretmenlerinin semineri oldu 2. günümüzde. 100lerce yetişkin adeta piranha gibi heryere saldırdılar. Bu saldırıyı kaldırabilecek otel çok az olsa gerek.
%50 yabancı %50türk şahış konaklaması var diyebilirim.
Verdiğim parayı fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Bu seviyede fiziki koşulları olan, iyi kalitede hizmet sunan, ortalama açık büfe ile kış oteli olarak bizim gibi yüksek beklentisi olamayan aileyi tatmin etti.
Obilet üstünden anlık indirim ve indirim koduyla 3 gece 15.800 verdim. Sabah 9 giriş akşam 5 çıkış ile fazlasıyla tatmin etti.
Son gün yoğun ve kesintisiz yağmur yağdı. 2 gün 22 derecede tatili geçirdiğimiz için şanslıyız. Kapalı havada sıkılırdık
Oteli tercih etmemi sağlayan erdal beye teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İzmir ilicada cumbalica garden hotel var ısıtma havuzlu çocuklar için kaçarız dedim nasıl varmi giden bilgisi olan yorumlardan baktım havuz sıcak mis biraz dediler
İki kişi çocuk günlük yarım pansiyon 5 bin TL ye geliyor bana fiyat iyi gibi geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 22 Ocak 2025; 12:46:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarım pansiyon için fiyat iyi gibi gelmedi hocam bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pardon fiyatı bduzelttim iki kişi çocuk 5 bin yarım pansiyon sadece oda kahvaltı ise 3 bin TL günlük olaraktan baktığımızda banada yarım pansiyon fazla geldi; tşk ederim ✋
An itibariyle akra kemere girdik. Geçen yıl konakladığımızı belirtince çok bigli vermediler ancak sonrasında oda yükseltme, alacart rezevresyonunda doluluk olmasına rağmen bir yer ayarlama vs gayet keyiflendirdiler. Şuan itibariyle değişen hiç birşey yok gibi. Ekip yine çok kibar ve yeterli.
Sizlerin sorduğu birşey var ise cevaplamaktan keyif alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DespotHkn -- 22 Ocak 2025; 13:28:57 >
Herkese merhaba Datça da mutfağı olan apart otel önerisi olan var mıdır? Gecen yıl kaldığımız apart 2 haftaya 60 bin istiyor kahvaltı yemek yok sadece oda çok fazla geldi bize
Merhaba,
Palamutbükü Pamilyon Apart.
Kesinlikle öneririm, büyük, lüks beklentiniz yoksa.
pamilyon apart · datça, muğlaPamilyon Apart · Datça, Muğlahttps://maps.google.com/maps?q=Pamilyon+Apart,+Palamutb%C3%BCk%C3%BC,+48900+Dat%C3%A7a/Mu%C4%9Fla&ftid=0x14be1fad5be4a39d:0xa1c3c99293848093&entry=gps&lucs=,94242547,94224825,94227247,94227248,47071704,47069508,94218641,94203019,47084304,94208458,94208447&g_ep=CAISEjI0LjUwLjAuNzA0NDI3ODkxMBgAIKzfASpjLDk0MjQyNTQ3LDk0MjI0ODI1LDk0MjI3MjQ3LDk0MjI3MjQ4LDQ3MDcxNzA0LDQ3MDY5NTA4LDk0MjE4NjQxLDk0MjAzMDE5LDQ3MDg0MzA0LDk0MjA4NDU4LDk0MjA4NDQ3QgJUUg%3D%3D&g_st=com.google.maps.preview.copy
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İyi tatiller hocam artık 5 gece altı konaklamaya sınırsız alacarte olmuyormuş sanırım biz Eylül'de gideceğimiz için yer ayarlamazlar diye düşünüyorum acaba şimdi kaç euro alacarte fiyatları bir bilginiz var mı
-
İyi tatiller hocam. Farklı arkadaşa da sormuştum ama kaçırmadıysam cevap alamadım. Çıkış saati için yönlendirme var mı? Ya da 17.00 sonrası çıkış mı yapacaksınız. Günceldeki durumu merak ediyorum.
Teşekkür ederim 🙏
Hocam bir kaç gün sonraki değerlendirmenizi merakla bekliyor olacağım. Akra Kemer özellikle yemek kalitesi anlamında çok övülüyordu ancak biz pek bir farkını göremedik.
Öğlen yemekleri zayıftı, alacart snack fena değildi. Akşam yemekleri de aynı şekilde çok zayıftı. 3 gece 4 günde sadece son akşam kuzu haşlama çıktı. Başka hiçbir kuzu eti göremedik.
Türk gecesinde mesela urfa kebap dışında bir fark yoktu. 4-6 arası waffle saatinde tamamen öylesine bir büfe hazırlamışlardı. Waffle için koyulan meyveler elma, armut, portakaldı. Yani çok mu önemli değil ama böyle bir kalitede otele hiç yakışan bir durum değildi. Ki yemek büfelerinde kivi vs vardı.
Pide ve pizzalar lezzetsizdi. Lahmacun, et veya tavuk döner, gözleme yoktu mesela. Gözleme gerçi sabah kahvaltısında ortaya konulmuş şekilde oluyordu.
Onun dışında tatlıları, meyveleri ve alkol çeşitleri ve lezzetleri iyiydi. Benim genel olarak düşüncem şu, kış dönemi olduğu için bir çok şeyi önemsememişler.
Alacart olarak Ocean denedik. Tek kelimeyle mükemmeldi. Ana yemeklerde denemek adına 2'şer tabak hazırladılar. Hem sunum hem lezzet harikaydı. Yoğunluk olmazsa bi alacart daha ayarlarız dediler ama inanılmaz bir yoğunluk vardı otelde. Yoğunluğu gördükten sonra gidip sormak istemedim çünkü gerçekten yetişmeleri zordu.
Artı eksi olarak benim deneyimim bunlar. Daha önce de yazdım burada çok çok güzel şeyler yazıldığı için belkide bizim beklentimiz yükseldi bilemiyorum. Özellikle normal öğün açık büfeleri ortalama üstü her otelde olabilecek şeylerdi.
Aklıma geldikçe ekliyorum, mesela sabah kahvaltısında su böreği ve kol böreği çok lezzetliydi. Ama taze sıkılan meyve suları 3 gün de aynıydı. Pancar, havuç ve maydonoz olması lazım. Bunları her gün çeşitlendirmek böyle bir otel için zor olmasa gerek. Sanki bir şeye karar verip onun üstünden gidiliyor gibiydi her gün.
Bizim için güzel yanlarından biri havanın güzel olmasıydı. 3 gün boyunca hava 20 derecelerde gitti. Kapalı açık havuza rahatça girildi aquaya girildi. Şunu belirtiyim sadece dün havuza 3 gibi bir çocuk tuvaletini yapmıştı, apar topar kapattılar kapalı havuzu. Bugün ne durumdadır bilemiyorum sizlerin de bilgisi olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Değerlendirme için çok teşekkürler hocam yazınıza istinaden farkını verip lara barut seçmek çok mantıklıymış o zaman , Akra da alkol içen bireyler için hala çok fp duruyor gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam, bugün arkadaşım akra kemer'den çıkış yapacak. 17.00'a kullanabilirsiniz kalmak isterseniz ücret ödemelisiniz diye uyardılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet alkol olarak çok iyiydi. Hizmet olarakta çok iyiydi. O yoğunluğa rağmen hem yemeklerde hem barlarda çok sıra beklemedik biz. Yine pastanesi bence iyi olan kısımlardandı. Dolgulu çikolatalar vs gayet kaliteli idi. Eve 30-40 şişe bira götüren gördüm kimsenin umurunda bile değildi. Benim de garibime giden bu kadar iyiyken herşey yemekten neden anlamsız şekilde kısmışlar.
O yüzden önceki senelerde kalıp bu sene de kalan arkadaşların yorumları çok değerli olacaktır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alacart ücretleri konusjnda bilgim yok. Ben şuan uygulamadan 1 tane daha ayarladım. Sorun yok gibi bu konuda.
Bize verilen otel bilgi formunda çıkış akşam 17:00 yazıyor. Ancak bununla ilgili bir yönlendirme ile karşılaşmadık. Çıkış günü tekrardan bu durumu yazarım.( biz genelde öğle yemeği sonrası kaçıyoruz)
Merhabalar çok güzel ayeıntılı bir yorum yazmışsınız bende aşama aşama yaşadıkça size cevap vereyim. Bugün snack alacartda öğle yemeğindeydik. Çocuklar ev yapımı gerçekten güzel bir hamburger yediler ben antrikot yedim( orta az pişmiş istedim ve istediğime yakın geldi) lezzet olarak gayet güzellerdi.
bugün türk gecesi varmış, et döner takmışlardı gördüm. Crep, waffle ve pizza var. ( ben tatlı sevemiyorum bir türlü ancak pizza fena değildi)
eşim pastane kısmıyla birebir temas halinde 😅 ve inanılmaz mutlu. Açıkcası tadına baktığım, tırtıkladığım tatlılar benide mutlu etti.
geçen olive alacart deneyimlemiştim bu defa asian ve safrana rezervasyon yaptırdım, kesinlikle ocean istiyorum. Boşluk görürsem ailemden kaçar giderim.
lobi bar ekibi çok keyifli çok iyi bir iletişimleri var. Alkol kalitesi ( anlayabildiğim kadarıyla) iyiydi.
Her iki otelde de kalmış biri olarak; Lara Barut çok daha önde bence. Akra Kemer’de özellikle öğle yemekleri gerçekten kötü. Snackler fena değil ama bazı ürünler çok saçma, mesela ıslak hamburger söylemiştik. Hayatımda ıslak hamburgere bu kadar benzemeyen bir şey hiç yemedim.😁
Akra’da, Barut’taki Kuyu ile karşılaştırabileceğimiz bir yer bile yok mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 22 Ocak 2025; 17:27:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X