Hocam çocuk olduğu için deniz sıcaklığı ve hava sıcaklığı bakımından Antalya bölgesi daha uygun olabilir. Üst limitinizi az bir miktar aşıyor ama Ali Bey Resort, Ic Hotels Santai Family Resort ve Trendy Lara emsallerine göre 6 yaşındaki kızınızla keyifli vakit geçirip iyi hizmet alacağınızı düşündüğüm oteller olarak gözüme çarptı. |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (710. sayfa)
-
-
Hocam selamlar,
Haziran'ın ilk haftası Ege tarafı 6 yaşındaki çocuk için biraz soğuk gelebilir o yüzden Antalya tarafları sizin için daha mantıklı olacaktır.Kriterlerinize göre de bence en makul alternatifler
*Mylome Luxury 62.4k
*Akka Antedon 58.1k
*Ali Bey Club 54.8k
*Mirage Park 52.4k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar, ara tatilde Kıbrıs'a çok uygun uçak biletleri var. Ben de bir kaç otel araştırdım. Sizlerinde tavsiyelerine ihtiyacım var.
Grand Sapphire Resort
26-27 Ocak Mahsun Kırmızıgül
8625 Tam Pansiyon
Kaya Artemis Resort
25-27 Ocak Gülben Ergen
17000 UHD
Salamis Bay Conti Resort
20-21 Ocak Çocuk Festivali
7200 UHD
Bu 3 otel dikkatimi çekti. Fiyat olarak en uygunu Salamis ancak çocuk festivali nasıldır 2.5 yaşa ne kadar hitap eder bilemedim.
Grand Sapphire tek gece fiyatı 8600 ve Mahsun Kırmızıgül komseri var ancak Tam Pansiyon Plus. Yemek hariç birşey anlamıyorsun.
Diğer seçenek Gülben Ergen konseri ile Kaya Artemis. Buranın da tek sıkıntısı tek gece kabul etmiyor. 2 gece 17bin istiyor. Tek gece 8-9binlerden alınabilse direk tercih ederdim sanırım.
Bu oteller hakkında bilgisi olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kıbrıs yerine bu fiyatlara lara otellerini tercih ederim diye düşünüyorum, Kıbrıs’ta ek avantaj alkol getirme 🤓
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acanthus cennet barut
Barut hamera
Mirage park
Çocuk yok. anlık gelişen bi izin oldu. hangisi uygun olur?
Yeme içme alkol önemli.
Önümüzdeki Hafta için.
-
Mirageda açık ısıtma yok hocam ,
Ani gelişen tatille ben Lara barut gittim acanthus cennet , hemerada üzmez diye düşünüyorum geceleme sayınız kaçtı ?
Evet o da ihtimal. Aslında Kıbrıs'a gidip belki bir telefon, ps5 vs alırım diyorum ama tam araştırmadım ne kadar avantajlı olduğunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 gece olacak hocam.
-
grand sapphire konseptini tam olarak çözemedim sanki otel işletmesi harici kişilerin kiralayabildiği evlerde içinde var gibi bookingde bir kaç ilan görmüştüm. Tek gecelik bir konaklama düşünüyorsanız Mahsun Kırmızıgül programı mantıklı görünüyor ama bu tip galalarda çocuk kabul edilmiyor genelde 2.5 yaş için otelin ne gibi bir alternatif sunacağını öğrenip ona göre tercih edebilirsiniz. Bir gün konaklama yapacaksanız tam pansiyon plus olması fazla etkilemez kıbrıs otellerinde ekstralar pek pahalı olmuyor. Kaya artemisin olduğu bölge havaalanına da diğerlerine göre daha uzak transfer ücreti neredeyse iki katına yaklaşabilir.
-
Hocam voyage Belek de düşünülebilir bütçeyi zorlamıyorsa ,
9 taksite bölünce fiyat ütopik oynamıyor
kıbrıs bu ürünler açısından pek avantaj sağlamıyor böyle bir fikriniz varsa gürcistan düşünebilirsiniz bide çocuğunuzun eğer pasaportu yoksa kıbrıs dahil yurt dışına çıkış için fotoğraflı kimliği olmak zorunda eğer kimliğinde fotoğraf yoksa onu da halletmeyi unutmayın.
-
https://www.jollytur.com/concorde-luxury-resort
Biz sömestrda Kıbrıs'ta Concorde Otel'de konaklayacağız. Concorde Otele de bakın bence hocam.
-
3 yıl öncesine kadar güzeldi son yıllarda çok bozuldu.ağustos ayında 5 gece kaldık genelde kalanlar odalardan şikayetçiydi ama şansımıza bizim oda güzeldi.ama hergün banyo malzemeleri vs aramadan getirmiyorlar. Yemekler 3 yıldızlı oteller gibi 1 2 çeşit haşlama et gerisi meze makarna pilav.ızgara yok. Snack olarak gözleme bazen tavuk dürüm tarzı şeyler var.dondurma ve hamburger yemilemeyecek kadar kötü. İçecekler kötü sadecr sahile yakın barda küçük karton kahve bardağında 1 litrelik kola falan açıp veriyotlar bardak çok küçük olduğu için 5 defa sıraya girince 1 bardak kola içilmiş oluyor. Deniz iskele kısmı çok derin sezlong da yer bulunuyor çok tercih edilmediği için kum kısımda alan çok dar sabah 8 de yer kalmıyor çocuklu aileler genelde orda.anşmasyon yok sayılır bazen öğlen dart oluyor.akşam 5 gecede 2 defa yarım saat eğlence yapıldı. Genel olarak stajyerler çalışıyor 20 yaşından büyük çalışan görmedim hijyen yok otelde. Akşam üst kısımda oturup manzaraya karşı çay kahve içmek dışında yapılabilecek bişey yok otelde konumu güzel. Aynı fiyatlarda sentido bellazure ye de gidiyorum yıllardır delta dan çok daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar buradaki yorumlardan Jiva beach ten Rez yapmayı düşündüm.ağustos başı 2yetişkin+bir yaş altı çocukla(7gece ETS de 84bin) . Otel ile ilgili yorumların kimisinde otel ile ilgili iyi yorumlar varken kimi yorumlarda çok fena olduğu ve asla gidilmemesi yönünde eleştiriler var. Daha önce bu oteli deneyimleyen oldu mu acaba?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160413051
Öneri var mi? Birde ets nin sitesi, telefon hatti yada acentalari arasinda fark oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir firsat gozume carpti. Ara tatil icin Titanic Mardan Palace 2 yetiskin 3 ve 7 yaslarinda 2 cocuk icin 4 gece 40800 tl fiyat var. (2 cocuk ucretsiz) Tripadv de sikayetler var ama fiyat fayda dengesine bakilirsa uzmeyecektir diye dusunuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Detaylı cevabınız için teşekkürler hocam. Çocuğun pasaportu mevcut. Ancak işletmek sıkıntı diyorlar o yüzden kimlik olayına yoğunlaşabiliriz. Şuan için Gürcistan'a geçme gelme şansım yok. Denk gelmişken hanıma bir telefon alırım belki. Burdaki fiyatlar ile çok farkı olmazsa onu da almam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler öneri için ancak bütçemizi aşıyor hocam. Size iyi tatiller şimdiden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X