Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.065
Cevap
537
Favori
736.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

Sordum, 5 euro evet. Şaşırdım baya😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Tonic cam şişe verip 😁 redbull paralı 👍

Sağlığımızı düşünüyorlar diyelim 😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 11 Ocak 2025; 17:25:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam viski ne veriyorlar double black label var mıdır ?

• Cidden cok sacmaymis redbull'un parali olma durumu :) Cok Rus misafir mi var acaba sorusinu akla getirdi. Bilemedim. Hizmet nasil hocam? Memnun musunuz genel olarak? Acaba bir degisiklik mi yapsam diyorum ama olumsuz bir donus olursa Voyage Belek ile devam edecegim.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    İlk defa izledim bayıldım. Rekabetin kalitenin olduğu güzel yıllardı. Şimdi ne rekabet kaldı ne kalite. Hem otel hem insan açısından.

• MerTR19 kullanıcısına yanıt
    Hocam gold label reserve vardı,

Benriach 10 lar vardı,
    Tullamore vardı
    Bulleit vardı,
    Jameson vardı , 13 chivas vardı , 12 singleton-12 dimple vardı cutty sark vardı 12ydi heralde

Aromalı jackler vardı gentle jack vardı açıkçası viski çok içmedim yoruyor, bira, Aperol , Bombay cin iyidi

Mesela bize narenciye ağırlıkı kokteyl yapar mısın dedim Cointreau çıkardı hemen ikame alkol kullanmaya yönelmiyorlar cin tonik diyorum en kötü tanqureay veriyorlar

Gold tekilaya tarçın gerdan ile verdi 👍 erdsavas hocamızdan öğrendiğim trickler 😁 test edildi

Şaraplar isabeydi fena degıldi

Hocam hiç label yok muydu ? Teşekkür ederim bu arada 😅

Gold label vardı hocam double black ve green bir üstü 😁👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 11 Ocak 2025; 21:52:40 >
    Heralde her barutta vardır yada en azından cennette 😅

barut-acantus.gomymenu.com
    DigyBares
    https://barut-acantus.gomymenu.com/#/restaurants

Burayı kurcalayın hocam 👍 Heineken bira var gibi mesela

Açılmıyor hocam nasıl ulaşabilirim

Google - cennet acanthus menü yazın gomy falan yazar

Buldum hocam mesala black label var gold label yok

• Merhabalar forumdaki arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Temmuz ayının başlarında tatil düşünüyorum 2 yetişkin 2 çocuk(11-9). bütçe 50-75 arası gibi. Aquaparkı olan herşey dahil yer tavsiye edecek olan varmı. Antalya muğla aydın olabilir.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

Rus var ama baya diyemem. Zaten otel %60 doluluktaymış. Kırtasiye etkinlik saçmalığı var. Gerçekten çok rahatsız edici tipler var, gözler fıldır fıldır.(ırkçı gibi gözükmek istemem ama özellikle doğulu ayılar.)

Otele gelirsek bence hizmet çok iyi, personel gerçekten çok kibar, Voyage’ı aratmaz. Voyage’dan tek eksiği kişisel asistanlık yok, ama benim çok önemsediğim bir şey değil. Hem burası voyagela çok karşılaştırıldığı için hemde Ritalin için(rixos premium belek) tecrübelerim yettiğince bir karşılaştırma yapayım. Öncelikle rixos premium’a 2 kere kışın voyage’ada sadece sorguna 2 kere yazın gittiğimi belirteyim.(belek’e bu yaz gideceğim) Çok adaletli olmayabilir yani:)

Ana restoran: rixos>barut:>voyage diyebilirim. Hem Barut hem voyage konsept dışı günlerde daha da zayıf.

Tatlılar ve pastane:rixos:>voyage>barut. Barut’ta özellikle dondurmaları hiç beğenmedik. Sanırım el yapımı olduğu için.😁

Alakart:rixos:>voyage>barut

Hizmet:Voyage:>barut>rixos(rixosta sorun yaşadığım personeller oldu.)

Kış performansı: Bu biraz tercihe bağlı, sorgunda zaten yok. Rixos’ta ekstradan ısıtmalı çocuk aquaparkı var ama Barut’unda kapalı havuzu tuzlu su ve açık havuzuda fazlasıyla yeterli. Ayrıca deniz gibi ilerledikçe derinleşiyor, çocuk için çok güzel.

Odalar:Barut:>Rixos>Voyage

Alkolü karşılaştırmayacağım burada hiç alkol almadık. Buranın diğer ikilinden eksiği 7/24 restoranı yok, saat 6’ya kadar hizmet veren bi alakart var, ama bu da diğer ikisinden zayıf. (ana restoranda gece hizmeti varmış ama hiç deneyimlenedim) Ama voyage’dan daha orijinal ürünler var, çeşitlilik daha iyi yani.

Barut için bonus:kedi evi; her gün 2 saat ziyaret edebileceğiniz bir kedi evi yapmışlar, 50 küsür kedi var hepsi aşılı ve birkaçı dışında uysal. Benim kız mest oldu;) hemen kucağına gelip sevdiriyorlar.

Bence bu oteli yazın deneyimleyip öyle yorumlamak lazım, çünkü kışın kapalı olan çok yer var. Sushi bar mesela kapalı, pizzaya özel bölüm kapalı. Muhtemelen başka kapalı alanlarda vardır. Ben 2026 yazına düşünebilirim artık. Bizim en çok memnun olduğumuz kısım kesinlikle personel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 11 Ocak 2025; 23:30:21 >

Çok teşekkür ediyorum hocam ,

Fiyat denge oranı kış için havuzlar ve barlar yeterli geldi bize 8.5k /9 taksit bence iyidi

Asistan hizmeti var sürekli iyi anlamda darladı bizi aslında Wpden

Pastane 23e kadar açık kalabilirdi aslında , yada meyve servisi olabilirdi diye düşünüyorum

Voyage Belek seneye kaldı hocam artık bizde seneye orayı düşünüyoruz gibi ama min 3 gece veriyor

Ek olarak oda çok yeni ve moderndi bizim eşyalar iyidi , saç düzleştiricisi bile vardı ekranlar sanıyorum Samsung qled 65inchti 😁

Otelin çoğu özelliği kapalı dediğiniz gibi full kapasitede sanırım ana büfe ve alanlar yetersiz kalıyor sürekli misarifi alana yaymaya çalışmışlar kışında tam tersi toplamaya çalışmışlar

Keyifli tatiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 11 Ocak 2025; 23:34:34 >

Hocam gayet güzel içerikler fakat benim tek anlamadığım şu oldu.

burada yazan bazı yerler kapalı değil mi kışdan dolayı ?

Odalar kesinlikle çok iyi. Saç düzleştiriciyi yazacaktım unutmuşum. Ne rixos’da ne voyage’da yoktu:)

Bize asistan atanmadı, unuttular herhalde😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 11 Ocak 2025; 23:35:56 >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kapalıdır diye düşünüyorum,

Lara barutta
    Lobi bar
    Havuz bar
    Sahil bar aktifti
    Alakartta sadece kuyu aktifti

Olabilir hocam açıkçası ben bornoz vs istedim pekte işe yaramıyor gibi ama ne sorsanız cevaplıyor buluyor bir şeyler 😁ben ilk defa asistan ile olunca ne yapılır bilemedim

Seneye kış tatili Lusso sorgun / voyage Belek / Rixos premium / ethno listem böyle bakalım

• 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.