Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: c.selcuk , trmp , wondererer , lionpiece Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
15.116
Cevap
537
Favori
739.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pardon kardeşim ben Titanic Lara sandım 😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Termal otel fp tavsiye edecek var mı sömestr için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

hocam yılbaşı zamları yaza kadar gider diye düşünüyorum. ama akra falan ön ödemeli satmadı bildiğim kadarıyla. ama önden topladığı parayla yine kazanmış oldu. eylülde 48 oyan yer 78 olmuş bu ayarda gider artık hocam. bana kalırsa zaten son 3 yıldır afaki zam geldi otellere.

• Herkese selamlar,

Özelden yazan bazı arkadaşlar oldu kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.Ara tatil için en mantıklı bulduğum 2 otel IC Green Palace ve Akka Alinda arkadaşlar.
    Bunun sebebi bunlar hem üst segment hem ara tatil için fiyat olarak gayet makul.Ayrıca hem ısıtmalı açık havuz hem ısıtmalı Aquapark alanları mevcut.Mini club 23:00'a kadar çalışıyor.
    Özellikle IC Gren Palace için mini club, çocuk aktiviteleri, Aquapark çok çok iyi.Onun dısında yemyeşil bir otel yiyecek-içecek hep iyiydi bir düşüş olacagını zannetmiyorum.
    4 gece için 26.400₺ fiyat veriyor.Yagmursuz gün bulursanız alın gitsin kesinlikle bu fiyata 4 gece bedava.
    Aquapark sevenler için ise kaydırak bilgilerini paylaşalım.Umarım faydası olur arkadaşlar için 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Lara barutla en çok arasında kaldığım sizin dönüşünüz IC greendi çok güzel duruyor hocam otel

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlaşılmasın Lara Barut kesinlikle daha güzel bir otel sadece Lara Barut/IC Green Palace paritesi %30'a yakın Lara Barut lehine pahalı.
    Sizin,bizim gibi çiftler, çocuksuz aileler,balayı çiftleri için doğru adres Lara Barut kesinlikle.
    Ama çocuklu çiftler için IC Green Palace çok daha avantajlı.

Haklısınız hocam fiyat iyidi ve ısıtmalı aqua çok cekmıstı bizi 🙂👍

• IC Green Palace'a alternatif bir otel daha mevcut yazmayı unuttum.
    Bellis Deluxe 4 gece 25.2k ısıtlamalı açık havuz + ısıtmalı Aquapark.
    Kışın Aquapark deneyimi yaşayanların cekmiş olduğu videoyu paylaşalım gayet keyifli bir otel.

Travel Experience youtube
    Kışın Ortasında Isıtmalı Aquapark Eğlencesi: Bellis Deluxe Hotel!
    https://www.youtube.com/watch?si=NvPN_FMFmXq3eHF5&v=vrNnHK74zRo&feature=youtu.be

Hocam tam Akra Kemer'e karar verdik derken kartları tekrar dağıttınız :)

1.20 boy olsa da kaydıraklı ısıtmalı havuza içimiz sinmişti. Arada 3bin falan fiyat farkı var. Fiyat performans olarak Akka Alinda veya Ic Green e geçmeye değer mi sizce? 2.5 yaş çocuk için özellikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Kerem hocam şahsi fikrimi söylüyorum ben kesinlikle IC Green Palace tercih ederim çocukla. Sebebini de şu şekilde acıklayayım.
    Kış otellerinde özellikle M2 bazında daha büyük oteller her zaman daha avantajdır.Olası bir yağmur,soğuk da size alternatif oluşturur.
    Akra Kemer 25.000 M2, IC Green Palace 100.000 M2 yığılma olmaz,kalabalık hissetmezsiniz,daha büyük mini club,geniş alternatif restaurantlar, IC Cafe, daha büyük havuzlar ve Aquapark.Yiyecek-icecek bir tık Akra Kemer önde olabilir ama çok büyük fark yok kesinilikle.
    Tek bir konu var Lara/Kundu bölgesi otelleri için gideceğiniz tarihlerde etkinlik-seminer-konferans falan olup olmadıgını sorun eğer varsa bu sıkıntı olabilir.
    Bir de 4 gece için 3k çok büyük bir fark değil bu artıları yanında günlük 750 lira kişi başı çocuk hariç 375 lira ediyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 13 Ocak 2025; 15:9:49 >
    Aquapark haricinde yeme içme konusunda Akra kesinlikle çok daha önde, IC özellikle 2022de gitmeyi düşündüğüm sonra iptal ettiğim bir tesis oldu, orta üstü mü evet, ancak yeme içme konusunda Akra’dan kesinlikle daha zayıf. Tesisi özellikle yeme içme alanlarını çok yakından takip ederek bu yorumu yazıyorum. Bu bilgi ışığında yeme içme mi; geniş peyzaj ve ısıtmalı aquapark mı şeklinde birbirinden farklı iki nokta üzerinden seçim yapmanızı öneririm.

hocam bayram tatilinde sadece aquası ısıtmalı olan bir otele gitmiştik artık havuzun rengi değişmişti giren herkes enfeksiyon kaptı 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar  sömestrda otellerin kalabalık olacağı dönemlerden sadece aquanın ısıtmalı olması pek iyi olmayabilir. Bence IC Green çok güzel bir seçenek.

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Dilerseniz yardımcı olabilirim bana tam tarih ve kişi sayısı yazın çalışma yapalım.

Bende küçük kompak otel daha iyi olur diye düşünmüştüm. Çünkü bebe durmayacak yerinde biliyorum, tek sınırı otelin sınırı olacak. O kadar büyük olanda kontrol etmek zor olabilir bilemedim. Ama havuz anlamında gerçekten bol alternatifli olması güzel bir seçenek olmuş. Teşekkürler hocam :)

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Havuz zaten yaz gibi kullanılamaz, eşim de yeme içme kalitesini ön planda tutuyor. Sizlerin yorumu ile yine Akra Kemer'de karar kılacak gibiyim. Bugün gördüğüm bir haberde de Akra Kemer'in mutfağının dünyada ilk 10'a girdiği yazıyordu ne derece doğru bilemem tabi.

• Celert C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu da farklı bir bakış açısı dikkat etmek lazım gerçekten :) Biz gidersek direk cuma akşamı çıkacağız cumartesi giriş yapacağız çok yığılma olmaz diye umuyorum :)

Kalan kişilerde yazmış ben de bizzat kaldım yeme içme seçeneği ve lezzeti cidden çok güzel Dünya da ilk 10 a girer mi bilmiyorum ama benim gittiğim oteller nezdinde girer 😊

• erdemyntrk kullanıcısına yanıt
    Aslında haberde şuna dikkat çekiyordu. İlk 100'de 42 otel Türkiye'deymiş. Akra içinde ilk 10 diyordu. Tabi hangi kriterlere göre yaptılar bu değerlendirmeyi bilemiyorum.

• Bu arada arkadaşlar Acantus cennette ısıtmalı açık havuz yok çocuk için çok aktivite olan bir otel değil bilginiz olsun

• sezar kullanıcısına yanıt

Cennet-hemera- akra aradında kalmıştım sanırım en uygun olmasına rağmen en mantıklı gelen akraya rezervasyon yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.