Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (724. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (7 Mobil) - 13 Masaüstü9 Mobil
5 sn
15.217
Cevap
541
Favori
744.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mayıs torba tatilinden önce düğün için 2 gece önceden gideceğim düz oda fiyatları min 3.500 😕 ne pahalı diye sitem ettim voyage torba fiyatına bir bakayım dedim uçmuş gitmiş 😕

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 13 Ocak 2025; 22:40:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdemyntrk kullanıcısına yanıt
    Erdem hocam meehaba kolay gelsin bir şey sormak istiyorum size. Liberty signa için yüzde 5 maximum indirimiyle 56 bin çıkıyor geçen senede orada konakladım bu indirim üzerine bir sadakat indirimi alma şansımız oluyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metiny9 kullanıcısına yanıt
    Metin Bey merhaba Liberty grubunun sadakat indirimi olmuyor fakat ekstra indirim talebin de dilerseniz bulunabilirim. En kötü şansımızı denemiş oluruz. Siz bana isim soyisim , düşündüğünüz tarih ve kişi sayısını iletin yarın görüşeyim

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün görüştüm otelle tekrardan bir ön ödeme yapıp kalanını otele girerken yada bir kaç gün önce 6 taksit şeklinde kabul ediyorlar

Görüştüğünüz ismi hatırlıyorsanız onu da mesaj da belirtir misiniz

Sadece fikrinizi almak istedim. Etsden yaptırmam mantıklı değil benim için 1. Maximum kart yok 2. Direk 6 taksit yapabiliyoruz otelde 1 peşin kalan girişte 6 taksit oluyor

Evet dediğiniz şartlarda oradan almanız mantıklı , sadakat indirimi sizin için uygulamayı kabul bile etse bu ödeme kolaylığından dolayı vermeyebilirler.

Banada öyle geliyor

Temiz ödeme ETS’den 9 taksit olayına girmeyin 👍 Euro kur tutuyolar öteleyebildiğiz kadar öteleyin

• Lrs Port River Hotel & Spa hakkında bilgisi olan var mı diye sormak isterim

Sömestr dönemi için uygun fiyat veriyor.

• İlginç bir otel gördüm, 2025 yazında Göynük Kemer'de 140.000 m2 olarak hizmete girecek yazıyorlar; FashionTv Luxe Resort ama yetişecek olsa şimdiye kadar satışa açarlardı diye tahmin ediyorum.

İki yetişkin iki çocuk sömestr tarih önemli değil 2 veya 3 gece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • datça bölgesini bilen var mı?

Bildiğiniz otel, apart?

denize nerde girilir ücretli/ücretsiz plajlar?

nerelerde yemek yenir?

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

hocam bende lusso sorgunu merak ediyordum.. temmuz 4 gece 100k istiyorlar. hayal oldu valla.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Evet önceden yeni otellerde güzel fırsatlar olurdu ama son açılanlarda pek beklenen bulunamadı gibi. Bir ara da Regnum bekleniyordu o da çok yüksek fiyatlardan açtı.

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Bizde kısmetse 4 aile olarak ve benim 2 yasındaki oğlumla 20-24 ocak arası akra kemerdeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okandem1986 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam şimdiden iyi tatiller. Bizim de 18-21 Ocak olacak büyük ihtimalle denk geliriz orada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ön ödemeli Voyage alan arkadaşlara sorum, biz alırken ön ödeme de, kalan ödemenin de maksimuma 9 taksitle yapılacağı üzerinden rezervasyon yaptırmıştık.
    Şimdi Ets taksit sayısını 6ya indirdi. Bizim bir ay kala yapılacak ödemeleri de ödeme planı değişti diyerek 6ya indirme hakları var mı? Bir ay kala ödeme planı da 9 taksitler yapılacaktır şeklinde yazılı kayıt onay metni elinde olan var mı?
    Teşekkürler arkadaşlar şimdiden

• senayakbas kullanıcısına yanıt

hocam siz deyince ödeme belgesine baktım. sonraki kalan tutar 9 taksit olarak çekilecek diye şerh düşülmemiş

ama öyle bir hakkı varsa dahi. mağdur etmemek adına yapmazlar diye düşünüyorum.

ses kayıtları da saklandığı için o tarihte ki kayıtları dinlemeleri söylenir. çünkü alırken bu kampanya dan aldık biz

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi bu satış sözleşmesinden aldığımıza dair sesli kayıt olduğu bilgisi üzerinden ilerleriz.

• 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.