Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (726. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü8 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
15.279
Cevap
542
Favori
746.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, kararsızlık abidesi bu arkadaşa bir yardım lütfen.

30 Ağustos - 5 Eylül (6 gece) tatil düşünüyoruz. 2 yetişkin 2 çocuk (3 ve 4 yaş). Denize ara sıra biz kaçamak yaparız ama çocukların derdi gücü havuz. Geçen sene neredeyse uyku harici günün %80'ini havuzda geçirdiler. O yüzden miniclub fln çok önemli değil. Havuzun büyük olması, büyükler havuzunda hep birlikte vakit geçirebilmemiz önemli. Burada eşimib boyundan kaynaklı havuz yüksekliği 140 cm sınırımız devreye giriyor. E yemekleri ve tatlıları da güzel olmalı tabi :)

Geçen sene Nirvana Cosmopolitan'da kaldık. Bu sene 110 K civarı. Otel isteklerimizi karşılıyordu faka yaşadığımız sıkıntı, kliması çocuğun yatağının tepesinde ve yönü değiştirilemiyor olmasından kaynaklı odada piştik. Pastanesine bayıldık. Akşamları bizim için yemek sonrası çok güzel bir alternatif oldu. Otelin havuzu ise bizim için mükemmeldi. Aqua zaten şahane. Ama dediğim gibi klima düşündürüyor insanı. Önceki sene MyLome'da kaldık. Yemekleri çok daha iyiydi, havuzu oranında çok iyiydi ama bu sene 178K olmuş güç yetmiyor.

Port Natura çok kararsız bıraktı beni. Güzel fiyatı var ama havuzdan emin olamadım.

Ne önerirsiniz? Cosmopolitan fiyatına ve kalitesine yakın (bi tık altı üstü olabilir)

Bu arada diğer önemli bir kriter bonus veya world kampanyalı bir sitede satışı olursa daha ballı olur:)

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam güzel duanız için.
    Benim de sizin ve aileniz için güzel dilek ve dualarım daimi :)
    Her şey yolunda çok şükür, şubata kadar son gaz çalışıp şubatta beklemeye geçme aşamasındayız.
    Eşinize ve size sevgiler, selamlar :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    İnstagramda gördüğüm bi haberdi hocam. Kaynak neydi, neler değerlendirmeye alındı bilmiyorum. Burada 3-5 kişi aramızda bi komite vs oluşturup kafamıza göre de belirleyebiliriz bi liste :) haber de buna benzer olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam tatil öncesi şekeri düzene sokabildiniz mi. malum tatil olunca insan kendini kaptırıyor 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Çok şükür hocam 270 olan şeker 95'e düştü 2 ayda.Bundan dolayı biraz gaza geldik zaten.Bundan sonra daha temkinli gideriz diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam bende dikkat ediyorum aynısı başımda.

ama şöyle bir şey uygulayacağım. tatilde serbest yiyip içip. tatil bitimi şok detoks yapıp vücudu dinlendireceğim böylelikle tolore edebilirim.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Dikkat edin hocam siz de pis bişey gerçekten.
    İF diyeti diye bir şey var 16/8 aralıklı oruç diye geçiyor çok iyi geldi bana 2 ayda 12 kilo verdim,şeker,karaciğer,trigliserid değerleri hepsi düştü.Bir araştırın çok faydasını görürsünüz.

• cocus C kullanıcısına yanıt
    Cosmo Aqua’sından sonra port nature aqua çok zayıf kalır hocam

Hocam Port Nature güzel bir alternatif ama bir tık üstü var Cornelia Diamond 103k Setur'da TT indirimi ile ve 2 çocuk ücretsiz.
    Şayet maximum card bulursanız ETS'de de en uygun alternatif sizin için 2 çocuk ücretsizlerden Güral Belek 108k.
    Cornelia'da Güral'da muhtemelen havuz ve Aquapark yönünden her kriterinizi karşılayacaktır.

• Yanlış hatırlamıyorsam Voyage Belek'te açık ısıtmalı havuz vardı. 20-25 Nisan gibi ısıtma açık oluyor mu, bilginiz var mı?

Evet, fiyat araligi soylemiatik ona gore onermistiniz, memnun da kaldik ama iste o kadar cikmak istemiyoruz bu sene.

Soylediginiz Mirage park ve Jiva'ya bakiyorum simdi 9 gece icin.

Bu arada yurtdisinda yasiyoruz, fiyatlar daha uygun oluyordu sanki yurtdisina ama ets'de vs oyle bir fark goremedim, direkt otelle mi gorusmek gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam teşekkür ederim. Peki Nirvana ve Cornelia karşılaştırdığınız zaman hangisi öne çıkar?

Hocam bence Nirvana Cosmo'dan üstte, Dolce Vita ile aynı, Nirvana Me'den de alt seviyede gibi görüyorum.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    2023de 19-23 Mayısta ısıtmalı açık havuzun ısıtması açıktı. Nisanda da açık olur diye tahmin ediyorum.

Bir de havuzların derinliği önemliydi değil mi hocam?
    Havuz ve alkol konseptini paylaşayım bilginiz olsun 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

Muhteşemsiniz, teşekkürler

hocam diyetisyene yazıldım bende. bi 15 kilo verdim. bende temkinli davranıyorum elimden geldiğince. valla dikkat etmek gerekiyor yaşam boyunca.

• Hocam bende gitmeden son 60 gün önce sağlam spor ve düzenli beslenme yapıyordum,

Lara barut anlık spontane oldu yemek ve özellikle alkol yordu bu sefer biraz 😁

Hep birlikte dikkat edelim

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Oo çok iyi, Nisan'da da kesin açarlar o halde. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajet 599 tl yurtiçi kampanya var arkadaşlar 26 martta kadar uçuşlarda geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radyoloji28 -- 15 Ocak 2025; 0:11:58 >
  • 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.