Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.657
Cevap
531
Favori
714.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz geçtiğimiz yıllarda ailecek kaldık çocuk varsa ana bina sevmiyorsanız çok güzel küçük kompakt her yere yorulmadan ulaşabileceğiniz bir tesis, yeme içme orta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

30 a aldım ben akrayı.4 lira indirim kodu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unusual_pscho -- 15 Ocak 2025; 14:49:0 >
  • unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam haklısınız ETS'de aynı tarihler 66k garip bir şekilde.Obilette 34.8'e gelecek.

Ben kendi adıma söylüyorum hocam ben 5 gece Akra Kemer'de sıkılırım.Tamam çok güzel yemekleri şahane,personel de çok iyi kabul ama 25.000 M2 otelde 5 gece bana fenalık basar acıkçası.

Akra artıları : Yiyecek-içecek çeşitliligi ve lezzeti, personel kalitesi

IC Green Palace artıları: Isıtılmış çok büyük bir Aquapark, Geniş alan, peyzaj ve yeşil alan,Havuz sayısı ,restaurant sayısı, büyük mini club ve daha geniş çocuk aktiviteleri, IC Cafe

Siz yine kendi kriterlerinize göre değerlendirin,hangisi daha ağır basarsa ondan devam edin iki otelde üzmez kesinlikle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

hocam ben ve hanım yeme içme alkol kalitesine bakıyoruz doğal olarak ama işin içine 7 yaşında bir çocuk var. tekrar değerlendirelim biz bu konuyu, sağolasın.

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam herkesin kriteri farklı doğal olarak o zaman şu sonuca cıkıyor.Eşiniz ve sizin için Akra Kemer mantıklı, çocuğunuz için Green Palace mantıklı.Artık ortak bir noktada buluşursunuz :))
    İyi günler dilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    açıkçası çocuk varsa önermem baştan belirteyim. çünkü çocuğa yönelik neredeyse hiçbişey yok. ama çocuk yoksa denizi, yeme içme kalitesi, eğlencesi yeterli bence. biz kompakt otelleri sevdiğimiz için tercih etmiştik. çocuğu da kendimiz eğlendirdik :)

• dore-can D kullanıcısına yanıt
    Daha önce konaklayan arkadaşlar yorum yapmıştı konuda ararsanız yorumları çıkar.
    Şahsi fikrim yol sorun değilse havanın daha sıcak olacağı Antalya yı tercih etmeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: odzi

açıkçası çocuk varsa önermem baştan belirteyim. çünkü çocuğa yönelik neredeyse hiçbişey yok. ama çocuk yoksa denizi, yeme içme kalitesi, eğlencesi yeterli bence. biz kompakt otelleri sevdiğimiz için tercih etmiştik. çocuğu da kendimiz eğlendirdik :)
    Anladım hocam teşekkürler

• Pegasusun bugün yaptığı kıbrıs kampanyasından annem ve teyzeme bilet aldım 3-6 mart tarihleri için otel tavsiyeniz var mıdır? Şehre yakın ya da ulaşımı kolay olursa iyi olur düşüncesindeyim kıbrısı hiç bilmiyorum bütçeyi de 30 bin civarı diyelim.

• Arkadaşlar akra kemer e baktım yaz için sanırım kemer barut diye de geçiyor burası nasıldır bir de akra sorgun tui blue var kısaca biliyorsanız yazar mısınız

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Hocam Ali ihsan barut un otelleriydi sonra kardeşler bölüştü Akra ve barut olarak.

Kemer barut collection——Akra kemer oldu geçen sene , küçük alanda bulunuyor otel denizi berrak, Aqua’sı çok mini

Akra sorgunda Akra grubunda daha sessiz daha az aktive olan bir otel , aquası yok yeme içmesi bayağı iyi çocuk varsa eksi diyebilirim

Alkollerde iyiler , belli standart üstündeler

İki otelde güzel zam yedi , özellikle sorgun ütopik arttı

Bilgilerim bu kadar 👍

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim pazaramatatil indirimim vardı. 4 gece akra kemer Eşim ve 10 yaşındaki çocukla ağustos ayından 38 bin civarına geldi. Otelin yemeği önemli Bi kaç yorumda yemeği iyi diye okudum

Yüksek sezonda çok iyi bir fiyata almışsınız, erken rezervasyona ilk açıldığı fiyatın da altına gelmiş çok güzel olmuş, memnun kalacaksınız diye düşünüyorum, yemekleri gerçekten lezzetli. İyi tatiller

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum sağolun

Hocam fiyat çok çok iyi , otelle rezervasyonu teyit ettirmenizi de öneririm pazarama bira problemli olabiliyor

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

Merhabalar 52 bine villa nasıl aldınız acaba kaç geceydi ve ne zamandi😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, 28 Ağustos-2 Eylül için Balmy Foresta rezervasyonu yaptırdım (104bin tl, 4 kişi) ilk bakışta oteli beğensem de baktıkça bir sıkıcı ve kasvetli gelmeye başladı. Bu sebeple değiştirsem mi diye de düşünüyorum. Sessiz sakin, ve görece durgun bir otel mi, deneyimi olanlar yazarsa çok sevinirim. Crystal family veya prestige elite gördüm ek olarak ama sizce nasıldır? Veya bu fiyat civarında alternatifleriniz var mıdır? Teşekkür ederim

• lunariss L kullanıcısına yanıt

Crystal prestij de 2 sene önce komkladım yemekhanesi sıra kapmaca oturacak yer bulamıyorsınuz masalar çok iç içe puanlarına bakıyorum nasıl o kadar yüksek puanda şaşırıyorum gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Akra Kemer'e 18-21 Ocak için rezervasyon yaptırdım. 16750 liradan 4 taksit için vade farksız ödeme linki yollamışlardı. 6 taksit için baktığımda toplam ödeme 17250 oldu. 500 lira farklı artı 2 taksit yapmak daha makul geldi.

Ve ets fiyatından 1000 lira daha uyguna geldi yine de. Ets de şuan 6 taksit yapıyor. Akra için düşünenler kendi sitesinden bu şekilde ödeme yapabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Akraların hepsi öyle %3 komisyonla 6 %8 komisyonla 9taksite bölebiliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.