Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bkarat Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.657
Cevap
531
Favori
714.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben önden 0 risk güzel kaliteli tesis ve 6 yaşında çocuk için su eğlence parkı cennet gibi gelir

16-21 Haziran ( hem aşırı sıcak olmayacaktır ) edit:ben 5 gece bakmışım 😁 o kadar yol çocukla 4 gece zor olur diye düşünmüştüm
    Ali bey club
    58.5 /9taksit -55.5 / 6 taksit 👌🏻

Opsiyon olarak
    Botanik platinum (lunapark avantajı)
    Swansor Topkapı (kaos riski )
    Norm oriental ( mütevazi seçim )
    Siu collection (neden olmasın )

70 bandı çıkarsa
    Mirage park
    Hemera

Maalesef kaçırılan oteller,
    Gloria verde
    Delphin ve botanik platinumlar
    Titanic Belek
    Titanic Lara
    Barut grubu
    Akra grubu
    Kimeros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 17 Ocak 2025; 23:22:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben de bayram sonrası, ama okullar da kapanmadan öncesi gibi bakarak 10-14 Haziran için paylaşayım,

Liu Resorts 46.800
    Akra Kemer 53.800 (aquapark az kaydıraklı ama 6 yaş çocuk için yeterli olur gibi geldi)

**Yıldızlı önerim Liberty Lykia 61.380 (bu yemek alkol aqua Fethiye tüm beklentileri bir arada karşılayan en güzel aday bence) Maksimum kart ile 58.300e geliyor

Papillon Zeugma 65.460, Maksimum 62.190
    Papillon Belvil 65.350 Maksimum ile 62 bin

Bu tesisleri incelemelerini öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 18 Ocak 2025; 0:40:49 >
  • MerTR19 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok hocam. Geçen sene bende muadillerine göre uyguna almıştım. Küçük bir otel, denizi bence kötü vs. Oda doldurmak için uygun veriyor olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

Ege otellerinin maalesef yüksek sezonda şirazesi çok kayıyor.Tabiki bu bantlarda orta-üst Ege alternatifleri var ancak verilen paraya göre alacağınız hizmet tam karşılamayacak hissi olduğu için size çok bir Ege oteli öneremeyecegim.
    Çok daha uygun fiyatlarla çok daha fazla kaliteyi satın alabileceğiniz alternatifleri iletmek isterim size.

*Papillon otellerinin hepsi (1 Temmuz'a kadar 62k)

*Mirage Park Resort (Tüm yüksek sezon 59k)

*Miramare Beach (56.5k-61.5k arası tarihe göre)

*Ali Bey Club (26-30 Haziran 50.3k)

Hepsinin kendine göre artıları var ama burada benim aklıma en çok yatan tüm sezon fiyat avantajıyla Mirage olurdu.1-5 Temmuz'da 26-30 Temmuz'da aynı fiyat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba, Haziran sonu için 7 gece tatil bakıyoruz. Deniz, yemek ve alkol konusu önceliklerimiz. Bütçem 130k civarı, son 2 senedir Nirvana Dolce Vitayı tercih ettik ama alternatif tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

• lusso sorgun jollyde açılmış , kendi sitesinde de açılmış fiyatlar rezalet, vpn ile girilince fiyatlar daha ucuz 2026 da takipte olacağım yine

• Nephthyes kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ciddi bir bütçe.Biraz detay verebilir misiniz?

-Kriterleriniz ve öncelikleriniz nelerdir?
    -Çocuk var mı varsa yaşı?
    -Bölge farkeder mi?
    -Hareketli bir otel mi yoksa sakin/romantik bir otel mi?

Bir de bu bütceyle 4+4 şeklinde 2 farklı otel deneyimlemeyi düşünür müsünüz yoksa bütçenin tamamı tek otel için mi olacak?

Hocam ben bu bütçeyle 5 gece voyage torba 6 gece voyage sorgun aldım 😁(benimkiler biraz off sezon )

Erdem hocamın dediği gibi 4+4 bölmenizi naçizane tavsiye ederim

- kahvaltı tamamen tekrara düşer 7gece 8gün sıkar
    - alakartlar tekrara düşer
    - imza kokteyller tekrara düşer
    - akşam büfesi tekrara düşer diye düşünüyorum

Gloria + Nirvana dolce
    Lara barut + Nirvana
    Vg sorgun +nirvana değiştirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: erdfb_1907

Hocam çok ciddi bir bütçe.Biraz detay verebilir misiniz?

-Kriterleriniz ve öncelikleriniz nelerdir?
    -Çocuk var mı varsa yaşı?
    -Bölge farkeder mi?
    -Hareketli bir otel mi yoksa sakin/romantik bir otel mi?

Bir de bu bütceyle 4+4 şeklinde 2 farklı otel deneyimlemeyi düşünür müsünüz yoksa bütçenin tamamı tek otel için mi olacak?

Hocam öncelikle ilginiz için teşekkürler, ikiye bölmem zor çünkü çalışma şartlarından dolayı 2 sefer izin almam çok mümkün olmuyor yaz sezonunda.

-Otele 3 çift gitmeyi düşünüyoruz ama diğer çift arkadaşlarla planı ortak denk getiremezsek sadece eşimle ben gidebiliriz. (Benim çocugum yok ama gelecek çiftlerden birinin 9 yaşında çocuğu var)

-En önemli kriter Denizinin güzel olması, eşim havuza girmeyi pek tercih etmiyor o nedenle deniz 1.önceliğimiz

-Yemek ve tatlı, aquapark ve alkol çeşitliliği de diğer kriterlerimiz diyebilirim.

-Bölge olarak fark etmez dediğim gibi deniz güzel olduktan sonra her bölge olabilir

-Sakin, huzurlu ve kalabalığın çok hissedilmediği oteller tercihimiz olur.

-Ek olarak starbucks hizmeti olan oteller de ilgimizi çekebilir eşimden kaynaklı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephthyes -- 18 Ocak 2025; 0:42:16 >

Hocam ikiye bölmeniz gerekmiyor. 4 gece bir otel. Ordan çıkıp 4 gece diğer otel devam etmek şeklinde dedi arkadaşlar.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt

Bu şekilde düşünmemiştim uyarınız için teşekkürler. Yapılabilir tabi ama tercihimiz tek otelde 7 gece geçirmekten yana olur. Yine de tavsiyeleriniz olursa değerlendirmek isterim.

Anladım hocam deniz kriterinizden dolayı o zaman tüm Belek,Side ve Lara otellerini eliyoruz otomatik olarak (Aslında deniz hariç bütcenize uygun en kapsamlı alternatif Gloria Golf,Titanic Mardan Palace,Calista var yine bir bakarsınız)
    Yola Bodrum,Fethiye ve Kemer'le devam ediyoruz 7 gece üzerinden bu bölgelerde de size uyacak Liberty Lykia/Liberty Lykia +16, Liberty Signa, Mirada Bodrum,Güral Tekirova ve Akka Antedon,Mirage Park alternatifleri var.

Şayet 4+4 yapmayı düşünürseniz örnek olarak 22-26 Haziran ve 26-30 Haziran seklinde bu otelleri 2'li kombinasyon olarak calıştırabilirsiniz.

Örnek

Mirage + Mylome
    Liberty Lykia + Mirada
    Liberty Signa + Akka Antedon

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, hepsini gözden geçireceğim. Bir de Cornelia Diamond için görüşlerinizi rica edebilir miyim, Dolce Vita ile kıyasladığımız da nasıldır ve denizi çok üzer mi :)

Cornelia Diamond size hiç uymaz hocam.Orası 2 çocuk ücretsiz bir otel.Aradığınız sessizlik/sakinlik/huzur ve deniz kriterlerini orada bulamazsınız.Tabi hizmet ve kalite süper ona birşey demiyorum.
    Dolce Vita deniz olarak çok ağır basar.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

IC green palace ile lara barut olarak ikiye düşürdüm seçenekleri. bunlardan hangisini önerirsiniz.

voyage beleke de bir bakayım, bütçe biraz kısıtlı.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Ben yazın düşünüyorum. factsheet iyi gibi duruyor. kısıtlı bütçeyle bunu seçtim. öneriler de bu yönde.

• 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.