Öncelikle hayırlı olsun, naçizane tavsiyem giriş günü çok erken girin ve çıkış günü 17.00ye kadar tesisten faydalanın. Yolunuz uzunsa bir gece önceden gidip ve/veya çıkış günü 1 gece başka bir otelde kalmayı düşünürseniz dinlenmek sadece uyumak amaçlı kemer merkezde otele çok yakın world cities diye bir oteli araştırdığım kadarıyla tavsiye ederim. ekonomik odası 2y+2ç kalmaya uygun ve sadece 28euro idi. iyi tatiller :) |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (729. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ocak 20-30 arasında bir kaç günlüğüne kar görebileceğimiz sakarya ya çok uzak olmayan bir tatil arıyoruz . Amacımız cocuğun kar görmesi. Hatta soba falan yakılabilecek bungolov tarzı evler de olursa süper olur cocuk sobayıda görmüş olur. Varmıdır önerebileceğiniz fiyat performans yerler
-
Arkadaşlar voyage belek otelinde ısıtmalı havuzlar nasıldır? Tavsiye eder misiniz? @Ritalin06 üstadın tavsiyesi ile lara barut alacaktım ama son kez voyage sorayım dedim. tarihler 23-27 ocak arası
-
hocam 4 gece şartı olmasa bende gidecektim beleğe ama. daha sonra f/p aldım.
hava iyi olduğunda aktiviteleri daha iyi oluyor demişti birisi. ben imkan elverseydi beleği tercih ederdim. eğer çocukta varsa şayet.
-
Hocam sizde mi Lara barut aldınız acaba?
-
Hocam ısıtmalar fena degıldır ve iyidir diye düşünüyorum benım gün sayım yetmediği için Lara barut aldım , voyage da öneririm 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam ben lara barut ve voyage belek arasında kaldım. baktığım tarihlerde voyage belek 4 gece şartı istedi. bende çok fazla aşırıya gitmeyip fiyat performans olunca 3 gece 19700 e acanthus cennet barut aldım.
-
Isıtmalı açık ve kapalı havuz Voyage Belekte mayıs ayında biz gittiğimizde 28 dereceye ısıtılıyordu. Net bilgi için oteli arayarak bu ay içerisinde şu an kaç dereceyle ısıtıldığını öğrenmenizi öneririm
Bu süreçte verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam. Sakarya'dan çıkacağım yola, cuma öğleden sonra çıkıp gece orta noktada durmayı düşünüyorum. Sabah 8-9 gibi otelde olacak şekilde ayarlamaya çalışacağım.
Bu arada alacart için tavsiyeniz nedir ? Tek alacart hakkımız olacak en iyisinde kullanalım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben sormuştum 27-28 arasına ısıtılıyor demişti sanırım mikroorganizma üreme hızı sıcaklıkla çok artıyor , Lara barutta öyleydi 27-28 di
Hocam otele vardığınızda daha odanız bile teslim edilmeden misafir ilişkileri masasına gidiniz. Cumartesi, Pazar ya da Pazartesi akşamı için yer varsa hemen rezervasyon yaptırın yoksa ve sistemlerini 3 gün yerine 2 günlük açmaya döndülerse Cumartesi 23:59'a alarm kurun ve Pazartesi akşamınız için rezervasyonu otelin uygulamasından kendiniz yapın. Her halukarda mümkün olan en erken saate almaya çalışın ki beğenmezseniz ana restauranta geçebilin vakit kalsın diye :) Herkesin zevki değişmekle birlikte benim sıralamam:
1-Ocean deniz ürünleri
2-Olive italyan mutfağı
3-Safran Türk mutfağı
4-Asian uzak doğu mutfağı
*el taco meksika mutfağı mayıs-ekim arası açık hocam.
ayrıca Palmiye ana restaurantta;
Cumartesi: asya mutfağı
Pazar: italyan mutfağı
Salı: meksika mutfağı
Çarşamba: Türk gecesi
Cuma: deniz ürünleri sunulmaktadır. ve o gün hangi mutfak varsa onun a la carte restaurantı kapalı oluyor.
ayrıca her pazar 11:00-14:30 arası Brunch var ana restaurantta.
ve hiç bir a la carte da yer bulamasanız bile ana restaurant çeşitliliği ve lezzeti öylesine muhteşem ki bazen hiç a la carte'a insanın gidesi bile gelmiyor :)
-
Çok iyi oldu bu bilgiler. Akra'ya çeşitli zamanlarda gidecek başka arkadaşlarda vardı. Hepimiz için nokta atışı oldu :) teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eylül'de Akra Kemer'e gideceğiz öncesi veya sonrası 2 gün daha sadece uyumak için ucuz bir yer bakacaktım tekne turu falan yapabiliriz diye düşünüyordum iyi oldu bu tavsiye teşekkür ederim.
-
The Arkin Colony Hotel'e bir bakın isterseniz biz memnun kalmıştık
-
somestr da 3 gece kacamak yapalım diye bakınıyorum @erdfb_1907 hocamın önceki mesajlarda ki tavsiyesi üzerine ic green palace baktım ets'de 20k oteli arayınca 18 k, bir de bayadır aklımda olan ic santai family var oda 18 k civarı. karar veremedim.
2 cocuk var 1 ve 11 yasındalar. alkol kullanmıyoruz cocuklar ıcın keyıflı vakıt bize de guzel yemek olsun yeter kafasındayız. ic otellerinden hangisi yada alternatif diğer otel onerılerız nelerdir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getbusy06 -- 16 Ocak 2025; 19:13:54 > -
Arkadaşlar konudan bağımsız olarak, İstanbul - Antalya arası 20-24 Ocak da yazlık lastikle gidilir mi ?
Riske girmeye degmez , gece kesinlikle gitmeyin sis çok .
Gündüz gideceğim, galiba lastik almak en doğrusu olacak
-
Merhaba, 20-23 Ocak,3 gece 2 yetişkin,3 çocuk şeklinde almıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X