Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ac83ac Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.656
Cevap
531
Favori
714.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam mylome kaliteli bir tesis. evet bende duydum yemek kalitesinin düştüğünü ama.

kalte düşüşü yaşansa bile aldığınız fiyat ve taksiti düşününce fazlasıyla o parayı hakeder diye düşünüyorum

• Yaz tatili için bütçemi biraz yükselltim 1-7 temmuz 11-8 yaş çocuk özellikle çocuklara yönelik bir otel arayışındayım. Bütçem maksimum 90-95 k arasında tavsiyelerini bekliyorum.

• İbrhm71 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bayramda yemekler çok zayıf olmaz o riske girmezler bence 👍 keyifli tatiller

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İbrhm71 İ kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel seçim olmuş hocam özellikle daha pahalı olan Sirene'den vazgeçip daha ucuz olan Mylome almanız çok doğru karar bence.İyi tatiller dilerim şimdiden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt

Maxeria Blue Didyma ve Pine Bay bütçeye uygun ve çocukların eğelenebileceği oteller hocam, bunları bir inceleyin bence.

• lunariss L kullanıcısına yanıt

crystal water'da kaldık bir kere. parasının oteli değil kesinlikle. çok kötü bir deneyimdi bizim için. sherwood kemer'de de aynı şekilde bir şok yaşadık geçen sene. artık bilmediğimiz bir otele gitmeyiz sanırım. voyage otellerini çok övdüler üst düzey olarak ama onları da kaçırdık, çok pahalı artık. yine daha önceden bildiğimiz bir otelden rezervasyon yaptık.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu durum Akra Kemer'de de var. Sanırım bu sene siz de gideceksiniz. Sandalye ve masaya çıktıklarını görmedim ama masa altlarında hep geziyorlar. Hatta küçük ve hasta kedilerin bakımını ve tedavilerini yaptıkları bir bölüm bile var...

• dostlar ocak ayı içinde 3-4 gün kafa dinlemelik nereyi önerirsiniz. antalya tercih.

• Arkadaşlar ağustos ayı için
    4 gece 5 gün Kemer Mirada Delmar oteli düşünüyoruz. Daha önceden deneyimi olan ya da tavsiye eden var mıdır? fiyat olarak makul geldi.

• Selam arkadaşlar,

3-8 Ağustos için 2 yetişkin 1 çocuk tatil bakıyoruz. Liberty Fabay ile Mirada Exclusive Bodrum arasında kaldık. Aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor. Hangisini önerirsiniz. Önceliğimiz yeme içme kalitesi ve deniz.

• Rixos’un Mısırda Radamis isimli çocuk dostu bir oteli açılmış, muhendisinoglu isimli instagram hesabında gördüm, şu anda oradalar, tesis çocuk dostu diye geçiyormuş. Şubat Mart Nisan Mayıs değerlendirilebilir, internette araştırırken tatilciden’in videosunu çektiğini gördüm, paylaşıyorum, çocuklu aileler dilerse inceleyebilir

Tatilciden. comyoutube
    Rixos Radamis Sharm El Sheikh I Rixos'un Yeni Oteli Detaylı İnceleme 2024
    https://www.youtube.com/watch?si=RmBmjgFalrbcOxbP&v=CpbgkJ_2Aw0&feature=youtu.be

• Okandem1986 O kullanıcısına yanıt
    Ben de kış lastiği aldım kardeşim , riske atmaya değmez

• selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt
    Beklentinizi belli bir seviyede tutarsanız kesinlikle üzmeyecek bir oteldir Mirada del Mar yılların oteli zaten hep bir standartı var.
    Sadece alternatif olması açısından Kimeros Mirada del Mar'dan Ağustos ayı için daha ucuz ve bir tık daha kaliteli bir otel.Aklınızda bulunsun.İkisi arasında ben Kimeros'u tercih ederdim.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Son 2 yıldır emelda sun cluba gidiyorduk. Değişiklik yapalım dedik. Benzer kalitede olsa bize yeterli zaten. Emelda’dan memnunduk.

• selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt
    Emelda bu 2 otele göre daha orta segment ve mütevazi kalır hocam.Eğer Emelda'dan memnun kaldıysanız Kimeros ve Mirada del Mar'dan kesin memnun kalırsınız.

Fikir vermesi açısından memnuniyet oranlarını da paylaşalım.

Kimeros %87
    Mirada del Mar %86
    Emelda %82

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İkisini de kıyaslayıp bir seçim yapıcaz artık.

• Selene Beach Spa hotel hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Ramazan bayramı tatilinde 10 bin tl bandında 3 gece ultra her şey dahil

• Sömestir tatili için çocuklarla ( 2 yetişkin, 3 çocuk - 6,9,12 yaş) 3-4 gece bir tatil planlıyoruz. geçmiş sayfalara da baktım, görememiş olabilirim. Kış dönemi için ısıtmalı havuzu olan otellere ilişkin bir liste var mı? (Çocukların önceliği aquapark ve havuz) Lara Barut ve akra kemer önerilmiş gördüğüm kadarıyla. Farklı tavsiyeleriniz olur mu?

(40.000 civarı bütçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ac83ac -- 17 Ocak 2025; 16:24:13 >
  • MerTR19 kullanıcısına yanıt
    Bu yaz eşimle gittim.
    Odalar güzel ve büyük. Bizim odanın balkonu dev gibiydi.
    Havuz normal, deniz kötü. Tek koyda 4 otel sahili var çok kalabalık ve pisti deniz. Bu sebeple tekrar tercih etmem.
    Yemekler fena değil ama çok et vs yoktu bizim dönemde. Pastahane başarılı diyebilirim. Aç kalınmaz son tahlilde.
    Kaydırak yok. Sessiz sakin bir yer. Çocuk yok zaten. Şişe bira lobi de mevcut, ama diğer Barlarda 3 çeşit sifon var, buğday Weihenstephaner, carlsberg ve Guinness mevcut. Sanırım tuborg da vardı.
    Biz hanımla Havuz başında zeytin ağacı gölgesinde takılıp kafa dinledik. Genel itibarı ile küçük bir tesis, deniz dışında memnun ayrıldık diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac83ac A kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi yazarsanız fikir veren arkadaşlar olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.