< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (730. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ramazan bayramı için sirene belek tercih edilebilir mi nasıldır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otel kötü bir otel değil ama fiyatı çok pahalı hocam.Sirene'den çok çok daha iyi oteller Sirene'den daha ucuz bayram için.Bundan dolayı bana hiç cazip gelmedi açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gecen sene 28 dereceye isitiliyordu. Gunesli gunde dis ortam 34 dereceye kadar cikmisti. Cok rahat girmistik biz. Sanirim ben de 25 ile 30 ocak arasi orada olacagim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 16 Ocak 2025; 17:56:34 >
Crystaller genel olarak bu şekilde sanırım, hınca hınç dolu oluyor hep ben de 2 farklı crystal’de konakladım onlar da aynıydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar geçen hafta perşembe sabah 6-7 gibi Konya-Beyşehir-Derebucak- Demirkapı tüneli arası sisli idi, tünel öncesinde BSK yolda buzlanma vardı, sabah erken saatlerde çiğ düşmüş ve donmuş muhtemelen, sathi kaplama yol olsa belki o kadar kaymaz ama tünel öncesi BSK olması sebebiyle kaygan idi, tünel çıkışında Serik yönünde herhangi bir şey yoktu. Tatilde bu yolu kullanacak arkadaşlar sabah erken saatlerde dikkatli geçsinler, herkese iyi yolculuklar, iyi tatiller.
Alakartların sistemi değişti diye biliyorum ama? Artık 4 geceye 1 hak, 5 geceye sınırsızdı. 4 Geceden az alakart alınmıyor diye biliyorum.
-
Evet bu sisteme geçeceklerini bana söylemişlerdi.Fakat Ocak ayında yeni sistemi uygulamaya aldılar mı,işte onu bilmiyorum.
Hocam, doğru biliyorsunuz. Fakat bu yoğunluğa karşı konulmuş bir kural. Ben Aralık ayında 2 gece konakladım. Bu konuyu sordum, 2 gece konaklama rağmen müsaitlik varsa yardımcı olabiliriz dediler. Çarşamba gecesi Türk gecesi olduğu için vazgeçtim. Zira ana restaurantın alakarttan aşağı kalır yanı yok bence.
Tamamdır hocam
Size katılıyorum hocam Akra ve barutlarda menülerde ütopik yemekler yok zaten akşam yemegıne çok iyi hazırlanıyorlar ( masalar süsleniyor garson sayısı artıyor ) şefin imza tabağı oluyor grill de ve but löp et sunumları oluyor
Şubat ayı ortası gibi 2 gecelik bir konaklama yapabileceğim kapalı havuzu, spası olan (olsa iyi olur) kış konsepti de memnun edecek bir f/p otel önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 16 Ocak 2025; 21:54:5 > -
Merhaba, Cornelia diamond - Lara barut seçim yapmaya çalışıyorum.
19 - 23 ocak tarihlerinde 2 yetişkin 1 çocuk (9 yaş) fiyat olarak aynı hangisi seçmek daha uygun olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 16 Ocak 2025; 23:6:36 >
Ben Lara barut diyorum, alan geniş voleybol , mini golf , akşam gösterileri havuzlar , geniş peyzaj, güzel gündüz alakartı , botanik alanlar , kedi evi…
Corneliada çocuk etkinlikleri iyi olabilir (2 çocuk ücretsiz iyi mi kötü mü sorgulanır )
Tavsiyem Lara barut uygulamayı indirip etkinlikleri kontrol etmeniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 16 Ocak 2025; 23:11:16 >
İkisi aynı fiyatsa Lara Barut hocam bence.
x (formerly twitter)denetle! (@denetlecomtr) on Xhttps://x.com/denetlecomtr/status/1879895514734543107?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gerçekten delirmelik olay. Keşke bir yerde yazsa kedili otel diye benim için gitmeme sebebi. Alerjim var bütün tatil kedi kovalamakla geçiyor geçen yaz norm oriental da çok vardı dışarda yemek yiyemiyorsun kedilerdenquote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKx (formerly twitter)denetle! (@denetlecomtr) on Xhttps://x.com/denetlecomtr/status/1879895514734543107?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sömestr tatil rezervasyonunu 19-23 ocak akra kemer 2 yetişkin 1 çocuk 22.300 TL ye kendi sitesinden tamamladım.Ayrıca 300 lira kart puanı da geldi böylece 22bin e düştü ve 4 taksit.
Bu süreçte buradan yardımcı olan başta @Ritalin06 ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
Otelle ilgili bilmemiz gerekenler ve tüyolar var ise bilgilendirirseniz de sevinirim tşkler
-
Merhaba arkadaşlar. Bayram için 29 mart-1 nisan 3 gece 2 yetiskin 2 çocuk mylome aldım. Otelin yemek kalitesinin düştüğü ile ilgili çok yorum okudum ancak 4 yasındaki bir çocugu bebek sayıp fiyatı 23200 e indirince fiyattan dolayı tercih ettim isbankada 12 taksit yaptilar. Yemek yemesek manzarasını izlesek değer diye düşünüyorum.
Yaz içinde 28 haziran-2 temmuz 4 gece papillon zeugma 80 bin 6 taksite aldım. Tatil sayfasını kapattım böylelikle.
Fikir veren katkı yapan arkadaşlara teşekkürler.
Ritalin06 ve @erdfb_1907 hocamın tavsiyesine uyarak Lara Barut rezervasyonu yaptım. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 17 Ocak 2025; 11:2:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X