Nasil indirim yaptilar hocam, bende yarin rez yaptiracagim haziran ayi icin. Bu sene kalmistik cok memnun kaldim |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (12. sayfa)
-
-
%25 on ödemeli kampanyalar bekliyorum cunku su an odeme yapmanin hicbir mantigi yok.
gelecek sene otelini simdi pesin odemek ile 10 ay sonra 12 taksitle odemek arasinda %100e yakin fark var. Simdi 70bin ödemek yerine seneye yazin 130 odemek daha kazançli olur bu enflasyonda.
Oteller bunu bildigi icin kendi sitelerinden bu fiyatlari veriyorlar. Fiyattan daha onemlisi ödeme şeklidir -
Ekstra bir şey yapmadım hocam, kendileri ufak da olsa bir indirim daha yapacağız dediler. Kendi rezervasyon sayfalarındaki iptal edilemez fiyat üzerinden bir miktar indirimle iptal hakkı verdiler. -
Türsab Antalya Ve Ege’de otellerin %90’ının tek acentaya bağlı olmasını rekabet kurumuna şikayet etmiş. Eğer gerçekleşir ise örneğin 1 otel 5-6 acentada satışa sunulabilecek ve fiyatların %25-30 arası düşeceği ön görülüyormuş. Bu acenta’nın ismini söylememe gerek yok bilen bilir. :) Şimdi show tv’de verdi umarım üstüne gidilir.
Ayrı kaynak:www.ekonomim.comTÜRSAB, Rekabet Kuruluna başvurdu: 'Müşterinin pazarlık şansı kalmıyor, ucuza tatil yapamıyor' - Ekonomimhttps://www.ekonomim.com/amp/foto-galeri/ekonomi/tursab-rekabet-kuruluna-basvurdu-musterinin-pazarlik-sansi-kalmiyor-ucuza-tatil-yapamiyor-galeri-759490
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 8 Ağustos 2024; 20:0:26 >
-
Guzel olmus sizin icin. Balkonsuz odayi sordunuz mu? Genelde upgrade ediyorlar. Acaba o odayi alsak balkonluya upgrade ederlermi diye de dusunmuyor degilim
-
Bayram yoğunluğu olur upgrade olmaz diye düşünerek seçmedik onu, yaklaşık 3000 TL daha uygundu fiyat olarak. -
Kimi kime şikayet etmişler? -
Kendi sitesinden ödeme tek çekim mi? -
Valla eski bir atasözü var hocam. Anamı.. kadı..
kadıyı kime şikayet edeyim diye. Bilmem duydunuz mu hiç.
adını vermediğiniz acente yönetiyor devlet eliyle bu sektörü. Kimi kime şikayet ediyorlar acaba.. hiçbir düzelme olmaz. Birde bu süreçten sonra bir %25 daha yapıştırır artık fiyatlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 9 Ağustos 2024; 1:42:10 > -
Kimi kime şikayet etmişler, konuda adı geçmeyen ETS, ETS kimin turizm bakanının, turizm bakanın tek amacı yerli turisti kış sezonuna sıkıştırmak -
Evet. -
Bende 9 u girisli almayi dusunuyorum. Bayramin son günü oluyor. O nedenle saniyorumki yardimici olurlar
-
Dostum, akra için tam olarak hangi TLF no ile rezervasyon yaptınız, bende aradım beni internet sitesine yönlendirdiler, sadece oradan satış yapıyoruz dediler -
Akra Kemer , Temmuz 5 gece 6 gün 2 yetişkin 1 çocuk en ucuz balkonsuz oda € 1.642,20
Bugün tl üzerinden ödenilecek Ücret: 61.200 TL (İade Yapılamaz)
Eğer otele girişten 1 hafta önce ödeme yapılacak ise Temmuz ayı ve kur farklılığı sebebi ile euro'yu 45 desek ödenecek tutar 73.890 tl Bana sorarsanız şimdi ödemek biraz mantıksız çünki aradaki fark 12k felan. Extrem durum olursa euro dahada fırlar ise iptal seçeneği düşünülür en fazla.
Bu durumda şekildeki gibi ödeme olur ise ayı ne kadar öne çekerseniz kur sebebi ile o kadar daha az ödersiniz. Tabiki tahmin kur fiyatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 9 Ağustos 2024; 11:29:49 > -
444 4 045 -
Hocam bu şekilde fiyat nasıl alınıyor -
Euro olarak otel fiyati ayni birakacagini dusunmuyorum. Euro olarakta fiyati artirabilir
-
Ben onu hesaba katmadan yazdım. Yoksa otel 4 ay sonra 1.642 olan euro bedelini 2.000 euro yapar ise üstüne kur dahada artar ise o zaman en azından iptal edilebilir. Tabi bunu ilk rezervasyonda görüşmek lazım, tamam oda 1.62 euro sen o günki kurdan alcaksın ama şuanki fiyat'tan arttırıma gidilince rezervasyon yapılan kişiyi etkiliyormu diye eğer öyle ise bence büyük kumar.
-
Euro uzerinden zam yaparsa sen rez yaptiktan sonra. Ne anlami kaliyorki erken rezervasyonun. Aldigin gun tekrar fiyat artisindan etkilenmezsin diye dusunuyorum. Simdiye kadar oyle oldu benim yaptigim rezlerde
-
Euro olarak artıramaz hocam öyle saçma şey olur mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X