< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (690. sayfa)
-
-
Nereden aldınız hocam kendi sitesi mi ? Ets de 18bin çıkıyor masaj hariç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi sitesine özel kampanya. Sitesinde fırsatlar bölümünde sadece dediğim tarihlerde geçerli arayıp sordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam masaj dahil
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz norm doraayı 1 ay önce iptal ettik. Docale lara gözüme çarpıyor şuan konsept olarak, kalite olarak hangi otellere yakın olur sizce. Büyük bir yenileme geçirip isim değiştirmiş öngörüsü olan var mı
Merhabalar son dakika 1 Ocak sonrası izine çıkma şansımız oldu. Aklıma direk Akra Kemer geldi 3 gece 26500 lira çıkıyor fiyat. Sanırım geçen hafta zam yemişti bu kötü oldu bizim için.
25bin bütçeler ile 3 gece ısıtmalı havuzlu nerelere tercih edebiliriz ? Bir diğer seçenekte hiç o kadar yol gitmeyip Elite World Sapanca'ya gitmek. Şenay hocam'da memnun kalmış.
Sizlerin tercihi ne olurdu ?
Merhabalar,
Fore Resort kemer 7 gece al 6 gece öde baya iyi duruyor. 51k bu oteli düşünüyorum fakat önerebileceğiniz başka otel var mıdır? yardımcı olursanız çok sevirinirim.
Detay olarak;
Babam ve annem için 5 gece otel bakıyorum, limit 40k civarı. belki kardeşimde dahil olabilir, dahil olursa limit 55k civarı.
2 yetişkin için 40 k civarında otel
3 yetişkin için 55k civarında otel bakıyorum.
-
Hocam Elite World olduğuna emimmisiniz ? Ne kendi sitesinde ne müşteri temsilcisinde böyle bir fiyat alamadım. Hatta müşteri temsilcisi Ng Sapanca'da oluyor böyle paketler dedi.
merhaba
ets turdan 9 aralık da almıştım bu otele 48900 tl ödedim şimdi jolly turda ise iptal paketi dahil 46200 iptal edip burdan almak mı mantıklı mı yoksa ets yi arayıp aradaki farkı verirlermi
-
Çok pardon mesajı düzenledim ng sapanca :) karıştı oteller
Bence fiyat yükselmeden bişiler yapın 😅
Merhaba otel fiyatlarından dolayı tavsiye midir F/P midir bilmiyorum ama Megasaray Resort Side tüm sezon 5 gece 55000 tl. Jolly de %25 ön ödeme avantajıda var. 2 sezon önce kaldığımda memnun ayrılmıştım. Bu sezon da grupta kaliteyi arttırdıklarını okudum. Tatilciden youtube videosunuda izleyebilirsiniz. F/P otel arayan arkadaşlar değerlendirebilir bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar, Kış ara tatili için Barut Hemera mı yoksa Akra Kemer mi önerirsiniz 2 yetişkin 1 çocuk için.
-
Ön ödeme hangi ayda açıldı hocam
-
Merhaba
Eski Venezia Palace oteli hizmet kalitesi olarak güzel denize sıfır UHD olarak hizmet verecek. Fiyat uyuyorsa bence değerlendirebilirsiniz. Bu sene baştan aşağıya yenileniyor. Dilerseniz acenta olarak yardımcı olabilirim.
-
Merhaba
Aldığınız satış kanalını alın aradaki fark iadesi yapılır.
-
Merhaba
Barut Hemera
-
Merhabalar, 8 ve 11 yaşında 2 çocuğum ve eşimle tatil planlıyoruz. Bize daha yakın olması nedeni ile Antalya'nın doğusunda sahili kum olan tavsiye edebileceğiniz f/p otel var mıdır? Teşekkürler
-
Arkadaşlar Sherwood otellerinde Cuma-Cumartesi ve Pazar girişlerde 7 gece kal 6 gece öde kampanyası başlamış.%5 indirimde dahil olduğunda yüksek sezonda bile fena olmayan rakamlar çıkıyor.İncelemek isteyen varsa bir baksın bence.
Örnek tarih
Sherwood Lara 6-13 Temmuz 79k (11yaşa kadar 1.cocuk, 2 yaşa kadar 2.çocuk)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X