Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erdfb_1907 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.822
Cevap
503
Favori
662.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Masaj dahilse aromaterapiye çok güzel fiyata almışsınız sadece masaj fiyat listesinde 2000 civarıydı iyi tatiller
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız hocam kendi sitesi mi ? Ets de 18bin çıkıyor masaj hariç
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesine özel kampanya. Sitesinde fırsatlar bölümünde sadece dediğim tarihlerde geçerli arayıp sordum
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Evet hocam masaj dahil
  • Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz norm doraayı 1 ay önce iptal ettik. Docale lara gözüme çarpıyor şuan konsept olarak, kalite olarak hangi otellere yakın olur sizce. Büyük bir yenileme geçirip isim değiştirmiş öngörüsü olan var mı
  • Merhabalar son dakika 1 Ocak sonrası izine çıkma şansımız oldu. Aklıma direk Akra Kemer geldi 3 gece 26500 lira çıkıyor fiyat. Sanırım geçen hafta zam yemişti bu kötü oldu bizim için.

25bin bütçeler ile 3 gece ısıtmalı havuzlu nerelere tercih edebiliriz ? Bir diğer seçenekte hiç o kadar yol gitmeyip Elite World Sapanca'ya gitmek. Şenay hocam'da memnun kalmış.

Sizlerin tercihi ne olurdu ?
  • Merhabalar,

Fore Resort kemer 7 gece al 6 gece öde baya iyi duruyor. 51k bu oteli düşünüyorum fakat önerebileceğiniz başka otel var mıdır? yardımcı olursanız çok sevirinirim.

Detay olarak;

Babam ve annem için 5 gece otel bakıyorum, limit 40k civarı. belki kardeşimde dahil olabilir, dahil olursa limit 55k civarı.

2 yetişkin için 40 k civarında otel

3 yetişkin için 55k civarında otel bakıyorum.

• hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam Elite World olduğuna emimmisiniz ? Ne kendi sitesinde ne müşteri temsilcisinde böyle bir fiyat alamadım. Hatta müşteri temsilcisi Ng Sapanca'da oluyor böyle paketler dedi.
  • merhaba

ets turdan 9 aralık da almıştım bu otele 48900 tl ödedim şimdi jolly turda ise iptal paketi dahil 46200 iptal edip burdan almak mı mantıklı mı yoksa ets yi arayıp aradaki farkı verirlermi

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Çok pardon mesajı düzenledim ng sapanca :) karıştı oteller
  • Senator34 S kullanıcısına yanıt
    Bence fiyat yükselmeden bişiler yapın 😅
  • Merhaba otel fiyatlarından dolayı tavsiye midir F/P midir bilmiyorum ama Megasaray Resort Side tüm sezon 5 gece 55000 tl. Jolly de %25 ön ödeme avantajıda var. 2 sezon önce kaldığımda memnun ayrılmıştım. Bu sezon da grupta kaliteyi arttırdıklarını okudum. Tatilciden youtube videosunuda izleyebilirsiniz. F/P otel arayan arkadaşlar değerlendirebilir bence.

• merhabalar, Kış ara tatili için Barut Hemera mı yoksa Akra Kemer mi önerirsiniz 2 yetişkin 1 çocuk için.

• fulltrip üzerinden yaptığım ulaşım harcamaları sayesinde 1000 TL bankkart lira kazandım! 🚍✈️ kampanyaya katılmak çok kolaydı, rezervasyonumu yapıp ödeme sonrası puanlar direkt yüklendi. hem tatilimi planladım hem de harcamalarımın bir kısmını geri aldım diyebilirim.

seyahat planı olanlara kesinlikle öneririm. özellikle yeni yıl dönemi gibi yoğun dönemlerde böyle fırsatlar çok değerli oluyor. Şimdiden iyi tatiller.

• Zerathull kullanıcısına yanıt

Ön ödeme hangi ayda açıldı hocam

• Metiny9 kullanıcısına yanıt

Merhaba

Eski Venezia Palace oteli hizmet kalitesi olarak güzel denize sıfır UHD olarak hizmet verecek. Fiyat uyuyorsa bence değerlendirebilirsiniz. Bu sene baştan aşağıya yenileniyor. Dilerseniz acenta olarak yardımcı olabilirim.

• Senator34 S kullanıcısına yanıt

Merhaba

Aldığınız satış kanalını alın aradaki fark iadesi yapılır.

• root16 kullanıcısına yanıt

Merhaba

Barut Hemera

• Merhabalar, 8 ve 11 yaşında 2 çocuğum ve eşimle tatil planlıyoruz. Bize daha yakın olması nedeni ile Antalya'nın doğusunda sahili kum olan tavsiye edebileceğiniz f/p otel var mıdır? Teşekkürler

• Arkadaşlar Sherwood otellerinde Cuma-Cumartesi ve Pazar girişlerde 7 gece kal 6 gece öde kampanyası başlamış.%5 indirimde dahil olduğunda yüksek sezonda bile fena olmayan rakamlar çıkıyor.İncelemek isteyen varsa bir baksın bence.

Örnek tarih

Sherwood Lara 6-13 Temmuz 79k (11yaşa kadar 1.cocuk, 2 yaşa kadar 2.çocuk)
  • 
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.