Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (689. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
14.330
Cevap
527
Favori
696.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xanadu belek,mylome ve lago hotel bu ucu arasinda ramazan bayrami icin swimup isitmali odalariyla mylome mantikli duruyor sanırım. Yemek konusunda xanadudan geride ama cocuklarin mevsim bakimindan havuz kullanabilmesi acisindan isitmali swimup oda tercihinde bulunmayi dusunuyorum yemek ve icki kalitesi bakımından nasildir bayramda cok kalabalik olur mu ve denize girilebilir mi o dönemde alanyada? Jollyde garantiye 9 taksit 2500 bonus ve 1500 hopi puan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Şenay hanım haftaya sapancaya gideceğiz NG sapanca ya da elite world grand sapanca düşünüyorum aynı fiyat sayılır bg sapanca 500 lira pahalı.
    Tavsiye eder misiniz 2 gece kalacağız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler merhaba 85 bine Temmuz ayı İçin eğlenceli yemekleri güzel otel var mıdır
    2 yetişkin 2 çocuk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    NG Sapanca ile Elite World’ün farkı bana göre NG yemek konusunda biraz daha kaliteliydi (akşam yemekleri) ama Elite World de oldukça iyiydi.
    Biz iki gece kaldık, cuma gecesi 2 çeşit kırmızı et,
    Cumartesi gecesi ise 4-5 çeşit kırmızı et mevcuttu, yine cumartesi fıstıklı baklava mevcuttu. San Sebastian vardı fiks oldukça lezzetliydi, akşam yemeğinde yemek yanında 1 ücretsiz meşrubat hakkınız var, Elite World’ün avantajı akşam 10a kadar açık Spa’daki üstü açık lagün havuz; Ng’de üstü açık ısıtmalı havuz yok.
    Bu keyif için Elite World tercih edilir, biz keyif aldık yemek sonrası, yemek olarak bir tık daha Güral daha iyi, kahvaltı ikisi de oldukça güzel ve zengindi.
    Ayrıca bizim şansımıza mı bilmiyorum 1 tane bile Arap ya da farklı ulustan bir insan görmedik full Türk’tü ve cumartesi otel tam kapasite olmasına rağmen hiç bir yerde yığılma ve sorun yaşanmadı personel oldukça fazla, tıkır tıkır işliyor her şey, her yer tertemiz

• K.trk K kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı şimdi gördüm beğendik, tavsiye ediyorum, bir alttaki mesajımı okuyun lütfen, sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.

• Vakif mil plus için puanlarla alınacak otel önerisi var mı? Genelde kemer tarafına gidiyoru.

• The norm oriental in yemek ve alkol menüsü var mıdır

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Geçen senelerde de böyle deniyordu ocktan Mayıs'a kadar hep fırsat geldi . Özellikle altında parasını tutana çok daha uyguna geldi .

Teşekkür ederim. Peki havuzlarda çok doluluk varmıydı. Eşimle rahat vakit geçirebilir myiim. Birde aile banyosu varmıydı

• hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Aile banyosu kullanmadığımız için sorma gereği de duymadım, bilmiyorum.
    Çocuklu aile havuzu kalabalık ve sesliydi, yetişkin havuzu var oldukça sakindi, yanında bir de jakuzi var, o da oldukça sakindi.
    Dışarıdaki lagün havuz bir tek cumartesi gündüz hareketliydi ona da yürünecek alan yok kaos diyemeyiz, sadece doluydu, biz akşamları girdiğimizde hep çok güzeldi.
    Bu arada su aşırı aşırı sıcak değil, Antalya’daki açık ısıtmalı havuzlar gibi düşünün,
    Kaplıca suyu gibi bir beklentiniz olmasın

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Gloria'larda (verde ve golf) aquapark yok sanırım :(

O nedenler Güral'lara veya Calistaya veya Granada'ya veya Alibey'e bakmayı planlıyoruz. Bunlardan yeme içmesi ile öne çıkan var mıdır. 2 büyük çocukla gideceğiz.

• MobilA M kullanıcısına yanıt
    Gloria Verde'de var ama pek var sayılmaz Aquapark için Golf tarafına geçebiliyorsunuz oradaki çok büyük.(Ücretsiz shuttle kullanabilirsiniz)
    Sizin bahsettiğiniz diğer otellerdeki yeme-içme sıralama ise Calista>Güral>Alibey şeklindedir.Granada'yı bu listeye bile almam açıkçası bu otellerin yanında çok çok zayıf kalır.

Yemek konusunda nasıldı hocam antalyadaki otellerin performansını beklemeli miyiz. Kahvaltı beş çayı ve akşam yemek konseptini biraz anlatır mısınız ☺️

• K.trk K kullanıcısına yanıt
    Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde Antalya performansını kesinlikle bekleyin, ortalama Antalya otellerinden daha üst seviye bekleyin.
    İkindide ise beklemeyin, makarna salatası kısır Amerikan salatası fiks, sıcak büfesinde pide patates kızartması fiks, kek tatlı kısmında suyla yapılmış kek, kurabiye çerez ve meyve vardı. İkindide tatlı olarak sütlü tatlı pasta tarzı içerikler yok o konuda biraz zayıftı bence.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Çok net oldu, çok teşekkürler.

Calista'nın yeme-içme daha iyi olduğunu daha önceki yorumlardan da az çok tahmin ettim, fakat bir çift kişilik yatak+açılır kanape olması nedeniyle biraz Güral Belek ve Ali Bey'in gerisinde kalıyor kafamızda. güral ve ali bey'de çift oda olması öne çıkıyor. Biz 3 kez Güral Tekirovada kaldık, Belek tekirovadan geride midir sizce?

• MobilA M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Belek Tekirova'dan geride ama aşırı bir fark da yok.Burada fiyat devreye giriyor fiyatlar yakınsa Tekirova tercih sebebi olur.

• Merhaba arkadaşlar double tree ışıl club-sianji-jiva beach arasında kaldım. Üç yaşında çocukla yeme içme kalitesi ve deniz olarak nerede rahat ederiz. Fiyatlar üçünde de yakın çıkıyor tecrübe eden birisi bilgi verirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

Geçen senelerde de böyle deniyordu ocktan Mayıs'a kadar hep fırsat geldi . Özellikle altında parasını tutana çok daha uyguna geldi .

Hocam %25 ön ödeme avantajını atlıyorsunuz. Benim mesela aldığım hemen hemen bütün tatiller %25 ön ödeme ve ilk açılış fiyatı. Bundan uygun olması imkansız herhangi bir hesapla. Geçen senede aynı durum oldu, %25'le mesela voyage sorgun almıştım 37 bine, ödemeyi yapacağım dönemde(tatilden 1 ay önce) fiyat 66.000 olmuştu.

• xanadu resort otele 21-27 temmuz arası 91000 tl ye 3 taksit o bilet üzerinden rezervasyon yaptırdım. oteli aradım teyit ettiler bi sorun olmadı o bilet üzerinden alış veriş yapabilirsiniz. inşallah iyi bir oteldir pişman olmam bugun baktım barut hemeranın da fiyatı düşmüş kafam biraz karıştı açıkçası inşallah pişman olmam.

• Arkadaşlar 25 Aralık 27 Aralık aradı ng sapanca 2 gece konaklama + 2 kişilik aromaterapi kendi sitesinden 14.700 TL 6 taksit. Kampanya yapılmış bu haftaya özel şimdi öğrendim. Biraz geç ama belki ani kararla değerlendirmek isteyenler olabilir normalde sadece 2 gece konaklama 20 bin civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hainz17 -- 24 Aralık 2024; 12:50:43 >
  • 
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.