|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (691. sayfa)
-
-
Barut hemera mı, xanadu resort mu yaz tatili için daha iyi yemek havuz ve oda açısından degerlendirirseniz -
quote:
Orijinalden alıntı: funnyman043
Barut hemera mı, xanadu resort mu yaz tatili için daha iyi yemek havuz ve oda açısından degerlendirirsenizİkisi de çok güzel tesisler karar zor eğer çoçuk var ise Xanadu daha kapsamlı çocuk konusun da 2 otelden de memnun ayrılacağınıza eminim ama Xanadu denize biraz mesafesi var , Barut oda olarak daha şık bir konsepti var. Tam kriterleriniz nedir ona göre kıyaslama yapalım
-
Robinson sarıgerme 1temmuz-5temmuz arası
(4gece) 45000tl 15aylık bebekle gitmeyi planlıyoruz. Alkol
kullanmıyoruz. Bu fiyata değer mi hocam?
Tarihte esnekliğimiz var Haziran sonu eylül sonu uyar.
Alternatif verebilir misin? Sadece Antalya istemiyoruz. -
Barut açık ısıtmalı havuzu ve snack alanların neredeyse tamamı aktif olması ile kış sezonu daha tercih edilir.Yaz sezonu için muhtemelen başka etkenler devreye girecektir.Xanadu’nun kış konseptinin içeriğini bilmemek ile beraber sadece ikisini kıyas edeceksem Hemera derim -
Hocam açıkçası harika fiyat bulmuşsunuz.Kesinlikle bu fiyata değer.Yüksek sezonda bir Ege oteli hem de Robinson gibi yılların oteli bu fiyata gayet uygun.Hiç alternatif öneremem zira alternatiflerim bu fiyatın üzerinde kafanızı karıştırmayayım.
Sadece uzun zamandır yerli pazarda az kota ile çalışır Robinsonlar,turist kalitesi yüksek,yabancı popülasyonu fazladır,uzun zamandır kalitesiyle ilgili bilgi sahibi değilim.Ama bildiğimiz eski Robinson ise bu fiyattan kesinlikle kaçırmayın. -
Merhaba,
Robinson özelinde deneyimimi paylaşmak isterim sonrasında siz de bizim karşılaştığımız durumla karşılaşırsanız mutsuz olur ve önden bilmek isteyebilirsiniz diye düşünerek.
Robinson Çamyuva 2019 Balayı deneyimimizdi. Alman oteli olduğu için tatlılar tek kelime ile fecaat durumda idi, bir kaç çeşit basit, tamamen köpüklü tatlı.
Snack konusunda da açık büfe ve nispeten özensiz diyebileceğim sunuma sahipti, Sarıgerme’deki otel farklı mı çalışıyor bilmem, ama şahsen biz bir daha asla tercih etmeyiz, bir de yine Çamyuva’da ana restoranda masalar ortak kullanılıyordu yanınıza başkaları oturabiliyordu sistem bu şekildeydi, biz yine hoşlanmamıştık. Alman oteli olduğu için domuz eti de servis ediliyordu, biz sorun etmedik ama alkol kullanmadığınızı yazdığınızdan hassasiyetiniz varsa diye bilin istedim.
Akşam yemeklerinde et çeşitliliği oldukça iyiydi bu da otelin güçlü aklımda kalan yönüydü.
Eylül sonu esnekliğiniz olduğu için 20-24 Eylül Jiva Beach Fethiye 44.2000lük fiyatıyla bu bahsettiğim Robinson’daki tüm eksi yönleri artı hizmetle alabileceğiniz alternatif önerim olur size.
-
asgari ücrete zam gelmeden, oteller asgari ücret ve olası kur artışını bindirmişler :) ets de fiyatlar en az %10-20 arası artmış.
-
Eylül veya Ekim'di hocam. Ama maalesef 1 gün sürdü. Forumdan aşırı yüklenme oldu diyelim :)
-
Denizi güzel oteller bodrum park ile Marmaris turunçmuydu -
Asgari ücret 22100 / eğer kur ciddi artmazsa otel pozisyonlarımı yurt dışı gezilerine çevireceğim (biliyorum aynı şey degıl ama zoruma gider o fiyatlar ) -
Daha belli olmaz cumhurbaşkanı biraz daha ekleyebilir :) Perşembe toplantıda ufak bir faiz indirimi ile faizde düşüş başlayabilir hocam. Kur da hareketlenir yavaş yavaş öyle olursa. -
Sezon basi size soylemistim,politika belli. Masanin basindakiler buna karar verdiler kontrollu kur,otellerin sezon fiyatlari anlamsiz fahis, 3 kisi 4 gun viyana 50-60 bin bandinda tuttu,bayram arasi amsterdam yapicam o da benzer tutar. Otelde kapali sise bira veriyorum diye geceligi 25 bin ceken tesisler buyursun turistleriyle mutlu mesut takilsin,asgari ucret bahaneleri de bugun cope gitti. -
Gecelik kaç paranın üstüne çıkmazsa önerirsiniz? Otel pozisyonlarını yurtdışına çevirmeyi -
Aaaaa olur mu hocam, lütfen. 5-6-7 günlük UHD tatiller için 90-100 bin liraları sorgusuz vermelisiniz. Niye yurtdışına gidiyorsunuz? Lütfen...
-
Mylome araştırdığım kadarıyla mantıklı duruyor. Aynı düzeyde başka otel önerir misiniz? Alkol kalitesi ne seviyede bilen var mı acaba? Haziran dönemi için düşünüyorum ne dersiniz
Teşekkür ederim şimdiden -
Yine yurtdışı muhabbeti başlamış... Bazıları pusuda bekliyor, fakat bunlar elma ile armut. Birisi "gezi" diğeri "tatil". Birbirinin yerini tutacak aktiviteler değil.
-
Hocam ben titanic belek aldim ilk fiyattan temmuza, agustos sona da pazarama sayesinde aldim. Elma ile armut oldugunu cok iyi biliyoruz ama otellerinde bu paraya degecek hizmet uretmedigini el arttirdikca arttirdiklarina da ironi yapmazsak olmaz. Kapali sise biraya,minibardaki dandik iceceklere +5 bin ufleyen tesisler var. Bu ulkede tatil mayis sonu ekim basi arasi yapilir,cocugu okula giden yazin gider tatile ve hal ortada,vermisler turiste kotayi oldurduler milletin tatilini -
Ramazan bayramı için jollyden mylome luxury resort 3 gece 3 yetişkin 1 çocuk swimup aile odasını 39.800e aldım iptal sigortasıyla birlikte. 2500 bonus ve 1500 hopi verdi bu hopileri bpden yakıt alırken kullanabiliyoruz sanırım. Oteli aradım 28 martta açılcakmış bu bi eksi olabilir mi bilemedim geç açıyolar sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 24 Aralık 2024; 23:30:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X