Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (693. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.466
Cevap
546
Favori
757.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam selam gecen sene tavsiyenizle adorada kalmistik. Genel olarak f/p bir otel begendik.
    Bu sene bir iki tık üst biryere gitmek istiyoruz. Yiyecek ve icecek konusunda iyi oldugunu duydugum Voyage sorgun araştırıyorum. bu tarzda belki biraz daha uygun önerebileceğiniz biryer var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CMB34 C kullanıcısına yanıt
    Hocam dönem,kaç gece,kişi ve çocuk sayısı (yaşları) ve Max bütce ne kadar olacak?Belirtirseniz bakalım.
    Voyage Sorgun özelinde ilk cıktığı fiyattan yaklaşık %70-80 zamlandı ön ödeme avantajı da bitti bu koşullarda çok bir cazibesi yok.Yine de siz kriterlerinizi yazarsanız alternatif bakalım tabiki.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    hocam 5 gece, yaz başı, çift olarak gidecegiz cocuk yok, bütçe 50k-60k

• apuskal A kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 tanesi bütcenizi biraz aşmakla beraber bu fiyat bandında önerebilecegim 4 tane otel var size.

*Mirada del Mar 73.2k
    *Baia Salıma Kemer 71.2k
    *Quattro Family Club Dem 67.8k
    *Adora Resort 65k

Quattro beach mi? Adora mı? Hangisi daha iyidir?

• CMB34 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizin yerinizde olsam 10-15 Haziran arası Liu Resort'ü hemen kapatırım 57.3k'ya.
    Çift olarak gideceğiniz için size çok uygun olacaktır ayrıca her yönüyle premium bir otel.

Yine de alternatif olması acısından 31 Mayıs-5 Haziran tarihleri uyarsa aşağıdaki alternatiflere de bakabilirsiniz.

*Mylome
    *Mirage Park
    *Xanadu Belek
    *Akka Antedon

• Areles A kullanıcısına yanıt
    Hocam Quattro Beach'e gitmedim ama ikisi de orta segmentin en iyi otelleri arasında ve müşteri memnuniyetleri bu seviye için çok çok iyi Quattro (%92.5) Adora (%90) Yani fiyat olarak orta segment ama memnuniyet anlamında üst segmente yakın.
    Quattro Family Dem biraz daha yeni bir otel yanındaki Quattro Beach'den faydalanabiliyor olmanız lazım (emin degilim bunu bir sorun)
    Eşinizle birlikte gidiyor olsaydınız Adora yeterli olur derdim ama sanırım Quattro çocuklar için daha cazip.
    Ersin Tekin'in inceleme videosu var bir izleyin isterseniz daha doğru karar verirsiniz.Ersin Bey Antalya'nın en iyi çocuk ve aile konseptli otellerinden biri demiş,dikkate almakta fayda var.

Ersin Tekin Tatilyumyoutube
    Alanya’nın en iyi çocuk ve aile konseptli oteli burası olabilir mi ? QUATTRO FAMILY CLUB DEM 2024
    https://www.youtube.com/watch?si=0AUb9_XLQazw5Phx&v=OxUB111Ca68&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 26 Aralık 2024; 16:23:10 >

Çok teşekkür ediyorum. Çok faydalı oldu. İnceliyorum hemen .

• kaptaninseyirdefteri K kullanıcısına yanıt
    Merhaba bizim önceliğimiz hizmet kalitesi
    Yemekler ve hijyen iyi olunca çok sorun etmiyoruz ve çocuklar kids club tan çok bizimle vakit geçirmeyi seviyor.
    Titanic lara kikoa kids club ıyla meşhur bir otel olmasına rağmen bizimkiler 1 saat dahi durmadı.
    Okuduğum kadarıyla voyage belekte bowling ve diğer oyun makinaları ücretsiz 1 adet açık ısıtmalı havuz da var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,Ramazan bayramı içim Nirvana Cosmıpolitan ile Voyage Belek arasında kaldım.Fiyatlar aynı sayılır.Hangisini tavsiye edersiniz.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• cLk kullanıcısına yanıt
    Bence kışın kapanma nedeni tadilat olmadığı için 28 martta sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Titanik Lara’da da oyun alanı ve Bowling ücretsiz ,bilginiz olsun

• Alierik A kullanıcısına yanıt
    Kasımda faydalandık hocam.

• Rixos Premium Tekirova - Ağustos 15-25 arasi 5 gece almayi düşünüyorum. sizce nasildir.

ya da buna muadil var mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papkide -- 26 Aralık 2024; 18:36:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba barut hemeranın çocuk kulübü hakkında bilgisi olan var mı? Mesela saat kaça kadar açık(nisan başı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc104 -- 26 Aralık 2024; 21:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adora Calma

Oda müsaitliği yok diyor bu tarihlere nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apuskal -- 27 Aralık 2024; 10:49:20 >
  • apuskal A kullanıcısına yanıt

İkisi farklı otel hocam, Adora Calma +16 olduğu için çocuk girince müsaitlik çıkmaz.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

İşte bizde çocuk var

ama bu fiyatları çıkmıyor nedense

2 yaşında bebek olunca fiyat - oda değişiyor

Nedense ufak park yatak beşik koymak zor geliyor firmalara

• 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.