Temmuz ayı içinde aquası güzel , yemekleri leziz olan 6 Gece 80 bin TL 2 yetişkin 2 çocuk olarak Otel bakıyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (695. sayfa)
-
-
Kriterlerinize ve bütcenize göre 2 çocuklu olduğunuz için bence en iyi alternatif Baia Salıma Kemer olacaktır 16 Temmuz'a kadar (10-16 Temmuz olabilir) 6 gece 68.4k gibi harika bir fiyat.
Sizin özelinizde diğer 2 çocuklu ailelerde mutlaka bakabilir.2 çocuk da 12 yaşa kadar ücretsiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam Royal Taj Mahal, Adalya elite, Nirvana C., Rixos Park Belek,Barut Hemera ,IC Santai Family'den sömestır'da animasyonu, eğlencesi devam eden, ısıtmalı havuzu olanlar hangileri? Diğer otelleri tercih etme nedeniniz bunlar mı olacaktı?
edit: eski mesajlarınızı okudum, gerekli bilgileri aldım. IC Santai Family'ye 4 günlük rezervasyon yapacağım, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 31 Aralık 2024; 11:41:17 > -
Herkese merhaba. 31 Ağustos 5 Eylül 5 gece için 7 yaş çocuk ve 7 aylık bebek ile ducale lara mi Quattro beach mi mantıklı olur yaklaşık aynı fiyattalar. Başka önerilerilere de açığım.
Hocam 2-5 Haziran 2 yetişkin 2 çocuk ( 2 yaş ve 12 yaş )
Jiwa beach 39tl
Vogue supreme 37k
Hangisi daha iyi hocam ya da bodrum Fethiye civarı başka alternatif var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jiva fiyatı yüksek bence hocam, her türlü vogue
-
Çocuklarla kesinlikle Vogue olur hocam, çocuklar Jiva'da sıkılır.Jiva daha çok balayı çiftleri,çocuksuz çiftler ve yaşlılar için makul.
Hocam merhaba yine sormuştum ama fiyatlar değişmiştir belki haziran sonu veya temmuz başı olabilir Ege bölgesinde dört gece her şey dahil hangi otelleri önerirsiniz iki kişi bütçe 55-60 bin olacak şekilde en fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam size Akra Fethiye, Jiva Beach ve Hapimag önermiştim bütçeniz dahilinde.
Akra Fethiye ve Jiva aynı fiyattan devam ediyor,Hapimag ise biraz zam yemiş ama hala bütceniz sınırları içinde.
Ekstra bir de La Blanche İsland ekleyebiliriz Haziran son haftasında fiyat uygun.(Ben en uygun Setur'da gördüm TT koduyla 51k) Siz de bir bakın hangi acentadaki fiyat ve ödeme koşulları size uyuyorsa değerlendirirsiniz.
Arkadaşlar eylul ekim donemi avantajlı fiyatları kacırdım tatilim net belli olmadigi icin. Sizce şu an alinir mi ilerde kampanyalar olur mu? 2 yetiskin 2 (8-3 yas) cocuk temmuz başı side manavgat belek avsallar okurcalar bu taraflarda otel önerilerine acigim. Crystal admiral ve granada okurcalara gidiyordum her sene ama kalite her yıl düşüyor. 4-5 sene onceki crystalle simdiki bir değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrhm71 -- 30 Aralık 2024; 16:15:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mayıs Haziran gibi de Aralık ayı fırsatlarını kaçırdık diyebilirsin hocam
İptal paketli satın al, daha iyi fırsat yakalar isen iptal eder ona geçersin.
-
Herkese Selamlar,
@erdfb_1907 geçen sene öneriniz üzerine Akka Alinda da konakladım ve gerçekten güzel bir tatil geçirdim. Bu öneriniz için öncelikle teşekkür etmek isterim.
Bu sene Marmaris bölgesinde 2 yetişkin 1 çocuk(5 yaşında) olarak 26 temmuz-30 temmuz arasında konaklayabileceğimiz yemekleri konusunda sıkıntı çekmeyeceğimiz 45000-50000 TL bandında her şey dahil otel önerebilir misiniz? Ben araştırmalarım sonucunda bazı oteller belirledim ama açıkçası sizlerin de fikrini almak isterim.
Labranda Mares Marmaris
Orka Lotus Beach
Turunç Resort Otel
Turunç Premium Otel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatsby_16 -- 31 Aralık 2024; 8:2:20 > -
Hocam Marmaris’te grand yazıcıları değerlendirin derim
Memnun kalmanıza sevindim hocam.Açıkçası bu listedeki oteller Akka Alinda'nın hizmet ve kalite olarak gerisinde.Ama yine de bir tanesini seç derseniz Orka Lotus Beach seçerim.
Bir de eğer Marmaris dışı düşünürseniz aynı paraya (50k) Kimeros Holiday Village alabilirsiniz ki bence Kimeros'dan çok daha memnun kalırsınız.
Herkese merhabalar. Geçen yıl forumdaki tavsiyelerle yeni açılan Liberty Signa’yı Ekim ayında 4 gece tercih ettik ve gerek fiyat performans gerekse hizmet, yeme içme kalitesi olarak çok memnun kaldık. Bu yıl Eylül ayının ikinci yarısı için 4 gece otel araştırıyoruz. 2 kişilik bir aileyiz alkol kullanmıyoruz, bize kalite olarak Liberty Signa’yı aratmayacak tavsiye edebileceğiniz f/p oranı yüksek otel var mı? Bütçe olarak sınırımız 50-55k. Bölge olarak Antalya önceliğimiz fakat Güney Ege de olur.
Değerli arkadaşlar hepinize selamlar,
Jiva Beach için çok çok uygun bir kampanya farkettim.Cuma-Cumartesi-Pazar girişlerinde 7 gece kal 6 gece öde kampanyası başlamış.Size uygun olan tarihleri kontrol edebilirsiniz özellikle benim dikkatimi çeken 20-27 Eylül 7 gece 63k fiyat veriyor.
Bu vesileyle tüm forumdaşların yeni yılını kutlar 2025'in size en başta sağlık, mutluluk, huzur, şans ve bol kazanç getirmesini dilerim.Tüm sevdiklerinizle beraber mutlu seneler dilerim.
Üstad kapanışı yine bir fırsatla yaptınız müthiş gerçekten :) başta siz, foruma katkıda bulunan arkadaşlar olmak üzere tüm forumdaki arkadaşların yeni yılını kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, bol kazançlı bir yıl geçirmesini dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 31 Aralık 2024; 16:8:0 > -
6-13 eylüle baktım 79200 gösteriyor 2+1 kişi.
Norm'dan vazgeçip kaysammı dedim ama 20k civarı fark var. Vazgeçtim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X