Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: c.selcuk , kaptan ua Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.457
Cevap
544
Favori
756.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam inşallah sizin Norm Doora tatili bir kelek yapmazlarda çok iyi geçer, Norm için es geçtiğiniz otelleri ben sayamadım şahsen  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 31 Aralık 2024; 16:49:43 >
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Bu seneki konaklamamı düşünerek gözü kapalı aldım ama işletme fln değişince çarşı karıştı. Hayırlısı olsun diyerek bekliyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar erken rezervasyon zamanını kaçırdık ama her geçen gün fiyatlar daha da artıyor Eylül başı 2 yetişkin 2 çocuk 6 gece Antalya için otel f/p otel önerisi alabilir miyim önceliğiniz çocukların eğlenebileceği kulüp animasyon vs iyi olması max bütçe 100 -105 k

birde çocuk yaşı hesaplarken özelikle ETS. Üzerinde örneğin otel çıkış tarihinde 1 yıl 9 ay olacak bebek 2 yaş mı seçilmeli 1 yaş mı fiyat çok fark ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

Paloma Hotels Ailesi, Cornelia De Luxe hoteli'ni satın alarak Paloma Sencia olarak şubat 15 den itibaren kapılarını açıyor, tanıtım amaçlı olarak fiyatların güzel tutulacağını tahmin ediyorum Cornelia De Luxe de memnuniyet gayet yükseti şu an Paloma çatısı altında da gayet güzel hizmet vereceğini düşünüyorum. Bu şartlar altında kontrol edilebilir bir tesis olduğunu düşünüyorum ancak daha açıklanmadı yakın zamanda açıklanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 1 Ocak 2025; 11:23:5 >
  • Gatsby_16 G kullanıcısına yanıt
    Orka bence kötü yemeklerini beğenmedik yemekhane gibi zaten, denizi nispeten iyi, mümkünse grand yazıcı tercih ederseniz daha iyi aynı bölgede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • areda1 kullanıcısına yanıt
    Ben dm yazamıyorum galiba mesajlar gitmiyor

19/01/2024
    15/09/2018
    Ağustos sonu Eylül başı başı

• areda1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirme için teşekkürler

Güncel palomalar bence hiç avantajlı fiyat açmadı yine de takip edelim

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum keşke biraz daha uygun fiyatlı açsalardı gerçekten güzel tesisler, bu arada Swandor Topkapı Palace genel olarak bence fiyatı sezon için hala uygun çocuklu aileler için kesinlikle yükselmeden tercih edilebilir, doluluk arttıkca fiyatın artacağını düşünüyorum.

• Antalya tatili için konya yht artı otobüs tavsiye edermisiniz?

• Dr.YukselMuhammed D kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin kriterlerinize göre 3 tane premium 1 tane de üst düzey otel alternatifi dikkatimi çekti

*Cornelia Diamond
    *Güral Belek
    *Nirvana Dolce Vita
    *Port Nature

Antalya yazmışsınız ama Vogue otel için çok iyi bir fiyat kırılımı var onu da yazayım size aklınızda bulunsun yine de.

Vogue 1-7 Eylül'de 165k çıkarken tarihlerinizi 8-14 Eylül yaparsanız 104k'ya kadar düşüyor 2 çocuklu olarak

• Radyoloji28 R kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşım çok kullanıyor ama şöyle bir şey var YHT ile otobüsü iyi entegre etmek lazım.Eğer gideceğiniz otel Side veya Alanya ise mantıklı, Belek veya Lara ise mantıksız oluyor.Kemer'e ise zaten yok.
    Çünkü Side ve Alanya otobüsleri Konya'dan ilk sefer 08:50'de ama Belek ve Lara'ya ilk otobüs 11:50'de varışınız 16-17'yi bulur bu da oteldeki ilk gününüzü öldürür.
    Ama otelden dönüş için çok mantıklı zamandan kaybınız olmayacagı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 1 Ocak 2025; 16:21:56 >
  • Arkadaşlar selam. Yönlendirmeye ihtiyacım var :)

Hafta günübirlik pazar günü Uludağ'a gidip gelelim diyoruz. Konaklamalı gereksiz geliyor. Turlara fln baktım 05:30 da kadıköyden alıyolar kahvaltı vs dahil olamlar var olmayanlar var. Konaklamalı gidelim desek uludağdaki otelde değil de şehre getirip orda konaklatıyolar fln.

Baktığım seçenekler bu anlamda pek mantıklı gelmedi. Hele ki çocuğun da uzayan yolda sorun çıkaracağını düşünürsek.

Evden çıkıp bursaya gitmem max 1.5 saat sürer. Ordan teleferikle uludağa gidip gün boyu takılıp aynı şekilde dönmek mi doğru olur yoksa teleferik yerine minibüsle fln mı gitmek doğru olur?

En mantıklısı hangisi olur sizce?

Bursaya kendi aracımla gidip sonrasında uludağa çıkış için ne yapmam doğru olur? Arabayı park etme olanağı vs...

Var mı bu konuda tecrübesi olan bi arkadaş?

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Üstad 2 yetişkin 2 çocuk 10 yaş Antalya tarafında Max 55 k önerebileceginiz bir otel varmı şimdiden tşkler

• Han_zade kullanıcısına yanıt
    Hangi dönem ve kaç gece hocam?

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    5 gece Ağustos son haftası veya Eylülün ilk haftası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han_zade -- 1 Ocak 2025; 20:15:3 >
  • Han_zade kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 tanesi bütcenizin biraz üzerinde olmak üzere 3 alternatif önerebilirim.

*Tui Blue Pascha Bay 57k
    *Crystal Paraiso Verde 57k
    *Mukarnas Resort 55.7k

Bunlar daha çok giriş seviyesi-orta segment oteller olmakla beraber bu seviyedeki otellere göre memnuniyeti yüksek tesislerdir.Yine de kaliteyi biraz daha artırmak isterseniz gece sayınızı 4 gece yapabilirsiniz.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba,

Aracınız ile gelip Bursa şehir merkezinde Tophane’den Uludağ’a minibüsler kalkıyor direk oteller bölgesine gidiyorlar hızlı ve kolay oluyor. Güncel kişi başı 150 tl gibi bir ücreti olması lazım. Aracınızda o bölgede otoparka bırakabilirsiniz ücretli. En temiz ve hızlı bunu öneririm.

• LithuM kullanıcısına yanıt

Teleferik olayına ne diyorsunuz? O mantıklı gelmiyor mu?

Turlara fln bulaşmadan çözüm bulmak istiyorum. Araçla bursaya geldik orası cepte ama sonrası işte Minibüs mü yoksa teleferik mi?

Birde bizim kayak yapma vs gibi bi derdimiz yok. Farklı bi gün olsun çocuk karda oynasın yeterli.

• Baia salima kemer ne yapmış fiyatları öyle bukadar uçmuş birden

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Teleferik da bazen sıra oluyor, beklemek durumumda kalıyorsunuz. Yoksa orada da otopark var park edip çıkabiliyorsunuz ama daha uzun sürüyor teleferik. Minibüs biraz daha hızlı ve pratik çözüm oluyor hem bekleme gibi bir riskte yok.

• 
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.