< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (694. sayfa)
-
-
😁 hocam bu mesajınızı kilit grubu (Nirvana ve crystal otel sahipleri )yöneticileri görürse gururlanır 😁😁😁
Voyage Alkol yemek içme açık alan peyzaj doğa müşteri memnuniyeti alakartlar çikolatası tatlısı Nirvana’dan 1.5-2 gömlek üsttür
Nirvana aquada öne geçer , keyifli tesistir ama voyage Belek’e yaklaşamaz
Ancak Nirvana Mediterranean ve dolce vita bir nebze yaklaşsada hizmet ve alkolde yine çok fark var
👍👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 27 Aralık 2024; 13:12:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erdem hocamın dediği Adora Resort hocam, Ets'den bakıyorsan orada sadece Adora Calma var ondan karıştı sanırım.
-
Adora Resort Turistica be MNG turizm de satılıyor
Gruba bayadır bakamıyorum.
Voyage %25 ön ödeme kaçırınca Norm Door’a almıştık. O da el değiştirmiş. En son herkes iptal ediyordu bu rezervasyonu. Son durum nedir acaba ?
Jiva beach
7 gece al 6 gece öde 👍
20-27 Eylül 8 günlük mental reset 63.000/6taksit 👍
Tarihe not :
Arum barut , barut hemeraya göre çok arttı
Akra sorgun , Akra Fethiye ve Akra kemere göre çok arttı
Akra için iyi tespit yaptınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben Fethiye arayı açar diye düşünmüştüm tam tersi oldu 🙂
ATG aldı yani Selectum grubu bir problem yaşamazsınız
-
Hocam Ağustos sonu voyage belek rezervasyonum var, aynı tarihlerde nirvana dolce vita ile değiştirelim deseler bir saniye düşünmem. Dolce vita deniziyle, doğasıyla mimarisiyle bambaşka bir hotel. Biraz kıyas yapayım, arada kalan arkadaşlar kendi ihtiyacına göre seçsin.
Dolce vita:
Torosların eteklerinde çam ağaçlarının içinde, geceleri domuzlar arka bahçeye kadar geliyor. Havası tertemiz, temmuz ayında klima hiç klima açmadık. Doğası harika. Yeni yapılan iskele barları vb. gerçekten çok güzel. Çocuklu aileler için, en önemli artısı tuzlu su havuzu ve muhteşem aqusı. Yemek, içecek, atıştırmalık vb. şu eksik dediğim an olmadı. Denizi ise belkide Antalyanın en iyisi. Belki odalar bir tık yeni olabilir, onu da genişliği telafi ediyor. Yani benim için eksiksiz bir otel.
Voyage Belek:
Tüm Voyage otelleri gibi hizmet kalitesi tartışılmaz. ilk girdiğiniz andan itibaren kaliteyi hissettiriyor. O çalışanlar nasıl bu kadar samimi ve mesafeli, kaliteli olabiliyor, nasıl bir eğitim alıyor her gittiğimde şaşırıyorum. Rahatlığın, kalitenin yeri. Profiterol yerken, bu yediğim en iyi profiterol ya da croissant yerken Cafe de Paris'tekilerden daha iyi dedirtebiliyor. Yemekleri vb. diğer detaylar hep kusursuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şarm el şeyh otel önerisi alabilir miyiz? Rixos premium en iyisi heralde küçük çocukla gideceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 tatilde 4 gece 5 gün Royal Taj mahalde rezervasyonum var ama iptal edeceğim. Aynı tarihlerde Adalya Elite Lara ve Nirvana Cosmopolitan arasında tercih yapacağım ama kararsız kaldım. . 4 gece 5 gün yine. Bu iki otelde kış sezonu kalan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim. Ona göre tercih yapacağım.
Nirvana cosmo Royal Taj mahal ile kıyaslanmaz.Eğer bütçeniz elverir ise Cosmo tercihi yapın.Bizde bir tur ile Taj mahal de kalacağız.Normalinden çok daha uyguna geldiği için ve birkaç arkadaş olacağımız için böyle bir karar aldım.Eğer tel gitseydim Rixos Park Belek,Barut Hemera ,IC Santai Family’den birini tercih edecektim.Onlara da bir bakın derim
Royal Taj Mahal i 4 gece 5 gün 17500 e uygun fiyata aldım. Amacımız ailemle kafa dinleyelim, açık büfesi idare etsin.Birde kapalı havuzu büyük olsun yeterdi. Adalya elite 25000, Nirvana ise 30000 fiyatı var aynı tarihler için. Biraz daha fark verip bunlardan birini seçeyim diye düşündüm. Royal e siz benden önce gidecekseniz eğer sizin yorumunuza göre de bekleyebilirim değer mi diye veya eksikleri neler diye. (Özelden mesaj özelliğim kapalı. O yüzden buradan yazdım hocam.)
arkadaşlar Norm kemer el değiştirdimi haziran başı fiyatı çok uygun 3 gece 25 civarı denizi fan iyi diyorlar yeme içmede
-
Biz kalabalık bir grup (çoğu öğretmen ve aileleri) ile 19-24 arası orada olacağız.Aslında geçen yılda o bölgedeydik .Özellikle oradaki yürüyüş alanı olan evredeki sahili çok güzel .Eğer sizin tarihler daha sonra ise genel bir değerlendirme yapacağım,oradan incelerseniz.
Nirvana cosmopolitan da yer kalmamış anladığım kadarıyla. Ets turda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
istanbuldan antalya gözümde büyüyor, yalova bursa balıkesir bölgesi önerileriniz varsa alabilirim
-
Bizde 27-31 ocak tarihleri arasında aldık hocam sizin gittiğiniz ilk iki günkü değerlendirme benim için çok önemli. İptal hakkım var.Tarih geldiğinde mesaj atarım size bilgi verirseniz çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X