Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: K.trk , hekimoglu19 , hekimoglu19 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
13.826
Cevap
504
Favori
662.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam nasıl geçti tatiliniz elite world beğendiniz mi
  • Merhaba yoldaşlar. Millet yılbaşı tatili planlaya dursun, biz gerçek tatil olan yaz tatilini kovalamaya başladık. Ben bu sefer sona kalmayacağım dedim ve erken rezervasyon kovalamaya çalıştım. Ama world kart elimizde patladı pek bir otel seçeneği bulamadım, bir de size danışayım dedim.

Ağustos ayında erdfb_1907 hocam sağ olsun Xanadu Resort'ta kaldık ve gayet memnun ayrıldık. Özellikle otelin temizliği / bakımı üst düzeydi, ormanlık alanı / ferahlığı güzel, alkoller ve gösteriler başarılı ama yemek açısından ortalama diyebilirim beğendiğim bir kaç çeşit ile geçirdim tatili. Daha fazla bilgi isteyenlere yardımcı olabilirim. Yemek yemeğe mi gidiyoruz diyip yine xanadu'ya yönelecektim ama world karta taksit seçeneği bulamadım. Dedim vesile olsun, yeni bir otel keşfederiz dedim ve karşıma iki seçenek çıktı; Marco Polo ve Susesi.

Ultra her şey dahil otel baktığımız için Antalya bölgesi ve Antalya'nın suyu ve havası bize ağustosta aşırı sıcak geldiği için de Haziran ayında gidelim dedik. Marco'yu geçen sene hocam da söylemişti fakat yer bulamamıştık. 2 yetişkin olarak Marco Polo ve Susesi arasından hangisini tercih edelim? Ya da reis, bak bu otel güzel hem de iyi erken rezervasyon fiyatı var ama ets'de diyorsanız gidip hemen bir maximum kart çıkartayım. Otel tercihi için fikir vermek adına tatil rutinimiz; kahvaltı, deniz, kahve/alkol, deniz, şezlong, deniz, akşam yemeği, gösteri. Bütçe 100k.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnukiller -- 22 Aralık 2024; 7:54:55 >

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Kremlin palace rez.yaptik umarım memnun kalırız.Yardimci olan herseye teşekkür ederim 💐

• husnukiller H kullanıcısına yanıt

Hocam sona kalmayayım diyerek aralık sonu tatil bakmak harbiden sona kalmaktır bilgin olsun. Erken rezervasyon denilen olayı forumca eylülde kapattık biz. Allah yardım etsin.

• husnukiller H kullanıcısına yanıt
    Değerli hocam bahsettiğiniz Susesi ve Marco Polo marka ve iyi oteller ama bence artık 100k asla etmez ikisi de yavaş yavaş demode kaldı.Özellikle Gloria Golf 93.6k iken bunlara asla 100k verilmez.Haziran sonu için benim size önerebileceğim 100k civarı üst düzey oteller

*Gloria Golf 93.6k
    *Selectum Luxury 91.4k
    *Ethno Belek 103.7k
    *Calista 96.2k
    *Nirvana Dolce Vita 89k
    *Papillon otelleri 77k
    *Gloria Verde 70.2k

Bu fiyatlara baktığımızda Susesi en fazla 80-85k Marco Polo ise 75-80k olması lazım ikisi de hakettiğinin üzerinde fiyat açıklamıs.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin icin bu fiyat bareminde önerebileceğim tek otel var,diğer alternatiflerin fiyatları artmış maalesef.Eger düşünüyorsanız bence kapatın bu fiyattan.

*Selectum Family Belek 88.7k
  • 7 ve 3 yaşlarında 2 çocuklu aile olarak 4 otel arasında kaldık.
    Gloria Verde,
    Granada Luxury Belek,
    Ic santai family
    Rixos Sungate.

Deniz önemli değil, yüzme bilmiyoruz zaten. Yorumu olan var mı acaba hangisini tercih etmeliyiz? Fiyat olarak aşağı yukarı birbirine yakın oteller gibi. Ekim ayında gideceğiz tatile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayfim -- 22 Aralık 2024; 11:57:17 >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Xandu ya rezervasyon yaptırırken bilgilerimi tc mi girerken otomatik olarak tc vatandaşı değil kısmı tikleniyor. Kendi sitesinde 110k o bilette kod ile 91k ya düşüyor. onaylarken biraz şüphelendim otelde sorun çıkar diye ama sistem onaylamadı dikkat etmekte teyit almakta fayda var
  • Baia Bodrum ve vogue Bodrum o bilette fiyatlama yapıyor. Ama fiyatlar çok uçuk

Merhabalar Cornelia diamond otelini önermemişiniz bende 2 çocuklu kararsızım rezervasyon yaptırdım ama nasıl oteldir önerirmisiniz.Temmuz 18-25 arası 2 çocuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feyzz-41 -- 22 Aralık 2024; 12:54:55 >
  • Feyzz-41 F kullanıcısına yanıt
    Cornelia Diamond 2 çocuk ücretsiz otellerinin kralıdır hocam,hatta iddia ediyorum Cornelia Diamond'dan daha ucuz olup daha kaliteli olan bir otel yoktur 2 çocuk ücretsiz olarak.
    Sizin tarihlerinizde 127k cıkıyor Cornelia Diamond aynı tarihlerde yine 2 çocuklu fiyat olarak saçma sapan oteller var burdan bile anlarsınız ne kadar doğru bir rezervasyon yaptığınızı.
    Aşağıdaki otellerle mukayese edin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

*Utopia Beach 173k
    *Kirman Arycanda 147k
    *Crystal Flora 163k
    *Selectum Bodrum 159k
    *The Norm Oriental 136k

** Diğer arkadaşa önermememin sebebi çocuk olmamasıdır.Çocuksuz bir ailenin Cornelia Diamond'a gitmesi çok saçma olur ondan önermedim hocam yoksa otelle ilgili bir konu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 22 Aralık 2024; 13:10:57 >
  • Merhabalar, Selectum Luxury ile Mylome arasında kıyaslama yapabilecek bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı aramızda ?

2-6 Nisan'a 30bine Selectum almıştım ancak Mylome dikkatimi çekti. Aynı tarihlerde Swim-up oda 35bin civarı ve swim-up'lar ısıtmalı.

Daha önce konaklayan oldu mu ? Yan odalarla ortak şekilde swim-up nasıl olur acaba ?

Selectum alkol kalitesi çok üst düzey biliyorum ancak alkolü sadece ben tüketiyorum, bizim için daha önemli olan yeme içme kalitesi. Mylome çok çok altta kalır mı yeme içme kaitesi olarak ? Yine videolardan izlediğim kadarıyla çocuk oyun alanı olarak odaların dizaynı olarak denizin güzelliği olarak Mylome daha güzel geldi bana.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Hocam yiyecek-içecek olarak Selectum çok fena ezer geçer.Size Selectum'un menüsünü gönderiyorum,ne demek istediğimi anlayacaksınız.
    Mylome deniz ve oda yönünden daha üst düzey.

selectum-luxury-belek.gomymenu.com
    DigyBares
    https://selectum-luxury-belek.gomymenu.com/#/restaurants

Teşekkürler ama 18-23 temmuz arası 2 çocuk 96 bin tl gözüküyor ben deniz manzaralı odayı 9) bine 5 gece olarak rez yaptım .Biraz kararsız kaldım otel hakkında da acaba bu fiyat aralığında daha iyi bir otel bulurmuyım diye ama siz şimdi böyle deyince içim rahatladı

Hocam alkol kalitesi ne kadar yüksekse yemek ve yiyecek malzeme kalitesi o kadar yüksek oluyor.

Şişesi 100 dolardan şampanya açan otel yemekte kısmaz
    Teşekkürler hocam. Aldığım her oteli iyi incelerim ama Selectum'u tam inceleyememişim :) erken dönem olduğu için falan kısmazlar sanırım bu menülerden.

Mylome bilmiyorum, görsel olarak çok sindi içime. Bu durumda Selectum'u 4 geceden 3'e düşürüp yanına Mylome eklemesi yapabilirim. Totalde 50bin gibi bir rakama 6 gece tatil olmuş olur.

Ramazan Bayramı için 20-25 bin bandında açık ısıtmalı havuzu olan başka otel tavsiyeniz olur mu hocam ?
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Selectum'dan şüphem yoktu zaten. Belki Mylome yemek anlamında yanına yaklaşabilir mi diye sormak istedim ama maalesef baya fark var aralarında.
    20-25 biraz düşük kalıyor hocam tek önerim bu barem için 29 Mart - 2 Nisan 4 gece Tui Masmavi Jolly Tur'da 26.5k
    Teşekkürler hocam, inceleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.