evet istanbuldan giderken sapanca daki berceste terste kalıyor ama istanbula doğru gelirken bercestede park edip caminin arkasından göle inen kestirme bir yol var yürüme gölün kenarına inince başka bir dünya gibi hissediyorum 1-2 saat mola güzel oluyor. Ama otobandan çıkıp gölün kenarına gelmek 7-8 dakika çok bir vakit almıyor. Anadolu yakasından oturan biri için sapanca erken bir mola oluyor ben Küçükçekmeceden çıktığım için 1 saat daha geç varıyorum mola zamanı için ideal oluyor. Bilecik çadır da mantıklı kahvaltı için saatin durumuna göre geç çıkılacaksa öğlen gibi akşama doğru denk gelirse Bilecik belediyesinin tesis var yol kenarı değil ama yola çok yakın 1-2 dakika orada çökertme kebabı denemiştik güzeldi fiyat da gayet uygundu. İstanbul Antalya arası yolda bir çok gezilecek yer var 2-3 gün önceden çıkıp geze geze gelmek daha mantıklı geliyor bana |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (687. sayfa)
-
-
berceste iki yönde de var ama oranın kahvaltısının kalitesi çok düştü. en son yediğimizde yediğimize pişman olduk, bir daha da yemedik. açık büfe ama kalite yerlerde, tek güzel yanı açık büfeye dahil yumurta, menemen falan da yapıyorlar. bilecik daha iyi.
-
Obiletten rezervasyon yaptıran var mı ramazan bayramı için aska laraya baktım 3 yetişkin 1 çocuk TATİL2025 Koduyla yuzde 20 indirimli 23 bine geliyor 3 gecesi. Oteli aradığımda obiletle ilgili bilgileri yok indirimde bugün son gün sanırım -
-
Temmuz - Ağustos farketmez 5 gece 2 yetişkin 2 çocuk(6 yaş altı) 50-60k civarı çocukların seveceği tarzda Muğla- Antalya bölgesi her şey dahil otel arıyorum. Tavsiye var mı -
çocukların seveceği sahil kumköy sahilidir o bölgede; sığ, ince kum, kumda oynamak için geniş bir sahil, sıcak deniz. bizim çocuklar bayılırdı küçükken. hala da seviyorlar. zira bazı yerlerde ayak kesen kayalar gerçekten yoruyor.
-
Elinizdeki bütçe ve 2 çocukla birlikte bana göre alabileceğiniz en iyi 2 otel
*Baia Salıma Kemer 16 Temmuz'a kadar 57k (çocuk dostu oda)
*Ducale Lara 9 Temmuz'a kadar 62k -
15 aralık’ta zam geldi Akra serisine.
-
Kahvaltida köfteci yusuf kafi bana gore,getirdigi tabak ve icerikleri yetiyor yol ustu zaten tika basa yemeye gerek yok,sinirsiz cayi v.s. ortaya patates v.b. ilave ediyoruz hanim cocuk 3 kisiye 2 tabak yolumuza devam ediyoruz. Kaymagi 3 cesit peyniri sucugu zeytinleri yetiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
Obiletten rezervasyon yaptıran var mı ramazan bayramı için aska laraya baktım 3 yetişkin 1 çocuk TATİL2025 Koduyla yuzde 20 indirimli 23 bine geliyor 3 gecesi. Oteli aradığımda obiletle ilgili bilgileri yok indirimde bugün son gün sanırımYarın sonmuş kampanya yarın aska larayı alırım büyük ihtimal
-
Kaç taksit alacaksınız hocam sitede doğru düzgün bilgi yokquote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905Yarın sonmuş kampanya yarın aska larayı alırım büyük ihtimal
Alıntıları Göster -
100 Bin bütçe ile Temmuz yada Ağustos ayında 5 gece, 2 yetişkin 2 çocuk (14 ve 7 yaş) alınabilecek en iyi oteller hangisidir? Yardımcı olabilir misiniz? -
3 taksit oluyor diye gördüm hocam
-
Arkadaslar 2 kişi Muğla'da +16 ultra herşey dahil bakıyorum. Temmuzda 4 gece. Toplam bütçe Max 45-50bin civari. Var mıdır öneriniz -
Hocam sizin adresler çok belli aslında hem 2 çocuk hem de büyük çocuk 14 yaş olunca
*Limak oteller (Lara>Atlantis>Arcadia sıralaması şeklinde olur)
*Port Nature
*Miramare Beach (1-6 Temmuz için)
*Sherwood Lara -
Çok teşekkür ediyorum. 🙏 -
Prive Bodrum arama kriterlerinize göre tam nokta atışı olur.(Temmuz ilk haftası)
Bir de biraz daha düşük bütceyle 8 Temmuz'a kadar Marvida Sense Very Chic 32k civarı çıkıyor.Prive Bodrum kadar kaliteli olmasa da alacarte UHD sistemi ve çok uygun fiyatı ile 5 gece bile tercih edilebilir. -
Eyvallah hocam teşekkürler destegin icin -
11-8 yaş çocuklar ile 1-7 temmuz arasında maksimum 80 -90 k tatil için önerebileğiniz oteller nelerdir acaba öncelik çocukların eğlenebileceği oteller olmasıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X