Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (685. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.705
Cevap
499
Favori
652.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ruslar şişe bira olmamasından yakınıyordu
    kendi telegram gruplarında.
  • Merhaba Balmy Foresta nasıl bir oteldir? Bilgisi olan var mı?
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    1 ay önce 6 gecelik 2 cocuk 80k civari guzel oteller vardi fiyatlar yukseldi, benim tavsiyem 5 gece bakin yada acele etmeden firsat dustugu zaman satin alin.
  • mavisu48 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,
    *Akra Fethiye tüm sezon adult oda tarafı 59k
    *Jiva Beach 7 Temmuz'a kadar 52.6k
    *Hapimag 3-7 Temmuz'a özel 46.3k ( bu oteli 5 gece bile yapabilirsiniz)

Bu otelleri bir inceleyin isterseniz Ege bölgesi için Temmuz ayında makul ve kaliteli tesisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 19 Aralık 2024; 12:35:15 >
  • Areles A kullanıcısına yanıt
    2025'de yeni hizmete gireceği için bir bilgi yok ama daha önceki ismi Paloma Foresta olarak inceleyebilirsiniz.
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce hapimag mı kimeros mu tercih edilmeli ?
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tamamen sizin beğenilerinize ve kriterlerinize göre değişir.Farklı yapıda oteller çünkü.
    Mesela daha sakin bir tatil tercih ederseniz Hapimag, daha aktivite olsun derseniz Kimeros,çocuk varsa Kimeros,çocuk yoksa Hapimag, yiyecek-icecek sizin daha önemliyse Kimeros, deniz daha önemliyse Hapimag.Yürümeyle ilgili bir probleminiz yoksa Hapimag (biraz engebeli), ortak alanlar daha dipdibe ve yakın olsun derseniz Kimeros.
    Yani her iki otel de gayet güzel ve keyiflidir sadece tatil beklentilerinize göre seçiminiz değişir.
    Hocam çok açıklayıcı oldu . Bu kriterlere göre ikisinden birisine gideceğiz . Geçen tatili de tavsiyenizle adoraya gitmiştik memnun kalmıştık 🙏
  • Han_zade kullanıcısına yanıt

Hayır, herşey dahil, tam

• barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Adora gerçekten hem f/p hem de ödeme koşulları ve kupon yönünden orta direğin dostudur ve yüz güldürür.Tabiki premium bir otel değil ama orta segmentin de bana göre en iyi otellerinden biridir.Eğer Adora'dan memnun kaldıysanız Kimeros ve Hapimag sizi daha mutlu eder ikisi de Adora'ya göre bir tık üst segment oteller.
    Şimdiden iyi tatiller dilerim size.

Teşekkür ederim hocam bu oteller arasında fiyata da bakarsak akra fethiye daha iyi diyebilir miyiz?

• mavisu48 kullanıcısına yanıt
    Diyebiliriz hocam çok yanlış olmaz Akra grubu her zaman memnun eder ama aralarında inanılmaz büyük farklar da yok.
    Her zaman fiyatı en yüksek en iyi otel olmuyor.Örneğin sizin tarihlerinizde Jiva 52k fiyat veriyorken Jiva'nın kalitesinin yarısına ulaşmayan oteller daha yüksek ya da yakın fiyatlar verebiliyor.
    2 tane de Akdeniz alternatifi önerelim hocam 53-54k civarında Liu Resort ve Mylome düşünebilirsiniz bu fiyatlarda aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 19 Aralık 2024; 14:14:37 >
  • Ramazan bayramında 3 gece için mylome luxury resort düşünüyorum. Jollyden baktığımda 3 yetişkin 1 çocuk olarak 34.800 swimup oda ise 46 bin gözüküyordu otelin kendi sitesinde swim up 39500 gözüküyor jolly ile konuştuğumda ayni fiyattan yardimci olabileceklerini soylediler. Swim up odalarin havuzlari isitmali dedi ama giden varsa dogrulayabilir mi 1 tane acik havuzunun isitmali olduğunu biliyorum ama swim up odalardaki havuzlar hakkinda detay goremedim. Baska bir otel tavsiyesi de alabilirim maximum kartim olmadigi icin etsden bakmiyorum.
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam kendi sitesinde var bilgileri,

Superior Swim-Up Odaların Isıtmalı Havuzları

Daha ayrıcalıklı bir deneyim arayanlar için, Mylome Luxury Resort Hotel’in Superior Swim Up odalarında özel ısıtmalı havuzlar bulunmaktadır. Bu özel havuzlar, konuklara ayrıcalıklı bir dokunuş sunarak, diledikleri zaman keyifli bir dalışın keyfini çıkarmalarına olanak tanıyor. Engin Akdeniz manzaralı Swim-Up odalar, lüks ve konforun mükemmel bir kombinasyonunu sunar.

• Areles A kullanıcısına yanıt

resimlerden gördüğüm kadarıyla sahili çok dar, beğenmedim ben. yemekleri iyi falan da olsa kıymeti yok sahili öyle olduktan sonra.

• arkadaşlar birşey soracağım çocuk yaşı hesaplanırken otele giriş tarihi mi çıkış tarihimi baz alınır ve ay bazında mı yıl bazında mı seçilir bunun doğrusu nedir? örneğin benim çocuk 19.07.2011 doğumlu haziran 2025 rezervasyonu için yaşı 13 mü 14 mü seçeceğim
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    Otele giriş tarihini baz alıyorlar
  • arkadaşlar obilet uygulamasına özel otel rezervasyonlarında TATİL2025 kodu yüzde 20 indirim yapıyor belki kullanmak isteyen olursa diye paylaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakulli_35

arkadaşlar obilet uygulamasına özel otel rezervasyonlarında TATİL2025 kodu yüzde 20 indirim yapıyor belki kullanmak isteyen olursa diye paylaştım
    Paranın tamamını istiyor ve taksit göremedim hocam mantıklı bir yer varmı sizce
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    3 taksit sınırlaması var maalesef ama 10k iniyor kuponla .
    grand yazıcı marmaris dikkatimi çekti benim
  • 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.