< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (683. sayfa)
-
-
Cornelia Deluxe oteli Paloma grubuna katılacakmış.Otelin konsepti adı vs henüz belli değil,geliştirilme aşamasındaymış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Isıtmalı havuz var mı hocam bu otelde ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam ısıtmalısı.Ama olan hemen hemen hiçbir otel de Mayıs ayında açmaz havuzların ısıtmasını.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Club marco polo fiyat açıklamış sezonda geceliği 20-23k arası
2 çocuk ücretsiz
Sezon dışı geceliği 15k civarı
Yok hocam ben zaten Ramazan bayramı için düşünmüştüm. Ara sıra bi kaşıntı geliyor 2-6 Nisan olan tatilin önüne bir tatil ekliyim diyorum :) O yüzden sormuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 17 Aralık 2024; 19:22:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
11-8 yaş çocuklar ile 1-7 temmuz arasında maksimum 80 k tatil için önerebileğiniz oteller nelerdir acaba öncelik çocukların eğlenebileceği oteller olmasıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese iyi akşamlar. Şubat ara tatilinde biraz dinlenmek istiyoruz.
14 ve 10 yaşlarında 2 oğlum ve eşimle gideceğiz.
Derdimiz çocuklar eğlenirken özellikle eşimin dinlenip rahat bir nefes alması( maalesef onkoloji tedavisi görüyor)
Bu konuda tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacımız var.
Düşündüğüm tek şey çocuklar eğlenirken annelerinin onları izleyip mutlu olması.
Şimdiden teşekkür ederim.
çocuktan çocuğa değişir tabi ama biz hep gündüz çocuklarla gittik istanbul-antalya. trafiğe kalmamak için 5-6 gibi çıkıyoruz. bilecik'te çadırda kahvaltı ediyoruz, afyon'da özdilekte bir durak daha, bazen çay içmek için 3. bir durak daha. bize eğlenceli geliyor. gündüz hem daha güvenli hem daha eğlenceli bizce.
-
uçak hem daha pahalı hem de arada gece çıkıp dolaşıyoruz biz. arabayla otele mahkum.
-
alanya zaten çok güzel değil.
-
adapazar'lıyım ama sapanca'da yol üstü güzel bir yer yok kahvaltı için, yoldan çıkmak lazım. biz de istanbul'dan çıkıyoruz ve bilecik'teki yörük çadırında ediyoruz kahvaltıyı. her ne kadar kaliteyi biraz düşürseler de yol üstü en iyi alternatif hala o gibi.
-
Fiyat bareminizi bilmemek ile beraber burada daha önce önerdiğim birkaç oteli benzer nedenler ile önereceğim.Bu otellerin 3 gecelik fiyatı 22 ile 26 arası
* Barut Hemera:Hem açık ısıtmalı havuzu hemde Kids clubu fena değil.Yeme içme olarak memnun edecektir.Fiyat 25 K
*Titanik Lara: Özellikle çocuk klübü ve ücretsiz oyun alanı ile çocuklar için ön planda olabilir.Açık ısıtmalı havuzu da var.
*IC Santai Family: Çocuk klübü çok iyi,ısıtmalı Aqua’sı ve havuzları mevcut.
*Rixos Park Belek:Land of Lagends ayrıcalığı var ama oraya gidip gelmek sizleri yorabilir.
Bu bademin üstünde daha fazla otel de mevcut tabi.
Arkadaşlar antalyada denizi kademeli derinleşen çocuklu aileye uygun otel arayisindayiz hangi bölgeyi ve hangi otelleri önerirsiniz
Çok teşekkür ederim ederim. Hemen inceliyorum bende.
İnanın şu an fiyat baremi en çok önemli değil. Yeterki mutlu bir şekilde dönelim.
Son otel uyarınız için de ayrıca teşekkür ederim. Bizi çok yormayacak bir yer daha uygun olacaktır.
7-12 tem
2 yetişkin + 5 yaş çocuk
Kimeros
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3 mola verdiğiniz de kaç saat sürüyor
Birde kaç depo gidiyor ortalama ne kadar yakıt harcıyorsunuz
Bizde 14-18 Temmuz
Club Marco Polo açılmış fiyatlar rezalet 😁 20-25 Eylül 100k yazık kafalarına
1 saat kahvaltı, 1-2 saat özdilek. 3. molayı verirsek yarım saat, çünkü sadece çay. yol 780 km - 8 saat. yani 10-11 saat toplam. 5-6 gibi yola çıktığımız için 4-5 gibi antalya'dayız. 1 hafta çıralı - 1 hafta otel yapıyoruz, böylece hd otel güme gitmiyor. :)
araba dizel ağır gidersek 40 lt, hızlı gidersek en fazla 50 lt mazot yakıyor. eski arabam benzinliydi, onunla bastım mı çok yakıyordu ama bu dizel az yakıyor. depoyu doldurmadan yola çıkıyorum zira bilecikten itibaren afyona kadar ucuz mazot satan yerler var, gözümü kestirdiğim (markaya bakmam) en ucuzlarından birini seçip dalıyorum. dönüşte de depoda mazot olsa bile fullüyorum. iyi kar ediyorum ordan da. yani bir depo bile gitmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X