Setur'da kimeros oda mevcut değil bir üst segmenti Bahçe odası mevcut oda 75k civarı teklif veriyor hocam. Mecbur ETS. |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (682. sayfa)
-
-
Mirada Del Mar
19-23 Mayıs 4 gece 23.4k
Ya da 2 gün yıllık izin alarak 17-21 Mayıs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 16 Aralık 2024; 17:29:15 > -
Teşekkürler Hocam. Bende biraz aceleci davrandım hemen kullanmak istedim. 3 gece 17-20 Mayıs Rixos belek aldım iadesiz 16 bine. Ramazan Bayramı 4 gece mylomela arasında kalmıştım bir gece eksik olsun Mayıs ortası olsun dedim. Land of legend giriş hakkı olması ve arasının da yakın olması etkili oldu açıkçası.
-
Hocam iyi akşamlar, bu oteli tavsiyeniz üzerine alacağım. 20 Mayıs evlilik yıldönümüm. Otelin yeme içme ve havuz kalitesi nasıldır? Bir de 5 yaşındaki bebek için aktiviteleri nasıldır? Yine sizin tavsiyeniz olursa Güral premier Tekirovadan sonra bu oteli de alayım diyorum. Mesela kutu içecek vs. var mıdır?
-
Akra kemerden taze döndüm arkadaşlar yeme içme ve hizmet kalitesini akra kemer(kış konsepti olmasına rağmen) > hilton kemer > titanik belek şeklinde sıralıyorum. -
Şu mesaj nisan ve eylül ayları için rezervasyon yaptırmıştım içimi rahatlattı valla -
İyi akşamlar hocam hatırladım geçen sene 4 gece kal 3 gece öde kampanyası vardı Gürallarda Mayıs ayı için harika fiyattı.
En başta şunu söyleyeyim Güral Tekirova ile kalite anlamında mukayese edilmez,Güral çok daha üst seviye ama fiyat olarak da Mirada del Mar'dan 2 katından fazla.Yani karşılaştırmak haksızlık olur.
Konum,doğa ve deniz olarak aynı keyfi verir.
2024 için 3-4 ceşit bira vardı,alkolsüz içecekleri bilmiyorum.Ama bu içecek konsepti her sene değiştiği için siz en iyisi otele danışın ve fact sheet talep edin.Şişe biraları verirken kapağını açıp veriyorlarmış bundan dolayı biraz şikayet almışlar ama şişe bira var mı var.
3 tane havuzu var ama hem havuz sayıları hem de aquaparkı Güral'a göre çok mütavazi tabiki. -
Ma beach'e giden var mıdır? Nasıl oteldir?
-
Selamlar arkadaşlar, okulların ara tatili döneminde (18.01.2025-02.02.2025) çocuk etkinlikleri olan otellere denk geldiniz mi. Geçtiğimiz sene ETS sayfasında kampanyalarda bununla ilgili başlık vardı sanki, bu sene denk gelmedim.
İlave bir bilgi paylaşayım, Norm Otelleri ETS bünyesinden çıkmış Selectum bünyesine geçmiş. Otelin müşteri hizmetleri yöneticisini aramıştım bir bilgi sormak için o sırada paylaştılar, anladığım biraz belirsizlik vardı, eski çalışanlar kalacakmı gidecekmi henüz bazı konular onlar açısından da net değildi.
-
Cevabınız için teşekkürler, başka alternatif hangileri olabilir Fethiye bölgesinde de bakıyorum. Ayrıca, 2 ayrı tarih için rezervasyon yapmayı düşünüyorum. Herhangi bir olumsuzlukta birini kaçırırsak diğerine dahil olabilelim diye.
-
Kimeros’a rezervasyon yaptırdım 61k’dan, dün bu saatlerde 61 gösterirken akşam üzeri 72k’ya çıkardı fiyatını.
Ets ye itiraz edince 61k dan rez yaptılar düşünen arkadaşlar vardı fiyata itiraz etsinler
Tavsiye için @erdfb_1907 ve @senior_planner hocalara tşkler. -
Keyifli, huzurlu tatiller şimdiden hocam
-
Rixos Park Belek (fiyatı uygun) Land of Legends avantajı var
Titanik Lara (çocuk klübü çok iyi ayrıca tüm eğlence makineleri vs ps5 Bowling vs ücretsiz)
Ic Santai Family (çocuk klübü çok iyice Aqua dahil birkaç tane açık ısıtmalı havuzu mevcut) -
Hocam Fethiye'de Temmuz-Ağustos yüksek sezonda 5 gece 60k'ya otel çıkmaz olanlar da alt seviyedir keyfiniz kaçar eğer Fethiye yerine Bodrum düşünürseniz 2-7 Temmuz Hapimag müthiş fiyat veriyor 58.3k o tarihlere özel bir fırsat sanırım. -
Temmuz sonu yada ağustos 5-6 gece bölge farketmez 2y+1 bebek 60-70k. Yemekleri güzel denizi kötü olmasın. Önerileriniz i bekliyorum -
Hocam 68k civarına şiddetle Jiva Beach tavsiye ederim.Bebekle çok rahat edebileceğiniz,yemekleri harika,koşturmaca olmayan,hiçbir yerde sıra ve yer kapma mücadelesi olmayan gayet keyifli ve huzurlu bir tesistir.
Alternatif olarak da Kimeros'a bakabilirsiniz (60.4k) -
bu iş bankası ets kampanyasına dikkat edin. benim 7500 tl puanım bir türlü gelmedi. bankayı aradım. iş yeri kodu farklı olmuş gibi saçma sapan bir açıklama yaptılar. 2 güne dönecez dediler. takip etmesem gitti puan. gerçi rakam da çok büyük. takip edilmeyecek gibi bir şey değil.
-
Teşekkürler hocam bilgiler için inceleyeceğim
-
Merhaba hangi tarihe yaptırdınız kaç gün olarak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X