Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Viserion87 , mertcan78 , tufandurmus Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
496
Favori
648.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Afyon 4.5 saat yaklasik

• hamemo kullanıcısına yanıt

Çocuksuz da denedim hocam olmadı 55 oluyor

• oski32 O kullanıcısına yanıt

Çocuksuz+üyelik girişi ile bu fiyat çıkıyor hocam. Çocuklu da 53.280 TL oluyor.

• mertcan78 M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. sizin söylediklerinizi yaptım üzerine birde thh'ye şikayet ettim. 9 aralıkta savunmaları istenmiş dünde kodu mail atmışlar bana, hemen kullandım bende. Kod gelmeyen arkadaşlar maiilerini kontrol etsin bence süreyi çok kısıtlı tutyorlar bana dün gönderdikleri kuponun son kullanım tarihi bugündü.

• 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
  • Herkese iyi haftalar 3.Tatilimi 11-16 Ağustos Robinson Çamyuva olarak sonlandırdım.En büyük etkenlerden biri seturdan world puan karşılığında alman oldu fazla seçeneğim yoktu açıkçası 52 bin/2 tl olarak rezervasyonu yaptım.Diğer 2 otel ise;

28 mart 1 nisan Barut Hemera
    1-5 haziran Akra Kemer

Burayı tercih etme amacım +18 çocuksuz otel olması yorumları okudum ama tabi tam emin olamıyor insan daha önce konaklayan oldu mu ? Kalite bakımından hangi otelle eş tutabiliriz ?
  • Senator34 S kullanıcısına yanıt

Gece 1-2 gibi çıkıyorum. Sabah kahvaltıya otelde oluyorum. Zaten 7 yaşında oğlum var. Doğdu doğalı bu tarz seyahatleri o uyurken yapmak zorundayım. Yoksa işkenceye dönüyor.

Yorucu oluyor tabi ki ama otele vardıktan sonra unutuluyor. Ben şuan için en azından bu durumdan dolayı bi zorluk yaşamıyorum. Çok yorgun olursam eşime oğlum takılıyor 2-3 saat kendi hallerinde ben odada uyyuyorum.

İlerleyen yaşlarda ne olur bilemem ama şuan sorun yok :)

• ersoyesra E kullanıcısına yanıt

Tek seferde çözüyorum ben o işi hocam :)

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

merhaba

istanbuldan mı gidiyorsunuz antalyaya

birde gece yolculuğu burdurdan sonra ışıklandırma çok kötü diyorlar

• LGWWW L kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yanıt için. Biz de 5 sene öncesine kadar 3 kez güral tekirovada kaldık, fakat hem fiyatının biraz daha fazla olması hem de havaalanına uzaklığının biraz daha fazla olması nedeniyle bu sefer güral belek aklımıza geldi. Fakat dün biraz araştırınca Granda Belek de benzer fiyatmış ve fena durmuyor. Bilgisi olan var mıdır bu otele dair?

• Bu işin herkese göre doğrusu farklı hocam. Ama 2 senedir İstanbul - Antalya arabayla gece yolculuğu yaparım. İstanbul çıkışım 11-12 gibi oluyor. Burdur’da hava aydınlanmış oluyor bu arada ama Sakarya Bilecik arası aracın aydınlatması ile başbaşa kaldığınız zamanlar olur.

Genelde 9-10 gibi otele girmiş oluyorum. Yola çıkacağım güniçinde uyumaya özen gösteriyorum. Uyumasam bile bol bol dinleniyorum. Yola çıktıktan sonra çok zorluk yaşamam ama uykum gelirse çekerim kenara. Uçakla gittiğim de erken uçuşları aldığım için zaten gece 2-3 uyanmak zorunda oluyordum

@Eagle.BJK hocam Bodrumcudur artık  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 16 Aralık 2024; 11:14:18 >
  • n0y4n N kullanıcısına yanıt

Verdenin kalitesi güzel göründü, fakat aqua yok sanırım. Serenity 2 çocuk için sadece suite var, fiyat uçtu :(

Granada belek fiyat performans iyi gibi görünüyor. En son şunlar arasında kaldık: Güral belek Granada belek Alibey Resort Manavgat. Tabii bunların hiç birinde deniz egeyle kıyaslanınca pek birşeye benzemiyordur ama çocukların aqua isteği yüzünden başka da alternatif yok :(

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam yemek deniz kalitesi nasıl acaba. Anda barut ile arasında kaldım. Olumsuz yorumları çok fazla görünüyor.
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

8900 tl ye gidiş dönüş uçak bileti buldum forumdan bi arkadaştan arabayla gitsem gidiş geliş 750 + 750 = 1500 hadi orda da 100 150 km gezdim biraz gezmeyi de seviyoruz 1600 km. araç ortalama 6 6,5 yaksa 100 km ortalama 16* 6,5 = 104 hadi 110 desek 45 desen 4950 tl bide otoban parası artı yolda yedin içtin en kötü 1000 tl 6 bin uçak sanki daha mantıklı ama saatte tutturmak önemli

bu arada yolcu 360 dan 4 günlük araba kiralama 3660 a bulmuştum.

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki Anda Barut yepyeni bir tesis ama aynı tarihlerde Vogue 79k çıkarken Anda Barut 112k çıkıyor.
    Sırf bu fiyattan dolayı bile Vogue tercih edilir bence.
    Şikayet edenlerin çoğu bana kalırsa çok yüksek fiyat verenler gibime geliyor.Yoksa Bodrum'un en güzel 3-4 otelinden biri Türkiye'nin de en iyi aquaparklı oteli bence.
  • Senator34 S kullanıcısına yanıt

Antalya özelinde otobana bir para vermiyorsunuz hocam. En fazla Anadolu Otobanı verirsiniz geri kalanı ücretsiz yol. Bodruma göre Antalya yolu uzak olsa da daha ucuz. Antalya’da da belli lokasyonlarda radara dikkat edilmeli. Keçiborlu da ceza yerseniz bir daha o yolu arabayla gitmezsiniz  

Uçakta saat ve transfer ücretleri önemli. Seyahat kısmı daha konforlu hiç şüphem yok ama İstanbul’da havalimanına git bekle Antalya da in bekle otele geç vs. vs. demektense aracıma geçer sözüm diyorum artık.

Ne olursa olsun yolda tatile dahil ister uçakta ister arabada tadını çıkarmak gerekiyor

• Kararsızlığımızın ceremesini çekiyoruz. Gloria Verde ye niyetlendik emin olamadık, ciddi zam görmüş, mantıklı gelmedi.

Şu an Liu cepte diye rahat davranıyoruz. Ama Liu 2 yaşında ve oldukça hareketli olan bir çocuğa göre uygun gelmiyor bana, küçük alan vs açısından.

Papillon grubu nasıl? Düşünceleriniz nedir? Zeugma relaxury özellikle.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam çocuklara yönelik alanlar Candyland denilen kısımda sanırım ama burada yeme içme ücretli galiba. Land of Legends gibi ayrı bir tesis mi burası bilginiz var mı? Gidip gelmesi vs. zor ise, böyle bir çocuk tüm zamanını burada geçirmek isteyeceğinden yorucu ya da masraflı olacaktır böyle bir konsept.

• çok usta şöför olmadığım ve yolu cok gitmediğim için uçak bakacağım benim sabiha gökçene varmam metro ile 1 saat ortalama zaten yurtiçi uçuşlar için 1 saat öncesine gitmek yeterli oluyor. ordaki havalimanında da araba kiralacağım transfer ücretlerine baktım iki kişi gidiş geliş 3000 tl araba kiralama 3500-4000 dü gecen yolcu 360 dan teklif almıştım duruyorsa.

uçak gidişi ve gelişi metro saatlerine getirirsem sıkıntı olmaz en kötü arabayla 30 dk da havalimanındayım.bakacağım bi.

4 günlük tatil için 10-12 saat yolculuk yaparsam ilk gün pestilim çıkar sanki ucak en mantıklısı bakacağım

belkide çok usta şöför olmadığım için ileriki yıllarda deneyebilirim.

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle değildi bildiğim kadarıyla dışarıdan gelenlere hem giriş hem de yiyecek-içecek ücretli ama otel misafirlerine ücretsiz olması lazım yine de bir teyit etmekte fayda var.
    Ama sitesinde ücretsiz olduğu belirtiliyor eğer güncel bilgiyse 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 16 Aralık 2024; 11:36:25 >

• 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.