Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: koturcan , Alierik Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.673
Cevap
497
Favori
649.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbulda araç kullanıyorsan uzun yol çok daha basit . Antalya istanbul arası kolay yolu var hız sınırlarına uy mutlaka. Sabah erken kalkıp sapanca da kahvaltı yapabilirsiniz yada biraz daha erken kalkıp yol alayım dersen Eskişehir de kahvaltı yapabilirsiniz afyonda mola verip oradan biraz yolu uzatıp Pamukkaleyi gezmeye gidebilirsin Antalyaya dönüş yolunda salda gölüne uğrarsınız 1 gece ucuz bir yerde kalırsınız sabah kimerosda kahvaltıya yetişirsin

• oski32 O kullanıcısına yanıt
    İstanbul’dan kaçta çıkmak gerekir sabah kahvaltı için ortalama 3 saat te bir mola veririm büyük ihtimalle
  • Senator34 S kullanıcısına yanıt

Vay arkadaş valla güzel fiyat bende çıkmıyor vpn mi filan mı açsak acaba

Valla bilmiyorum ki bende üyelere özel indirim uygulandı diyor acaba üye girişi yaptınız mı
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Tt indirim ne oluyor hocam. Bir de çocuksuz aile için uygun mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barosgoal -- 15 Aralık 2024; 22:57:9 >
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom indirimi hocam %5 indirim sağlıyor.Online işlemlerden kod alabilirsiniz.
    Çocuksuz olarak gidecekseniz sezon dısı tercih edebilirsiniz,daha keyifli olur.
    Çok teşekkür ediyorum hocam ç. Son bir soru daha soracağım. 27 mayıs 1 haziran arası düşünüyorum. Denize girmede sıkıntı olur mu .
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bence bir sorun olmaz ama Kemer bölgesinden midir benim şansıma mıdır nedir ben ne zaman Kemer'e gitsem Mayıs ayında mutlaka 1gün yağmur yağar.Öyle bütün gün değil gelip geçici çok sıkıntı yaratmıyor, yağmur yağarken de denize girmek ayrıca keyifli oluyor.
    Tarihleriniz için bence güzel fiyat veriyor Kimeros değerlendirebilirsiniz.
    Çok teşekkür ediyorum hocam 🙏
  • Arkadaslar herkese mutlu akşamlar hotels.com da oglumu 0-17 yas arasi cocuk olarak goruyor sistem oglum 13 yasinda turkiyede oglumdan tum firmalar para almakta hic hotels.com rezervastlyon yaptiran oldumu yardimci olursaniz sıkıntı olmayacaksa rezervasyon yapacagım
  • Değerli arkadaşlar Vogue Supreme'i bekleyen çok kişi vardı diye hatırlıyorum.Ets'den çıkıp tatilbudur'a geçmiş.Bunun etkisiyle de nerdeyse geçen sene fiyatlarıyla benzer şekilde çok az zam yemiş.Aquapark ve çocuk etkinlikleri bakımından belkide Türkiye'de tektir.
    Bütcesi uyan özellikle çocuklu aileler mutlaka incelesin derim.
    Sezonda tabiki yine yüksek doğal olarak ama;

31 Mayıs - 5 Haziran ve 8 Eylül - 13 Eylül tarih kırılımları kendi muadillerine göre güzel fiyat sunuyor.Ben olsam çocugu 1 hafta okula geç başlatır 8-13 ya da 8-12 Eylül'ü değerlendiririm.
    Ayrıca %25 ön ödeme,worldpuan ve hepsipay'de 4.000₺ kampanyası da varmış.
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Temmuz Ağustos

Maddi olarak kesinlikle araç. Hatta konfor olarakda araç.

Ben arabacıyım :)

Şöyle basit bi hesap yapayım. 4-11 haziran gidiş dönüş 2+1 kişi 17k tutuyor. Havalimanı transfer olayı hariç.

Araçla 750+750 den 1500km yol desem. 100km de ortalama 6 litre yakarım ama ara gazlamalar fln 7 diyelim ona biz. 15x7 den eder sana 105 litre benzin. Litresi 45lira desen 4725. Hadi sapma oldu etti 5000tl diyelim. Otoban ücreti radar cezası vs hepsi içinde 3k da öyle koysan eder sana 8k.

Yorulmam kullanırım dersen her türlü daha ucuz. Havalimanı bekleme derdin yok. Erken gitme derdin yok. Rötar derdin yok. Elinin altında araban var. Kafana göre takılabilirsin vs. Hemde yarı yarıyadan daha uygun.

Ben arabacıyım o yüzden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 16 Aralık 2024; 1:21:39 >
  • Bu kimeros park ile akra kemeri kıyaslayabilecek olan varmıdır?
    Özellikle yeme içme ve çocuk eğlenceleri olarak
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Peki geceden mi çıkıyorsunuz yola yol saatini nasıl yapacaksınız diyelim hece çıktınız sabah geldiniz o yolun yorgunluğu o günü bitirmeyecek mi uykusuz yorgun olup yatmak durumu olmayacak mı

Biz de araçla 1 gün öncesi gidiyoruz hocam

gittiğimiz yerde uygun bi otel pansiyonda kalıyoruz (genelde polisevi eğer yer yoksa google yorumları iyi olan bir pansiyon)

3 kişi 1200 civarı konaklama ücreti var akşam yemeği de hemen hemen 1000 lira tutuyor (polisevinde 3 kişi için)

sabah kahvaltı yapmadan erken saatte otele geçiyoruz

otel saat 10 gibi kahvaltıya davet ediyor

valizlerimiz lobide bekliyor

erken gideceğimizi bildiğimiz için önceden küçük bi plaj çantası yapıyoruz

önce kahvaltı sonra da plaj çantasını alıp spa merkezinde üst değişimi direk havuz veya denize geçiyoruz

saat 1 e doğru arıyorlar ya da aramazlarsa biz lobiye geçip odamıza geçiyoruz

her sene bu şekilde tatil yapıyoruz

arabayla da olsa uçakla da olsa aynı gün otele geçmek çok yorucu oluyor dinlenip geçmek en mantıklısı

bazen otelden geç çıkış yapıyoruz (otel kabul ederse)

EDİT: Sizin İstanbuldan Antalyaya gittiğinizi okumamışım o yüzden kesinlikle uçak

12 saat yol arabayla çekilmez gidişte de dönüşte de pestiliniz çıkar en temizi uçak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarlibahce06 -- 16 Aralık 2024; 8:52:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Arkadaşlar merhaba,Bacanaklar için otel bakıyorum.

2 Yetişkin Ve 1 Çocuk 6 yaş, 1 çocuk 13 yaş 18-23 Ağustos 2025 5 gece 6 gün 2 Yetişkin 2 çocuk için otel bakıyorlar. Bütçe max 110.000 tl.

Öncelikleri çocuklardan dolayı aqua park,hijyenik ve eğlence aktiviteleri çok olan bir otel olması.

Varmı Tavsiyesi Olan ?

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Hocam benim tercihim Port Nature olurdu, 76k ile iki çocuk ücretsiz olduğundan f/p oldukça yüksek olur bana göre. Diğer alternatifler Liberty Kuşadası, Pine Bay ve Maxeria Blue Didyma olabilir.

Hocam sizin 57 bin TL'lik rezervasyonda 2 yetişkin 1 çocuk seçili.

50 bin TL'lik diğer rezervasyonda ise 2 yetişkin seçili olduğu için farklı fiyat görüyorsunuz.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Ben de 1 gün önce öğlen çıkıyorum akşama afyondan letgo otel ayarlıyorum kahvalti dahil sabah 8de çıkıp 12 gibi antalyada oluyorum

• 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.