Kod gelmeyince kargodan almadan iade ettim.ucret iadesi yapildi kisa sürede < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (677. sayfa)
-
-
Değerli arkadaşlar, "Selectum family comfort Side" hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarım bu oteli tavsiye ederler mi? Bu konuda görüşleriniz benim için oldukça önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar
7-12 temmuz Crystal de luxe 56.000 TL nasıl fiyat 5 yaşında bir çocuklu aile için. Alkol kullanılmıyor.
Selectum belek in daha iyi olduğu söyleniyor.
Bütçe kişi sayısı ve tarihinizi yazarsanız fikir veren arkadaşlar olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gıda orta halli
deniz bazı noktalarda kaya harici koyda olan ve az dalgalı Alanya Türklerde
Numa bay exclusive inceleyebilirsiniz.
20-28 Eylül The Norm Collection Bodrum 3 yetişkin 75 bine alınmıştı. Geçen hafta 93 bin TLydi şimdi 129 bin tl olmuş.
Geçen haftaya göre %40a yakın zam yapılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 15 Aralık 2024; 8:58:39 >
Yazmayın şöyle şeyler aldıysan aldın hoca
milletin moralini bozmayın
isteyipte alamayan var
Boş boş yorum yapma. Oku bakalım konuyu baştan sona. Burada alan kimse aldığı fiyattan hava atmıyor. Her güncelleme fiyatı alacaklara yol gösteriyor.
Zam yok aslında doğrulama yapılmış, bungalow odalar kişi sayısı artsada fiyat çok artmıyordu ets yönetiminde böyleydi, selectum bunu engellemek için fiyatı arttırmış 2 kişilik seçimde eskiyle benzer fiyatlar gecelik 10k civarı
Doğrudur hocam 2 yetişkin için fiyatları hatırlamıyorum. Bu sene 3 yetişkine Bungalow Standart oda satılmadı. Bungalow Deluxe oda için verdiğim fiyat bu arada
Ben 4 yetişkin bungalow deluxe bakmıştım 17k civarlarıydı fiyat 19 küsürlere atmış fiyatı
Ali Bey Club & Park 57.000 TL
Selectum Family Resort Belek 54.500 TL
Club Hotel Phaselis Rose 51.800
Merhaba arkadaşlar Temmuz ayının son haftası 4 gecelik fiyatlar bunlar.
Öncelik 3 yaşındaki çocuk sonrasında yemek ve hizmet olacak şekilde hangisini önerirsiniz. Ali Bey in odaları 3 yıldızlı otel gibi olmasaydı onu seçerdik direkt ama odalar çok eski duruyor ama yorum sayısı yorum oranı iyi.
Selectum Family Resort Belek google puanı 4.9, ets puanı 9.3. Gerçekten çok yüksek demek ki iyi otel diye yorumladım.
Club Hotel Phaselis Rose hakkında pek yorum bulamadım forumda. Kemer in denizi iyi diyorlar o yüzden listeye aldım.
-
Botanik platinium
60-65 arası hocam. Bu otelde temmuz ayı 6 gece fiyatı ve civarlarda çıkıyor.
Botanik in denizi mutlu etmeyebilir hele Nisan ayında.
@alosk
Merhaba. İzin varsa bi tık şımarıkça denebilecek bir sorum var. Daha önce Titanic Mardan, Voyage Belek, Adam Eve Hotellerinde kaldık. İkinci çocuk da geldikten sonra 4 kişilik aileye bu tarz birinci sınıf otel fiyatları bütçemizi aşmaya başladı, artık bu seviyeye çıkamayız gibi duruyor. Fiyat olarak daha alt segmentte olacak ama kalite olarak bu otelleri çok da aratmayacak bir öneriniz var mıdır. Attan inip eşeğe binme sendromu yaşamaktan korkuyorum ama düşük fiyata aynı kaliteyi beklemiyorum tabi ki. Bizim için daha çok önemli olan restoran ve açık büfe. Yüzme bilmiyoruz, denize girmiyoruz bile. Sadece çocukları kulübe bırakıp havuz kenarında yatıp arada da gidip yemek yemek amacımız . Ekim ayında gideceğiz tatile. Teşekkürler.
-
Bütçenizi bilmemekle beraber sıralamam şöyle olurdu
Gloria verde
Cornelia diamond
Papillon ayscha
Akra kemer
Daha uygun olsun yemek kalitesi iyi olup denize sıfır olmayan barut goia yı seçerdim.
Ekim başı 5 gece.
Merhaba
kimeros park holiday e 4 gece 14-18 temmuzda 48.800 e + 2500 maxipuan ile 45 bin küsüre geldi.
sizce uçak mı gitmek yoksa şahsi arabayla mı avantajlı fiyat olarak.
arabayla istanbuldan 800 km.
-
Botanik uçuk fiyatlı hocam nisan da, belek ve kemerde çok daha iyi oteller var o fiyat skalasında
Akdeniz ege bolgesi iki kisi 4 5 gun. 55-60k butce ile. Oneriniz ne olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X