Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (675. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cem2016 , alikkkk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.691
Cevap
532
Favori
717.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selectum grubun sezonda en pahalı Bodrum oteli Norm sezon sonuna doğru en ucuzu oluyor. Çık çıkabilirsen işin içinden. Temmuz fiyatlarını görünce, minibara su koyup akşam tavukla geçiştiremezler derken Eylül sonu Ekim başı fiyatları otelde ki hizmeti sorgulatıyor. Balmy için bir bakınalım hocam teşekkürler bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

teşk ederim değerki bilgilerin için hocam peki Mirada Exclusive Bodrum nasılıdr ? la blanche ile kıyasladığımızda hangisi ağır basar?ayrıca haziran sonu,temmuza başı bodrum denizi sıcaklığı nasıldır

• ufuk75 kullanıcısına yanıt
    Mirada Bodrum'un hakettiğinden fazla fiyatlandığını düşünüyorum.Yeni halini bilmiyorum ama eski işletmesi olan Goddess of İsis'ken çok ayrıcalıklı bir tesis değildi.Mutlaka iyi yönde gitmiştir ama ben pek sevemedim bu oteli.
    La Blanche'ın bulunduğu bölge yani Pina Bodrum'un deniz anlamında en sıcak bölgesidir.Haziran'da hatta Temmuz'da hiç bir sorun olmaz su sıcaklığı yönünden.Ekim ayında bile hiç üşümeden girdiğim bir bölge burası mesela Ekim ayında Akyarlar,Türkbükü falan ürpertiyor.Burası kapalı bir koy nispeten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar konuya bayadır uğramıyorum. merakla beklenen regnum crown fiyat açıklamış alan oldu mu hiç 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 

• Şaka gibi
    Ruslar Lusso sorgun a rezervasyonu yapmış biz fiyat alamıyoruz.
    Ülkemizde yabancıyız
    Zaten Onların aldığı fiyat bizden ucuz olur çünkü milliyet farkı var.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Selectum otelleri cagri merkezi satis gorevlisi ile yaptigim gorusmede norm collection doora otelin daha inceden kendilerine ait oldugunu, yeni sezonda da luxury konseptte hizmet verecegini, sezonda fiyatlara bakildiginda grubun en pahali oteli olarak gorebilecegimizi ve bunun da kalite anlaminda bir gosterge oldugunu bilgisini aldim. Nisan ayinda sezonun ilk gununden ekim ayinda sezonun son gunune kadar ayni hizmetin(yeme icme konsept menuler restoranlar tesisler imkanlar vs) verilecegini özellikle belirtti.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

hotels üzerinden fiyat gözüküyor rezervasyon var mı bilmiyorum.

• Proscd P kullanıcısına yanıt
    Sezonda 5 gece 2 yetişkin 120k diyor yeni açılacak bir otel için uçuk fiyat bize ekmek çıkmaz bu otelden.

• 30-40 bin civari 3-4-5 gün otel tavsiyesi olan varmi? Temmuz Ağustos ya da eylul başı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Anda Barut'a personel için yaptıkları lojman

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
    2025 Otel Fırsatları / Yorumlarwww.tourismtoday.net
    Barut Hotels’ten çalışanlarına otel gibi personel lojmanı
    https://www.tourismtoday.net/kategoriler/otel-kategoriler/barut-hotelsten-calisanlarina-otel-konforunda-personel-lojmani/

• ftokan F kullanıcısına yanıt

Ets'nin sahibi yerine Barut kardeşlerden biri Turizm Bakanı olsa süreç nasıl ilerlerdi insan merak ediyor.

• ftokan F kullanıcısına yanıt

Kasım ara tatilde Anda Barut'da konakladık.

Çalışanların hepsi çok ilgiliydi sipariş verdiğinizde hep memnuniyetle deyip siparişinizi getiriyorlardı.

Demekki kurum çalışanlarına değer veriyormuş.

Su olayı neymiş hocam 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 

• samtual kullanıcısına yanıt

Minibar da gittikleri kısıtlama. Bu sene birası kolası full dü. Gelecek sene için sadece su diyorlar.

• Black Russian B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgi için.

İşin ilginci şu bar suyla doldurulur ibaresini değiştirmiyorlar. Öyle mi yapacaklar acaba :)

• waybe kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacaklarını sanmiyorum aksine daha zengin bir minibar olur diye degerlendiriyorum. Cunku yaptigim telefon gorusmesinde luxury konsept kalitesi bakimindan selectum luxury belek otelimizi inceleyebilirsiniz diye soylendi.

• Herkese merhaba. Bu yaz belek cyristal otelde kaldık. aquapark falan iyiydi ama bu sene farklı bir yer seçelim dedik. Birde deniz bulaşık suyu gibiydi giremedik. Hem denizi güzel hemde 6 yaşında çocuk için, güzel bir aqua parkı olan 60 70 bin civarı otel bakıyoruz. Ege bölgesinde. Tavsiyeleriniz nedir merak ettim.

• Black Russian B kullanıcısına yanıt

O zaman güzel gelişmeler aslında bunlar.

• Tekrar merhaba dün tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim ama yardımcı olan olmadi bir kaç otel baktim umarım bu konuda yardım olursunuz 2-6 Temmuz 2 yetişkin 1 çocuk ( 4 yasinda) şu otelleri buldum içinizde giden tavsiye edecek olan varsa çok sevinirim.

Ramada lara-59.500

Kaya side 51.744

Selectum family comfort side 51.735

The norm oriental 63.650

Kremlin palace 62.401

Aslında bütçe en fazla 60 bindi fiyatlara baka baka çıktı 🙈kalkıp o kadar yol gidip kötü anılarla ayrılmak istemiyoruz.

• Bu arada alkol kullanmiyoruz bizim için önemli olan denizi yemekleri hijyen

• 
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.