|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (673. sayfa)
-
-
-
Akralar zammi yapistirmis. Zaten defalarca soylemistik f/p kacirmayin diye. Kaciranlara gecmis olsun. Alanlara hayirli olsun. Herkese iyi tatiller.. -
TİTANİC MARDAN PALACE
----------------------------------------------------
28 Mart - 2 Nisan ( Ramazan Bayramı )
2 kişi
Premium Oda - 63.920 ₺ ( Maximum'a %5 indirimli 6 tk fiyatı = 60.724 ₺ )
Acentamıza özel fiyat - 58.500 ₺ ( Maximum'a %5 indirimli 6 tk fiyatı = 57.800 ₺)
Düşünen misafirlerimiz varsa kısa süre için geçerlidir yardımcı olmaya çalışırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyntrk -- 10 Aralık 2024; 14:14:33 > -
CALİSTA RESORT
---------------------------
28 Mart - 1 Nisan
2 Kişi
Süperior Bahçe Manzaralı - 71.060 ₺ ( Maximum'a %5 indirimli 6 tk fiyatı = 66.880 ₺ )
Acentamıza özel fiyat - 62.700 ₺ ( Maximum'a %5 indirimli 6 tk fiyatı = 58.500 ₺)
Düşünen misafirlerimiz varsa kısa süre için geçerlidir yardımcı olmaya çalışırım.
-
TİTANİC MARDAN PALACE
----------------------------------------------------
5 Haziran - 9 Haziran ( Kurban Bayramı )
2 kişi 4 gece
Premium Havuz ve Kısmi Deniz Manzaralı Oda - 85.680 ₺ ( Maximum'a %5 indirimli 6 tk fiyatı = 81.396 ₺ )
Acentamıza özel fiyat - 75.600 ₺ ( Maximum'a %5 indirimli 6 tk fiyatı = 71.820 ₺)
-
KİMEROS PARK HOLİDAY VİLLAGE
-----------------------------------------------
5 Haziran - 9 Haziran ( Kurban Bayramı )
2 kişi 4 gece
Kimeros Oda - 55.120 ₺ ( Maximum'a %5 indirimli 6 tk fiyatı = 52.364 ₺ )
Acentamıza özel fiyat - 50.880 ₺ ( Maximum'a %5 indirimli 6 tk fiyatı = 48.336 ₺)
-
Arkadaslar port natura da konaklayan var mı daha once google yorumlarında yarısı 5 vermıs yarısı 1 ortası yok otelın -
geçen sene kaldık. havuzlar, yemekler iyidi çocuk aktiviteleri çok kötüydü biz temmuızda kaldık akşamları kapalı alana alıyorlardı çocuklar hiç istemedi etkinlik alanına gitmeyi. ağusyosta sanırım açık alana aldılar sonradan ama bizim tatilde bi işe yaramadı şezlong deniz arası uzak kaplumbağalar için sanırım mesafe vardı.deniz aniden derinleştiği için herkes kıyıda ufak bir alanda yüzüyordu çok temiz gelemedi denizi
kısacası yemek ve aqua ön plandaysa tercih edilir deniz tatili için ise edilmez ben bir daha istemem gitmeyi mesela.
-
Geç bile kaldılar hocam. Bakalım ocak ayında tekrar zam yapacaklar mı
-
Valla bilmiyorum hocam bu sene fiyatlar aşırı arttı.Sözde enflasyon düşüyor diyorlar.Nasıl düşmekse.Eskiden egenin biraz da olsa fiyat avantajı vardı.Ama maşallah şimdi Antalya’nın iyi otelleri ile kapışıyorlar fiyat konusunda ama iş hizmete gelince değişen bir şey olmuyor.
-
Fırsat olursa diye beklemedeyiz, Ekim sonu Akra'dan inşaatı takip ettim Nisan'a kadar rahatlıkla yetişir bir görüntüsü vardı.
-
Mylome'a açıldığından beri farklı dönemlerde üst üste 3 sene gittim. Bahsedilen yemek mevzusuna biraz değinmek istiyorum.
Otel yeni bir otel olması sebebiyle odaların genişliği ve temizliği, denizinin çarşaf gibi olması ve hizmet kalitesiyle her zaman çok iyiydi ancak yemek çeşitliliği konusunda uyarmak istiyorum.
Her ne kadar hala daha yemek çeşitliliği ve kalite olarak pek çok UHD otelden kaliteli olsa da her sene aşağıdaki eksikleri görmek malesef üzücü oldu. Sebebi ekonomi mi yoksa başta müşteri çekmek miydi bilmiyorum. Ama bu derece hızlı değişim hoş değil maalesef.
Aklıma gelen örnekler:
İlk sene zemin kattaki kafede bolca meyveli lokumlar vardı kahve yanında da bolca ikram olurdu kaldırıldı.
Kahvaltıda börek kısmında fıstıklı katmer çıkardı kaldırıldı.
Bitki çayı istediğinizde french press gelirdi ve yanında Balparmak bal gelirdi kaldırıldı. Özellikle isterseniz sanırım yine french press veriyorlar ama bal kalktı.
İlk 2 sene Türk gecelerinde Maraş dondurması yanında tepsi tepsi künefeler yapılırdı son sene o da kaldırıldı. Bolca kaburga ve pirzola çıkardı geçen sene o da yok gibiydi. Magnum mini dondurma olurdu geçen sene o da yoktu.
Hayatımda yediğim en güzel soğuk baklavalardan birini ilk sene Mylome'da yemiştim son 2 sene maalesef kötüydü.
Fıstıklı tatlılar nispeten kalite düştü.
Emin olmamakla birlikte kırmızı et oranı da düştü gibi geldi, hatta geçen sene Nisan ayında gittiğimde birkaç gün üst üste sucuk (sucuğu oldukça lezzetlidir) bile çıkmadı.
Artı olarak geçen sene Hamburger Restoran açıldı güzel çeşitler var ama geçen sene ilk defa köfteler ve etler içerisinde sürekli kıkırdak ve kemik çıktı maalesef. Durumu şikayet ettik önlem alındı mı bilmiyorum.
Alkol kullanmadığım için içecek kalitesine birşey diyemiyorum ancak farklı soruları olanlar varsa cevaplayabilirim.
-
Akra kemer ets'de Eylül ayı için zam yemiş -
Bende şimdi farkettim yazayım diye girdim 😁
Akra grubu Eylül ayı için %20 civarları zamlanmış -
Teşekkürler hocam iş arkadaşım bu yaz lezzetin L si bile yok dedi 2.defa gidişi ve otele güveniyordu hayal kırıklığı oldu -
Murat alpsu , Akra otellerinden biriyle daha anlaşmış sanırım.
Edit : Akra degıl dedı barutla marka logosu çok benziyor baruttur o zaman
Edit 2: arum-hemera-acanthus (bence bu)
Sorgun çok sessiz sakin kalıyor Kemer olabilir 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 10 Aralık 2024; 23:2:6 > -
ocak ayı için önereceğiniz fiyat/performans otel var mıdır? yeme, içme, ısıtmalı havuz falan arayışındayım.
-
Yemek kalitesi dönem dönem tartışılsada land of lagends giriş hakkı tanıyan rixos park belek var. -
Voyage sorgun alanlar
Pazartesi akşamları Murat alpsu sözleşmeyi imzalamış 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X