Aynı gün baktım fiyat aynı çıktı |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (671. sayfa)
-
-
-
Arayışımı Delphin Deluxe Resorts 20-24 agustos 2Y2Ç olacak şekilde 62k ya bitirdim. Umarım memnun kalırız -
2 çocukla bence iyi fiyat.
Şimdiden iyi tatiller. -
Temmuz ortası 2y-1ç 7 gece
Kirman Arycanda 105bin
Kirman Leodikya 100bin
Bu oteller nasıldır, fiyatlar iyi mi? Farklı önerilere açığım.
-
Merhaba önümüzdeki haftalarda ela excellence bellek düşünüyoruz . Daha önce deneyimi olan paylaşabilir mi ? -
14-21 temmuz
Gloria verde
Akra sorgun
Ali bey club
Ic santai
Port nature
Bakabilirsiniz. -
merhaba akra kemer rezervasyonu yaptım, 2 yetişkin ve bir çocuk, odalarda bir büyük yatak var sanırım, bir de açılabilir olan. ikinci yatak var mı? balkonsuz yani fransız balkonlu odalarda, bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cankan006 -- 8 Aralık 2024; 1:29:35 > -
Bende de aynı soru işareti var. Aynı fiyata çok daha iyi oteller var Antalya' da insanın eli gitmiyor. -
Merhaba Kurban Bayrami için Botanik platium ve Delphin Deluxe arasında kaldım hangisi tercih edilir.2 çocuk 2 yetişkin. -
Merhaba
Lusso sorgun hakkında bilgisi olan var mı?
Side de Yeni açılacak haberleri gördüm.
Royal grubun oteli mi? -
Royal grubu hocam fiyat vermiyor fiyat bence voyage Belek üstü gibi gelir o nedenle pek hevesli değilim -
Konu baya sakinlemiş. Fırsatlar bitti sanırım 2025 için artık.
-
voyagelar zamlandı gitti
Gloria zam sonrası artık kimseye bu fiyatlardan otel önermem öneremem 😁 -
Kuşadası saçma fiyatları açtı bile hocam.Her sene gittiğim pinebay otel 5 gece 70-80bin fiyat çekiyor.Orası öyleyse diğerleri daha yüksek olur.Bu paralar Kuşadası’na asla verilmez.
-
2025 için erken rezervasyon firsatlari bitti gibi , konu sakinleşmis yazan çizen pek yok :) yılın fırsatı bence titanik otelleriydi.
-
Konu bitti sayılır ben
Umudum yok ama susesi merak ediyorum fiyat ne yazacak bulamadım açıkçası
Titanic ve voyage %25ler ,the norm ve selectum lux iyidi , fırsat olmasa da Akra , barut ve Gloria erken rezervasyona fena fiyat açmadı
Genel düşüncem dolarda oluşacak %20-25 devülasyon ile oteller paralel zam yapacak hatta yaz başı kampanyalar olacak
100x e erken otel rezervasyonu yapanların oteli de 125x olacak herkes iyi %25 kar ettik diyecek ama dolar Euro bazlı aynı maliyet olacak diye düşünüyorum tl bu bazda değerli iken 9 taksit ve 6 taksit chip paralar kendi nezdimde pek karlı olmadı ki zaten Kasım aralıkta olan erken Rez fiyatları Eylül sonu başladı taksitlerin yarısına geldik bile …
Forumda haziranda bakalım bu seneki gibi haftaya nereye gidelim furyası olacak mı görecegız -
ege tarafını tercih etmek isteyenler ne yapacak???? bilmiyorum hiç .... kampanyada olmadı sanki ege otellerinde ,zaten geç açtılar fırsatları, geçen bi arkadaş bodrumda iyi bi oteli uygun fiyata aldım yazmıştı ama tam anlayamadım
-
Merhabalar
Şu an ağustos ayı için 2y 1 bebek F/p oteli hangisi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X