Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Areles Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
13.822
Cevap
503
Favori
662.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya sayfasına bakmak lazım, 1 defa kullanım oluyor çoğu.

• imax1 kullanıcısına yanıt

hocam bu yıl konu inanılmaz aktif oldu önceki mesajları bir filtreleyin bodrum olarak. güzel öneriler vardı. :)

• Zerathull kullanıcısına yanıt

Malasef çok ciddi olarak söyledim keyif alarak yemek yediğim yer yok varsa yukardakiler dışında tavsiyeniz deneriz :) 3 yıldız derken Michelin yıldızı ise kasıtınız daha önce yurtdışında birkaç fine dining zımbırtısı yerine gittim. Kesinlikle bizim damak tadımıza hitap etmiyor.

Tabi bütün restaurantları gezmedik Bursa'da ama bilinen ve övülen birçok yere gittim. Sonuç hüsran. Favorim Bursaspor otoparkının arka girişinde Nalbantoğlu'nun üstünde ufak bir dönerci var ve küçük sanayideki çorbacı mesut. En azından fiyat performans var ama ailecek gidip de oturalacak yerler değil ye geç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 6 Aralık 2024; 13:33:3 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Olabilir neyse ETS dşında fırsat otel var mı ? :) haziran ortası Ege la bilance hariç 😂
  • mtrkr M kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef geç kaldınız voyage 2 tur zam yedi , Gloria golf bakın diye yazacaktım

Gloria grubu zam yapmış 😕

Voyage Belek çok iyi bir tesis hocam yeme içme alkol vs
  • Ceomhs C kullanıcısına yanıt
    Bence botanik bakın paşha bay 3 yıldızlı çok eski bir tesis
  • The norm collection doora nin yeni selectum konseptiyle ilgili bilgiye ulasabilen oldu mu
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Valla ben bakmıyorum artık ya. En son pazaramayla kapattım.😁 la blanche niye sarmadı seni, ben pazarama almasaydım düşünüyordum onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 6 Aralık 2024; 17:2:26 >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Hocam 1001 çeşit fine dining var. Ki michelin çok ayrı, neyse konu dağılıyor. Saydıklarımdan hiçbirisini beğenmiyorsanız, size değil Bursa İstanbul’da bile zor tavsiye verebilirim:)

• Black Russian B kullanıcısına yanıt

Evet bir güncelleme yok mu acaba bununla ilgili?

Hala böyle yazıyor bu arada minibar'da.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
  • 3 Yetişkin 1 Çocuk (9 yaşında) tanıdıklarımız için otel öneririr misiniz?

Özellikle şu iki oteli beğenmişler.

10-15 Ağustos için düşünüyorlar.

Maksimum bütçeleri 70 bin TL civarı.

TUI BLUE Pascha Bay

Ma Biche Kemer By Werde Hotels

@senayakbas @Ritalin06

• Haziran için 2y 2ç İnnvista oteli düşünüyorum.Fiyatida fena değil.Gidenler yorum yapailir mi?
  • waybe kullanıcısına yanıt
    Hocam tarih ağustos zorunlu mu ?

79a Delphin deluxe daha iyi seçenek olabilir

Ma biche fena degıl ama pek numarası olan bir otel degıl

6-11 Eylül 72.5a botanik platinum öneririm
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Evet hocam ağustos dediler, okullardan dolayı.

botanik platinum  ve delphin kesinlikle bence de daha iyi ama tarihler uymuyor.

Ma biche ten başka pek alternatifte yok gibi sanki.

• 3 veya4 yıldızlı otel tavsiye edecek var mı temmuz Ağustos yeni açılacak otel de olur . Bölge önemsiz ege Akdeniz

Geçen sene club numa Side almıştım.bedava idi
    Parası a göre müthişti

Club numa Side yine 30 bin bizim için uygun

Bu ayarda başka yer tavsiye edecek var mı 25 30 bin ayarında

3 gece yeter

Casa fora var acaba nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafzafer2 -- 7 Aralık 2024; 11:58:5 >
  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Barut B suits ve Innvista Belek’e bir bakın hocam. Bir de 4 gece Castival Otel olabilir. Bu sene ve geçen sene forumlarında aratırsanız Castival’den genelde f/p olarak memnun kalmıştı arkadaşlar.
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt

lokantaların kalitesi günden güne bozuluyor maalesef. biz koca istanbul'da istediğimiz gibi bir yer bulamıyoruz. mesela antalya'da koç cağ kebabı diye bir yer vardı harika. istanbul'da bir tane o ayarda düzgün cağ kebabı bulamadık. düzgün iskender yediğimiz biget diye bir yer vardı. kampanya ayağına hem porsiyon küçültmüş, hem kaliteyi bozmuş. her yer bozuyor. pandemiden beri bir geri gidiş var.

• Palomalar bazıları ets ve kalanlar kendi sitesinde açılmış
  • Mesafeden dolayı Antalya otellerini pas geçip Ege ye bakıyorduk ama Ege nin de bakılacak tarafı kalmamış. Fiyatlar çok uçuk ve resimlere bakınca Antalya otellerinin çok altında duruyorlar. Kuşadası otellerini bekliyorum orası da saçma sapan fiyatlarla açarsa Antalya ya kayacağız tekrardan.
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.