< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (668. sayfa)
-
-
Hocam hakkımızı pideli köfte yerine İskender’de kullanmak isteriz muhtemelen, teşekkür ederim bakacağım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsini inceleyeceğim hocam, teşekkürler :)
Kardeşler pide ya da inci pidede cantık. Tarihi ahşap dükkanda iskender. İkisinin muadilini bulmak çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, bu arada @Ritalin06 hocamın dediği Kayhan Köftecisi de güzeldir, adına bakmayın Kayhan'da değil sadece pideli köfte de değil değişik et çeşitleri var.
-
Steakler , kekikli kuru et sunumu, tereyağlı patates , manda yoğurtları üst düzey kalitedeydi pahalı tutuyor ama değer 😁
Rice ederim.
Pideli köfte yemeyecekmişsiniz ama yeşil pideli köftenin ilgi alakası çok iyiydi cantık yok mu diye sorduğumuzda olmadığını fakat getirtebileceğini söyledi.
Cantığın tadı hoşumuza gittiğinde köfte evinden getirttiğini söyledi ve süt helvası ikram etti.
Kendim deneyimleyemedim ama abim tavsiye etmişti.
Barakfakih i inceleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 5 Aralık 2024; 15:39:48 >
Evet fiyatlar ortalama üzeri ama lezzet olarak bence de başarılı. Yine o tarz pahalı ama denenmesi gereken Ömür Akkor'un Zennup1844'ü var hocam. Bir dahaki gelişinde de orayı denersin :)
-
Mekanlar gerçekten harika. Bazılarını deneyimledim bazılarını not aldım. Bursa yolunda Orhangazide duvalı tatlı önerisi de benden olsun bari. Bursa da iskender önerilmemesi forumdaşların ne kadar gurme ne kadar fp maksimum faydayı sağladığının göstergesi. Afiyef olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 5 Aralık 2024; 15:48:42 >
Duvalı tatlı yolumuzun üstü, büyük ihtimalle uğrayacağız, teşekkür ediyorum. İskender icin öyle demeyin hocam, benim listemde Kebapçı Hüseyin’de İskender; namı diğer Bursa kebabı var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 5 Aralık 2024; 16:7:30 >
😁 çok iyi tespit hocam
Merhaba arkadaşlar Eylül ayı başı gibi 4 gece konaklamalı 2 yetişkin biz 2 yetişkinde bir arkadaş çiftimiz tatil planlıyoruz
Akra Kemer 51k(5bin maxpuan ile 46k) ve Akra Sorgun56k( 5bin maxpuan ile 51k)
Hangi otel hem eğlence anlamında hem yemek kalitesi açısından doğru tercih olur. Siz hangisini tercih edersiniz ve niye?
Yardımcı olursanız sevinirim
-
İlave bilgi olarak
Akra kemer; Süperior Kara Tarafı
Akra Sorgun; Adult Bölüm Deluxe Deniz Manzaralı Oda
-
Bu noktadan sonra kişisel deneyim farkları ortaya çıkar.Bu oteller özelinde bol bol YouTube videosu izleyip Tripadvisor yorumları okumanız daha sağlıklı olacaktır.Hemen hemen her açıdan yorum bulabileceğiniz için eleme yapmanız daha rahat olacaktır
Eve dönerken yanınızda tatlı olsun isterseniz Marşal Pastası öneririm Şenay hocam. Ulus pastanesi diye aklımda kalmış. Bursada gideceğiniz yerler yeterince doyurur zaten bu öneri alın evde deneyin diye
Baktım, tam bir nostalji ürünü, yolumuzun üstünde gözüküyor, deneyeceğiz teşekkürler :)
Tanju geye kazandibi gerçekten efsane. Doğu/güneydoğu lezzetlerini seviyorsanız tavacı Namık’ı tavsiye ederim. İskender olarak benim tercihim cemal ve cemil usta olurdu ara sokaktaki. Son olarak Sağıroğlu gece döneride favorilerimden:) (bir de Zennup var ama İstanbul şubeside var sanırım oranın)
1-6 eylül 5 gece için 2Y ve 2Ç(7 ve 5 yaş) 50 bin tl ye kadar otel tavsiye edebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler
Herkese iyi akşamlar. Biz rezervasyon yaptirdik ama buradaki düşünceleri de bir türlü göz ardı etmiyoruz. Bir arkadaşımız için tatil planlaması yapıyoruz ve sizlerin de düşüncelerini öğrenmek isterim. 4 yetişkin 2 çocuk, çocuklar 3 ve 5 yaşındalar. Eylül ayı için düşünüyorlar. Tarih hiç önemli değil. 70-80k ya önerebileceğiniz yerler var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: 4 yetişkinin 2 si Dede ve Anneanne. Deniz çok önemli değil. İlk tatilleri olacak. Çocuklar için Aquapark olsun istiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbaydar -- 5 Aralık 2024; 20:28:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolar olarak ödeyeceğim hocam ondan dolayı dolar yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X