Hepsi birbirine denk diyebilir miyiz yoksa öne çıkan birisi var mı aralarından. Hiçbiri bilmediğim oteller o kadar para verip gidince mutsuz olmak istemeyiz o yüzden araştırıyorum. |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (667. sayfa)
-
-
Hocam 24-29 ağustos yada 26-31 ağustos tarihleri için 5 gece 80k ya çıkabiliyorsanız.
2y/2ç ile Ets de %25 ön ödemeli Cornelia Diamond Golf Resort u 84k ya tercih ederdim.
İptal sigortasız alın sonrasında araştırmaya devam ederken daha iyi 1 tesis çıkarsa değiştirir ya da iptal edersiniz.
Burada hep okuduğumuz almadığım otel şu kadar zam yemiş.
Kafanıza yattığı anda alın sonra iptali ya da değiştirmesi kolay.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nirvana Cosmopolitan'a bakabilirsin hocam 2 çocuktan fark almıyor, iki yetişkin de aynı fiyat. 28 Ağustos'ta başlıyor fiyatı kırılımı. Çağrı merkezi ve acenteler de ekstra indirim yapıyordu en son Nirvana otelleri için.
-
Artık yapmıyorlarmış. Kasım ayında bitmiş.
-
Arkadaşlar pazaramatatil.com bu 30.000 tlş ye 15.000 tl indirim kodu geçersiz olanlar mail vs kayıt actı mı tlf ıle donus bana bır kere yaptılar maıl ile copy /paste cevap idi. defalarca mail attım kod beklıyorum
-
Telefonla dönüş olumlu muydu hocam? Ben 3-4 mail attım ilkine olumsuz dönüş yaptılar sonrakilere dönüş bile yapmadılar.
Tlf.ile.ve mail.ile.kayit açtım dönen yok thh vereceğim sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ykb puanla seturdan alacağım mecburen. Bu otel setyrda var ama 100 bin üstü çıkıyor. Bu aylarda Bu fiyatlar yüksek geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 gece olmuş
-
Hocam ben de world puanı ile seturu inceliyordum, müşteri hizmetlerini arayıp ets tur yüzde 5 indirim yapıyor siz yaparsanız sizden alacağım deyince kabul etmişlerdi. Yüzde 5 indirimi yoksa bi setur u arayıp sormalarını sağlayın, aklınıza yatıyorsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 gün sonra pazaramadan gelen cevap.
Değerli Müşterimiz,
Pazarama’ya göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kupon kodu kampanyamızın stoklarla sınırlı olması sebebiyle kodlarımız tükenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Pazarama'yı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.
Ürünü iade ettim.
Pazarama tatil kodu geçde olsa geldi kullandım info@pazaramatatil.com mail adresine ilgili tum kampanya mesaj vs görselleri ile birlikte mail attim ve sonunda yardımcı olundu gelen mailde atılan kod yine 6 aralığa kadar geçerli bilgisi var
Hocam fiyat kırılımı 24 ağustos ve 1 eylül arası.
O tarihlere bakarsan 84 bin.
Bazılarına çözüm sundular.Bakkal dükkanı gibi çalışıyorlar.
bende anlayamadım ama sıtelerınden bır daha alısverıs yapmam sanırım guven sıfırlandı
-
Bursa doğumlu ancak 4 yaş itibariyle İstanbul’a taşınmış biri olarak kütüğümde, haftasonu Bursa’da olacağız, Bursalı arkadaşlarımızdan yeme içme önerisi rica edeceğim.
Benim aklımda Kebapçı Hüseyin Usta, Uzan Et mangal var, Mehmet Tanju Geye dondurma var, farklı veya daha iyi diyebileceğiniz önerilere açığım.
Aklınızdaki yerler gayet güzel hocam, ek olarak yerel lezzetlerden tatmak isterseniz; cantık için Kardeşler Pide Salonu ya da İnci Pide, pideli köfte için Kayhan'da Yeşil Pideli Köfte, süt helvası ya da kemalpaşa tatlısı için Rumeli Kardeşler'i önerebilirim. Kemalpaşa tatlısına dışarıda yediklerinizle ön yargılı yaklaşmayın bomba derseniz tahin, pekmez, kaymak, ceviz koyup getirirler, ben pekmezsiz yiyorum.
-
Gökhan aperatif Şenay hocam
Sakatat seviyorsanız tostundan çok tavası hoşuma gitmişti.
Ben kayhan köftecisine gitmiştim hocam Ankaradan sonra aşırı başarılı gelmişti kuru et , gömlek yağlı köfte vs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X