Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.317
Cevap
483
Favori
619.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kartepe abant yedigöller buralara bakabilirsiniz
  • mertcan78 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, size de🙋🏻‍♂️ Bayram ve ara tatili birleştiren haftayı değerlendirdim ben kod ile
  • techworm kullanıcısına yanıt

tekrardan hayırlı olsun ben başka f/p otel varmıydı acaba gözden kacırdığım onu öğrenmek için oteli sormuştum :)

• mertcan78 M kullanıcısına yanıt
    Tek seçeneğim olan Alanya daki az sayıda otel arasından Serenity Queen tercih ettim hocam.

Buradaki yorumlardan yola çıkarak tecrübe etmek istedim çok çok uygun fiyata :)

Sizin tercihiniz neresi oldu
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt

Abant yolu üzerinde birçok yer var. Bir araştırın derim.

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt
    1-5 Eylül tarihlerini baz aldım.Siz oynama yapabilirsiniz
    * Selectum Family Belek 55 K (5 bin max puan ile 50 K)
    **Akra Kemer 51 K (Max puan ile 46)
    *Akra Sorgun 56 K (Maç puan 51 )
    **Barut Hemera 59 K (max puan ile 54)
    *Ütopia world 47 K (max puan ile 44.5)
    *Sherwood Lara 60 K (max puan ile 55)
    *Kaya Belek 54 K
    *Miramare Quen 50 K

Bunlar haricinde eğlence tam olsun yemeklerde memnun edecek seviye de olacak ise
    5 gece şartı ile
    Orange Caunty Kemer 51 K (max puan ile 46 K) ve %25-75 kampanyası da cabası.

Bunların çoğu sizin listeden çok daha iyi sayılır.Ayrıca listenizdeki otellerin bazıları Alanya okurcalar bölgesinde .Buranın sahli taşlık bilginiz olsun.İlla listeden olsun derseniz Botanik platinyum alın derim.Onu da 30 Ağustos ta orda olacak şekilde alın ki bayram etkinliklerini kaçırmayın.Çok iyi olduğunu duydum.
    Listenizde ki Royal Seginus ‘ta değerlendirilebilir.Kıyası siz yapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alierik -- 4 Aralık 2024; 19:13:0 >

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 yetişkin olacağınız için çocuk dostu olmayan otelleri düşünmenizi öğrenirim,

Liu resort

Sessiz sakin olsun derseniz tui blue Belek +16

Jiva beach

Eğer Eylül 20 sonrasına sarkarız derseniz önerilerim artar

O bölgedeki en keyifli yer bence fenerbahçe topuk Yaylası bence. Önündeki gölün kendine ait olması butik bir gölcük havası estiriyor. Tesis de baya kaliteli büyük abant tan falan daha iyi.

• hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, araştıracağım.
  • saddler1 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim araştıracağım.
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aklımdaydı bir Fenerbahçeli olarak :) ama tesisin geceliği bir aile için 9 bin TL bütçemizin oldukça üstünde bir rakam malesef :( teşekkür ederim.
  • 44 bin fiyata 6 gece crystal family resorttan aldım mayıs sonu haziran başı 2 yetişkin 1 bebek.
    Mng üzerinden 12 taksit oldu. Liste fiyatından da 3000 ilave indirim vardı.

Geçen sene de gitmiştik zaten. Bakalım sorunsuz olur bu senede inşallah.

Gazelle. Çocukta varsa çok iyi. Ancak sömestr gibi dönemde gitmeyin. Yarım pansiyon ama 5 çayı da var. Çok memnun kalmıştık biz. Akşam yemekleri çoğu 5 yıldızlıdan iyidir, 6-7 tane 5 yıldızlı otel deneyimledim en iyi spa buradaydı

• 2 y 2 ç olunca fiyatlar artıyor. Aslında alkolsüz otel istiyoruz ama alternatif çok az ve imkanları kisiltli. Ykb puan ile 3+3 gün gibi 2 kartla almayı planlıyoruz. Antalya veya Fethiye tarafından maximum 80k 6 veya 5 gece otel tavsiyeniz nedir. 2 kartla puan 2x puan kullanabilirsem 30kx2 60k ve 10x2 20 veya 20x2 40k totalde 100k belki çıkar belki çıkmaz
  • n0y4n N kullanıcısına yanıt
    Gazelle’i biz de çok sevmiştik. NG’den daha çok hoşumuza gitmişti.
  • izzet43 kullanıcısına yanıt
    Düşündüğünüz tarih aralığı nedir?
    Birde çocuk yaşları nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 5 Aralık 2024; 0:59:47 >
  • 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.