4 gecede cok ufak bir farktan kurtarmadı 5 yapacağıma 7 yapayım bari puan alayım dedim madem o kadar yol gidiyoruz dedim :) Ayrıca otelde denk gelirsek bi kahve içmek tanışmak isterim |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (664. sayfa)
-
-
pazarama tatil 30 bin alt limitli 15 bin kupon verdi onu kullandım hocam
otelde ac kalmayacağımızı düşünüyorum kaliteli olsun az çeşit olsun düşüncesinde olduğum için sorun yok
-
Ekim ayında ETS den aldığım Akra Sorgun u maximum puan yatmadığı için sinirlenip iptal ettim. Neymiş yanlışlık olmuş kampanyasız postan çekim yapmış arkadaşlar. İptal edelim tekrar çekelim dediler, bende gerek yok sadece iptal edelim dedim oldu bitti.
Bu arada Akra nın sitesinden baktım kara cuma muhabbetine benim aldığım tutardan 1250 tl daha ucuza satışa çıkmış aynı tarihler hemen telefonla aldım, tel ile alınca iptal sigortası dahil oldu, sitesinde iptalsiz di uygun olan fiyat. İsteyen arkadaşlar bir kontrol etsin akra nın kendi sitesini. Yani puansız daha ucuza puanla 1250 zararla almış oldum. -
Kalitede sıkıntı yok üstad. Gayet lezzetliydi yemekler. Ama diğer rixoslara göre ve/veya kış konsepti olduğu için çeşit sayısı az. Bu arada biz ilk gün sabahtan gittik legenda. Acemilik yanımızada yiyecek içecek almadık. Ama legend bu konuda pahalı. Mutlaka yiyecek içecek alın yanınıza. Biz ikinci gün öğlen servisinle gittik. Hem karnımızı otelde doyurduk. Yanımızada otelden atıştırmalılk yiyecek içecek aldık. Hem de daha az yorulduk. Süre de tam iyi geldi. Sabahtan gidince dönüş sadece akşam olduğu için fazla gelebiliyor. -
Kaç taksit hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 3 Aralık 2024; 15:7:18 > -
merhaba siz hangi tarihlerde konaklamıştınız acaba 1 kasım 1 nisan arası kış konsepti diyor benim tarihte yaz konseptine geçmiş olacak
-
DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort
Corendon Playa Kemer
Crystal De Luxe Resort & Spa kemer
Pine House By Werde Hotels
Bunlarda alan var mı acaba
-
Daha önce soran arkadaşlar için eşimin çektiği voyage sorgun ve akra kemer videolarını paylaşıyorum.
İki otel için de detaylıca yorum yapmıştık. Merak edilen bir şey olursa yine cevaplama çalışırım.
-
Selamlar. Stayforlong üzerinden rezervasyon yapan oldu mu hiç? Ramazan
Bayramında ets den mukarnas spa resort a 5 gece 6 gün rezervasyonum var. Ama açık ısıtmalı havuz istediğim için yerli firmalara göre çok uygun fiyatlar verdi bu site . Ramazan bayramına 5 gece 6 güne 3 kişi biri çocuk; kremlin palace, Sherwood dream resort otelinden ve ju ju premier palace dan 25 ve 27 bin gibi fiyatlar aldım. Kremlin palace ve sherwood sorun olmayacağını milliyet farkı alınmayacağını söyledi. Ju ju ise agoda da sorun olmadığını ama stayforlong için bişey diyemeyiz dediler. Daha önce deneyimleyen olduysa yorum yapabilirse sevinirim. Bu arada iptal seçeneği de mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynuterx -- 3 Aralık 2024; 18:16:35 > -
Maximum, bonus ve axese vade farksız 4 yapıyorlar. World 2 oluyor. Fazlası fark biniyor. -
Fiyat uygunluğu vadeden hocam o zaman -
Pazarama kampanyayı bitirdiğinde 100 kişilik kontenjan dolmuştur gibi bi yazı yayınlamıştı. Onun ekran görüntüsünü alan oldumu -
Olabilir, ben 6 taksit almıştım zaten 2 ay ödendi şimdi 4 olunca benim için çokta farketmedi aslında. Baştan hiç almasam daha iyi olacakmış akra için 👍 -
-
Bende mesajınızı görüp mail attım ama kontenjan dolmuştur cevabı geldi. Resmen bakkal dükkanı gibi çalışan firma bunlar
-
Herkese iyi forumlar.Eylül sonu ekim başı gibi kaya artemis kıbrıs düşünüyorum.Giden varsa otelle ilgili deneyimlerini paylaşabilir mi ? Yeme içme alkol kalitesi nasıl ? Birde %25 kampanyası var etsde 31 martla sınırlandırılmış nereden rezervasyon yapmalıyım ? Uçaklı paket almak mantıklı mıdır ? -
Gözünüze kestidiğiniz oteli arayın sorun, en garantilisi mail ile sormakquote:
Orijinalden alıntı: bynuterx
Selamlar. Stayforlong üzerinden rezervasyon yapan oldu mu hiç? Ramazan
Bayramında ets den mukarnas spa resort a 5 gece 6 gün rezervasyonum var. Ama açık ısıtmalı havuz istediğim için yerli firmalara göre çok uygun fiyatlar verdi bu site . Ramazan bayramına 5 gece 6 güne 3 kişi biri çocuk; kremlin palace, Sherwood dream resort otelinden ve ju ju premier palace dan 25 ve 27 bin gibi fiyatlar aldım. Kremlin palace ve sherwood sorun olmayacağını milliyet farkı alınmayacağını söyledi. Ju ju ise agoda da sorun olmadığını ama stayforlong için bişey diyemeyiz dediler. Daha önce deneyimleyen olduysa yorum yapabilirse sevinirim. Bu arada iptal seçeneği de mevcut. -
hocam benim rezervasyon yarım kalmıştı ondan kaynaklı olabilir birşey diyemiyorum. Kart internete kapalı diye alamamıstım
-
Merhaba üstadlar, arayışa devam. 2y1ç bütçe 60k. 7-13 eylül düşünüyorum. Delphin Deluxe ile Gypsophila Club Marine arasında kaldım. Tavsiyeniz ne olur? Beklenti çocuk aqua ve gece eğlenceleri.
-
Pazarama fiyat hatası mı yaptı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X