2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (662. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Pazarama gönderisini kargoda iptal ettim.Bakalım paramızı geri alabilecek miyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam iş ortagi ödüyor. Agodanın Elite World ile anlaşması yok en büyük sorunu burada yaşadık. Biz dün son bir kere daha şansımızı deneyip tekrar Agodadan aldık belki ilk aldığımız günkü süre aracılığı ile yapılır bu kez rezervasyon diye, rezervasyon yine gözükmedi otelde, Agoda da rezervasyon aslında oldu aracının ekranı henüz otele yansımamış dedi, bizden yeni rezervasyon konfirmasyon kodunun yansıması için bir kaç gün istedi, biz de otelden henüz ödemesini yapmadığımız bir rezervasyon yaptık ne olur ne olmaz dolmasın o gün diye bir kaç gün yerimizi tutacaklar, simdi o aracının sistemini bekliyoruz ilginç bir şekilde.
Ama otelin dediği şu. Biz Agoda ile çalışmıyoruz. Agoda rastgele sarışımızı yapanlardan rezervasyon oluşturuyor ama bu rezervasyonların hepsi bize yansımıyor, ama diğer rezervasyonumuzu mesela hotelbeds isimli bir acente üzerinden yapmış Agoda, o rezervasyon gözüktü mesela.
Sonuç olarak baya uğraştırıcı bir sistem. Türk müşteri hizmetleri hattı yok, mail üzerinden İngilizce ilerliyoruz 2 gündür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2 sene önce bana da iyi gelmişti:) Mahkeme Ocak ayında sonuçlanacak. 1 yıldır uğraşıyorum.
numa bay, crystal family ve crystal waterworld arasında tavsiyeniz ne olur mayıs sonu haziran başı bütçe 40bin. 5 gece düşünüyoruz.
2 senedir crsytal family'e gittik aslında memnun kaldım parasına göre ama farklılık istiyorum bir yandan da. daha önce ali bey resort'ta kalmıştık balayı için çok memnun kalmıştım ama bütçe yetmiyor oralara artık
-
Teşekkürler hocam güzel bilgi. Direkt agoda’nın kendi yaptığı ödemelerde sorun daha az yaşanıyordur diye yorumluyorum. Sizin bu konuda bir tecrübeniz oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden hocam ?
Agodayı yurt dışında çok kullandım, hiç sorun yaşamadım. Bu yıl malum fiyatlar arşa çıkınca 8-12 temmuz nirvana Cosmopolitan rezervasyonumu 1280 usd, 9-13 temmuz için için de 1680 usd Nirvana dolce Vita olmak üzere 2 rezervasyon yaptırdım. Ödeme otele varmadan bir gün önce, birini seçeceğim diğerini iptal edeceğim.
Cosmopolitanı agoda kendi ödeyecekmiş, mail attım otele rezervasyon gözüküyor dediler.
Dolce Vita için ise aracı firma vb. karışık ifadeler var, onun için mail atmadım henüz.
Nasıl yani 1280 dolara 4 gece uhd olarak nirvana cosmopolitan alabiliyor muyuz şu an. Nerdeyse yarı yarıya, güvenilir mi bu site.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Agoda algoritma çok değişik, belirli bir otele değil genele odaklanın otel ararken illaki iyi bir f/p otel oluyor. Şu an bu nirvana grubunda bu fiyatı vermiyor, başka otellere bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 2 Aralık 2024; 21:8:24 >
İyi forumlar. 2 yıl önce tatilimizi geçirip memnun kaldığımız Delphin Botanik Hotel'e 18/23 Temmuz 5 gece standart oda 2 yetişkin, 14 ve 10 yaşlarında 2 çocuk olarak ETS ustunden iptal sigortası dahil 64800 TL 9 taksit olarak rezervasyonumuzu yaptırdık. Çocuklu olup bütçesi premium hotellere yetmeyen arkadaşlara tavsiye ederim.
hocam bu otel ets de görünmüyor hangi siteden rezervasyon yaptırdınız acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Botanik yazıp aratın çıkmaması imkansız, başka filtre falan açık kalmıştır aramanızda.
Touristica da bazı otellerde 40k ve üzeri tutara 2500₺ indirim kampanyası var.
hocam aynı sorunu hotels com da yaşadım. iki çocuk girsende tek çocuk rezervasyonu yapıyor otelden. bunu birde hotels sitesinden dene göreceksin. Ben yurtdışı şubelerinden kötü bir aksanla konuşan bir adam ile zor çözebildim.
aman dikkat derim
-
Hocam siz ödemeyi dolar olarak mi geçeceksiniz karttan? Yoksa her türlü dolar üzerinden nihai TL fiyatı belirlenecek diyerek dolar olarak mı söylüyorsunuz?
Sorun ets de hocam. Granada okurcalar mesela denize sıfır olmasına rağmen denize sıfır filtrede çıkmıyor :)
Şikayetvar.com'daki şikayetlere bakabilirsiniz.
Agoda Türkiye rezervasyonlarında otele fark ödemeden alınmama gibi sorunlar yaşanmış. Şikayervar sitesinde bir çok durum mevcut. Türk vatandaşlarında rezervasyon aracı firmalar üzerinden Amerika, Almanya vb ülke üzerinden yapıldığı için fark ödemeniz gerekiyor tarzı yaklaşımlar olmuş. Bu yüzden bizler için daha dikkatli olmak gerekiyor. Nirvana ve Agoda için ben otele sorduğumda rezervasyon gözüküyor ama otel fark isteyebilir buna girişte rezervasyon ofisi karar verecek gibi bir cevap verdiler.
Kasım ayında bu kampanyaya ek 5000 max puan alınabiliyordu.Ben öyle almıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X