|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (661. sayfa)
-
-
Oda seceneklerinden soze uyygun olanlari degerlendirin sadece onlar tum oda turlerini tek kisilik dahi sunuyorlar,otelde ode cikarsa euro bazinda fiyati sabitledigini unutmayin, ben bunlarla bi sorun yasadim 2 sene once oda fiyatini sabitle secenegi vardi 1250 liraya sabitledim sonra tesisi aldim ama tesis rezervasyonu onaylamadi. İade edilirken 1250 yi iade etmediler, singapur mu ne bunlarin musteri hizmetleri translate ile onlarca kez yazistim baktim iade gelmiyor ters ibraz talep ettim. Sonra bunlar bana agoda puan olarak iade ettiler parayi, ben tekrar yazdim bana puan degil lara verin diye yine kayit actilar yine puan yatirdilar 2500 lira puan oldu hesapta,yine istesem yine puan verecekler baktim biraktim dolandirici konumuna dusmeyelim diye,en son banka da yatirimis geri ters ibrazı kabul etmis bende napayim Ankara isimiz vardi bi gece guzel bi konaklama yaptik o puanlarla😅 ozetle sıkıntı yasarsaniz sorun oluyor hocam yaz tatili icin agoda biraz riskli bi kurum -
Teşekkür ettim. -
valla her yere yazdım ancak arayan soran olmadı
-
Ben de yazdım ama cevap bile vermiyorlar. Ürünleri de uygun fiyata almama rağmen tepki için iade edeceğim. Süreci başlattım. -
Gitmeden 3 gün önce aradım hocam, rezervasyonunuz görünüyor Agoda üzerinden dediler. -
Dönüş bile yapmıyor a.çak pazarama -
Bana da dönüş yapan olmadı.İhtiyacım olan ürün olmasına rağmen bende iade edeceğim.
-
Merhaba
Maximum karta puan kampanyası en fazla 3 tk olarak güncellendi.
10 Aralık itibaren de Maximum %5 indirimli fiyat üzerinden en fazla 6 tk yapılacak bilginiz olsun. Bekleyen rezervasyonlarınız varsa taksit avantajını kaçırmamak adına yaptırmanızı tavsiye ederim.
İyi forumlar -
Sikayetvar üzerinden klasik cevap yazmışlar bana da, inceleyip döneceğiz size diye ama dönen yok. İade edeceğim ben de -
merhaba hocam iyi tatillier voyage sorgun fiyatı daha uygun ama kalite olarak sorgun daha iiy demişsiniz hangi kriterlere göre acaba somestreda gitmeyi düşünümkteyiz
-
Hocam hizmet kalitesi olarak Sorgun’u beğendim ama burası da yakın %55 orası %45 burası diyelim hizmet kalitesi olarak, uçurum fark yok yakın seviye. Sömestr için Belek ısıtmalı açık havuzu nedeniyle daha iyi bir seçenek olabilir. -
Merhaba , Port natura ve Nirvana cosmopolitan arasında temmuz ayı için hangisini önerirsiniz 2 çocuk var daha önce susesi, sueno mylome tarzı otellere gittik bu sene bu ikisi arasında kaldık . Ya da bunlara ek olarak önerebileceginiz varsa jolly tur da olan otellerden olursa sevinirim bütçe 80 bin civarı 5 gece . -
İyi günler, feribotlines üzerinden adalara giden oldu mu? kampanya gözüküyor bugün son gün. Feribot ve otel dahil. Deneyimi olan var mı?
-
acaba ocak sonunda da havuzdakı sıcaklık yeteri seviye olur mu ? birde alkolsüz içecekler nasıl acaba şişe kutu mu kola fanta redbuull vb . şimdiden tşkler
-
Şikayetvar.com üzerinden şikayetleri okuyabilirsiniz.
-
Havuz ısıtması gayet yeterli hocam o konuda sıkıntı olmaz, dış sıcaklık düşük olsa da havuzu ısıtıyorlar buhar çıkıyor havuzdan, çıkınca bornoza sarınmak gerekir ama. İçecekler şişe coca cola, coca cola zero, fanta, schweppes, kutu red bull vs. her şey mevcut. Soft içecekler komple kapalı şişe/ kutu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 2 Aralık 2024; 16:8:44 > -
bence hiç gerek yok.
kendiniz de ayarlayabilirsiniz.
feribotlines farklı ücretler talep edebiliyor ; liman vergisi gibi.
-
2 gece otel kahvaltı+ feribot Rodos adası için 2y+2ç 16 bin fiyat uygun gibi gelmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X