Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hekimoglu19 , mpala63 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.486
Cevap
487
Favori
635.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam, diğer Rixos’lardan ayrı olduğunu düşünüyorum Premium Belek’in,
    Belki diğer otelleri Titanic’le kıyaslanabilir. Tabi emin olamadığım için fikir danıştım burada, sezonda fiyatı o kadar yüksek ki, büyük açık ısıtmalı havuzu, 24 saat açık people restoran Godiva Starbucks gibi hizmetleriyle görmek istediğim, ancak kış ayındaki fiyatını vermek isteyeceğim bir tesis. Voyage Belek’i zaten gördüğümden kış konseptinde farklı bir oteli denemek isteğim var.
    Çok şükür iyiyiz, Şubat’ta bekliyoruz miniği, seneye kış için aklım Rixos Belek’te :)
  • heartless81 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, artı ve eksileriyle deneyimlemek istiyorum kısmetse
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Saat tam 10.00 da aramama rağmen ulaşamamıştım Adios çağrı merkezine. Sanırım 1 gün sonra aramışlardı. Xanadu Island Bodrum rezervasyonu yaptırmıştım.

• Arkadaşıma 2y/2ç 31-08/05-09
    5 gece iptal sigortalı Akra Kemer rezervasyonu 81k ya 9 taksit ets den yapıldı.
    Katılıyorum hocam, sikayetvar a yazdım ve cimer e de yazayım aynı şekilde. Sesimiz ne kadar gür çıkarsa o kadar iyi olur. Başları ağrısın en azından
  • Merhaba herkese,
    Bugün Agoda ile ilgili yaşadığımız sorunu size de referans bilgi olması amacıyla paylaşıyorum.
    14-15 Aralık tarihleri için Agodadan daha ucuz fiyat vermesi sebebiyle Elite World Sapanca’ya rezervasyon yaptırmıştık. Dogumgünümde de tesiste olabilmek amacıyla 13-14 Aralık arası izinleri ayarlayıp bir gün daha yeni bir rezervasyon yaptırdık Agoda’dan.
    İlk rezervasyonu otele teyit ettirmiştik, Rez. Gözüküyordu. Bugün 2. Yaptığımız rezervasyonu teyit için oteli aradığımızda otel rezervasyonu göremedi, ayrıca otelin Agoda ile anlaşmalı olmadığını, Agodanın yönlendirici firma olarak rezervasyon yapılan sitelere rast gele yönlendirerek en uygun fiyat üzerinden satış yaptığını aktardı. bunun üzerine Agodaya mail attım, ilk gelen cevaplarında 48 saat içinde otele danışarak rezervasyon teyitini ileteceklerini, 10 dakika sonra gelen mailde ise otelin çeşitli teknik sebeplerle rezervasyonu iptal ettiğini, dilersem ücretsiz iptal edebileceklerini veya alternatif tesis sunabileceklerine dair bilgi verdiler.
    Oteli arayıp sorduğumda onaylanan hiçbir rezervasyonu iptal etmediklerini, verdiğim rezervasyon numarasıyla en başından beri sistemlerinde hiçbir rezervasyonu oluşmadığını ifade ettiler.
    Mecburi olarak Agodaya rezervasyonu iptal etmelerini yazdım, henüz iptal etmediler, ilginç bir şekilde muhtemelen farklı kanallardan hala yönlendirme yaptıkları için tesis yine fiyat veriyor ama tekrar olası bir iptal ve benzeri süreçlerle uğraşmamak için tekrar Agodadan almayacağım.
    Planimizi bozmamak için tekrardan otelden satın alacağım iptal edilen günü ama bu bize 1.600 liraya mal oluyor,
    Bu arada geçen ay yine Agoda aracılığıyla Ankara’da bir konaklama yapmıştık ve sorunsuz bir şekilde sistemde gözükmüştü, 14-15 Aralık rezervasyonumuzda da sorun yok, bazı fiyat verdiği aracı firmalarla ilgili sorun olabiliyor anladığım kadarıyla.

• techworm kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde yazdım.

Çok teşekkürler hocam klasik sorumla gelsem , ne zaman ne kadara nasıl ödeme aldınız 🙂
  • Kurban bayramı öncesi 5 gün üst limitim 40bin olacak şekilde tavsiyelere açığım. Son 2 senedir crystal family e gittik. Biraz daha fiyatlar uygun diye açıkçası bu mayıs sonu haziran başı bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaman Ötesi -- 1 Aralık 2024; 23:50:28 >
  • Akra Kemer'i kış konseptinde deneyimleyen arkadaşlar var mı? Yukarıda Voyage Belek ve Voyage Sorgun'un kış konsept yorumları çok yardımcı oldu. Açıkçası kış konsepti için bu üç otelden birini düşünüyorum. Bir de tabi gitmeden önce herhangi bir bayi toplantısı, grup etkinliği var mı sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 1 Aralık 2024; 23:39:24 >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Rixos premium bende kış sezonunda aklımda hocam zaten yaz donemınde aşırı pahalı , holiday and moredan izlemiştim alakartları başarılı duruyordu ve ortam çok lüks duruyor mart sonu almak ısterim

Godiva var ama paralı 😁😁 bu çok ilginç gelmişti
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Godiva cafenin içinde çikolata satışı yapılıyor,ücretli olan kısım o.Onun haricinde konsept dahilinde kullanılan ücretsiz pastane kısmı da var
    16 Kasım’da yaptırdım hocam ama ilk defa Agoda üzerinden Voyage rezervasyonu yaptırmış oldum. Aklımda soru işaretleri vardı ETS ve kendi sitesi hariç diğer acentelerde satışı olmadığı için. Sorunsuz oldu. Gecesi 5.650 tl ye geldi ETS’den epey ucuzdu. ETS’de gecesi 8.550 tl idi.
    Agoda rezervasyon yöntemleri ile ilgili kendi deneyimlerimden oluşan bir not düşeyim;
    Mesela uygulamadan verdiği fiyat ile, google dan oteli aratıp agodanın verdiği fiyata tıklayak gidildiği zaman mobil sitede oluşan fiyat farklı. Üye girişsiz de bazen üye girişli fiyattan daha uygun oluyor platinum üye olsanız dahi. Platinum, gold vs üyelik tipi hikaye. Vpn ile de bazen olumlu bazen olumsuz yönde fiyat değişiyor. Skyscanner üzerinden agodaya gidince de bazen farklı çıkıyor fiyatlar. Her otelde geçerli değil ama epey bir otelde karşılaştım bu durumla. Deneye deneye farklı fiyatlar buluyorum bazen bulduğum fiyatı tekrar bulamıyorum vs. Yani bir agoda rezervasyonu denemeler ile saatler alıyor. Voyage gecesi 6.357 tl çıkıyordu Agoda uygulamasında, Google Maps’ten Antalya otelleri diye aratıp Voyage oteli seçip altta çıkan agoda linkine tıklayıp, sağ alttan safariye geçerek bu uygun flyata ulaşmıştım ama bu kesin bir yöntem değil mesela Swandor bu şekilde daha yüksek çıkıyor. Şu an Agoda fiyat vermiyor Voyage için, bazı fiyat verdiği tarihler de ETS’nin üzerinde, dönemsel mi oldu bilemiyorum. Ama alınacak oteller sadece uygulamadan değil farklı linklerden Agoda sitesine ulaşılarak da mutlaka kontrol edilmeli.

Aşağıda aynı tarihlere 4 farklı fiyat paylaşacağım, kendi uyguladığı indirim kuponları değişiyor hatta baz fiyat bile değişiyor farklı yerlerden gidince. En son deneye deneye 22.626 fiyatına ulaşmıştım ama onun ekran görüntüsünü almamışım.

Agoda sitesine gidince verdiği fiyat;

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

Google maps üzerinden gidince verdiği fiyat;

Uygulama üzerinden verdiği fiyat;

Uygulama üzerinden VPN açık verdiği fiyat;

Bu örnekler çeşitlendirilebilir, hızlıca hazırladım. Bazı otellerde bu farklılıklar çok yüksek olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 2 Aralık 2024; 0:14:35 >

• heartless81 kullanıcısına yanıt
    Hocam var ama 2 çeşit klasik,

dünya devi çikolata markası adı altında klasik kırma çikolata free olup el yapımı olanlar paralı olması çok farklı hissettirmedi bence voyage çeşit olarak çok daha fazla gözüküyordu

Yoksa koskoca rix pre de pastane vardır 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 1 Aralık 2024; 23:47:55 >
    Aynen satış yaptıkları ürünleri yiyemiyorsunuz.Godiva ücretli diyince Godiva cafe ücretli algısı oluşmasın diye belirtmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless81 -- 2 Aralık 2024; 0:14:27 >
    Çok iyi fiyata denk gelmiş. Voyage sorgun için de forumdan bir arkadaş 18 bine almıştı. Otele gitmeden teyit yaptınız mı?

Bende şansıma Agoda da Swandor Kemeri denemiştim. Bize göre daha pahalıya gelince hiç kurcalamadım. Faydalı bilgiler için teşekkürler hocam

• Agoda da fiyatlar gerçekten farklı çıkabiliyor.
    Uygulama üzerinden 2ç girmeme rağmen tüm oda seçeneklerini sunuyor.
    1- otel rezervasyonu kabul etmem der mi?
    2- size uygun olmayan odayı seçmişsiniz der mi?
    Bu kuşkulardan dolayı henüz almadım.
    Ödeme şartları da bana uymadı 1 ay kala hepsini ödemek ya da aldığım anda tüm ödemeyi yapacak ve yukarıda yazanları göze almaya değecek fırsat çıkmadı.
  • Radyoloji28 R kullanıcısına yanıt
    Akra kemer geniş oda verdiği için tek çocuğa da çift çocuğa da aynı fiyatı veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.