|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (660. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam, artı ve eksileriyle deneyimlemek istiyorum kısmetse -
Saat tam 10.00 da aramama rağmen ulaşamamıştım Adios çağrı merkezine. Sanırım 1 gün sonra aramışlardı. Xanadu Island Bodrum rezervasyonu yaptırmıştım.
-
Arkadaşıma 2y/2ç 31-08/05-09
5 gece iptal sigortalı Akra Kemer rezervasyonu 81k ya 9 taksit ets den yapıldı. -
Katılıyorum hocam, sikayetvar a yazdım ve cimer e de yazayım aynı şekilde. Sesimiz ne kadar gür çıkarsa o kadar iyi olur. Başları ağrısın en azından -
Merhaba herkese,
Bugün Agoda ile ilgili yaşadığımız sorunu size de referans bilgi olması amacıyla paylaşıyorum.
14-15 Aralık tarihleri için Agodadan daha ucuz fiyat vermesi sebebiyle Elite World Sapanca’ya rezervasyon yaptırmıştık. Dogumgünümde de tesiste olabilmek amacıyla 13-14 Aralık arası izinleri ayarlayıp bir gün daha yeni bir rezervasyon yaptırdık Agoda’dan.
İlk rezervasyonu otele teyit ettirmiştik, Rez. Gözüküyordu. Bugün 2. Yaptığımız rezervasyonu teyit için oteli aradığımızda otel rezervasyonu göremedi, ayrıca otelin Agoda ile anlaşmalı olmadığını, Agodanın yönlendirici firma olarak rezervasyon yapılan sitelere rast gele yönlendirerek en uygun fiyat üzerinden satış yaptığını aktardı. bunun üzerine Agodaya mail attım, ilk gelen cevaplarında 48 saat içinde otele danışarak rezervasyon teyitini ileteceklerini, 10 dakika sonra gelen mailde ise otelin çeşitli teknik sebeplerle rezervasyonu iptal ettiğini, dilersem ücretsiz iptal edebileceklerini veya alternatif tesis sunabileceklerine dair bilgi verdiler.
Oteli arayıp sorduğumda onaylanan hiçbir rezervasyonu iptal etmediklerini, verdiğim rezervasyon numarasıyla en başından beri sistemlerinde hiçbir rezervasyonu oluşmadığını ifade ettiler.
Mecburi olarak Agodaya rezervasyonu iptal etmelerini yazdım, henüz iptal etmediler, ilginç bir şekilde muhtemelen farklı kanallardan hala yönlendirme yaptıkları için tesis yine fiyat veriyor ama tekrar olası bir iptal ve benzeri süreçlerle uğraşmamak için tekrar Agodadan almayacağım.
Planimizi bozmamak için tekrardan otelden satın alacağım iptal edilen günü ama bu bize 1.600 liraya mal oluyor,
Bu arada geçen ay yine Agoda aracılığıyla Ankara’da bir konaklama yapmıştık ve sorunsuz bir şekilde sistemde gözükmüştü, 14-15 Aralık rezervasyonumuzda da sorun yok, bazı fiyat verdiği aracı firmalarla ilgili sorun olabiliyor anladığım kadarıyla.
-
Bende aynı şekilde yazdım.
-
Çok teşekkürler hocam klasik sorumla gelsem , ne zaman ne kadara nasıl ödeme aldınız 🙂 -
Kurban bayramı öncesi 5 gün üst limitim 40bin olacak şekilde tavsiyelere açığım. Son 2 senedir crystal family e gittik. Biraz daha fiyatlar uygun diye açıkçası bu mayıs sonu haziran başı bakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaman Ötesi -- 1 Aralık 2024; 23:50:28 > -
Akra Kemer'i kış konseptinde deneyimleyen arkadaşlar var mı? Yukarıda Voyage Belek ve Voyage Sorgun'un kış konsept yorumları çok yardımcı oldu. Açıkçası kış konsepti için bu üç otelden birini düşünüyorum. Bir de tabi gitmeden önce herhangi bir bayi toplantısı, grup etkinliği var mı sormak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 1 Aralık 2024; 23:39:24 > -
Rixos premium bende kış sezonunda aklımda hocam zaten yaz donemınde aşırı pahalı , holiday and moredan izlemiştim alakartları başarılı duruyordu ve ortam çok lüks duruyor mart sonu almak ısterim
Godiva var ama paralı 😁😁 bu çok ilginç gelmişti -
Godiva cafenin içinde çikolata satışı yapılıyor,ücretli olan kısım o.Onun haricinde konsept dahilinde kullanılan ücretsiz pastane kısmı da var -
-
Hocam var ama 2 çeşit klasik,
dünya devi çikolata markası adı altında klasik kırma çikolata free olup el yapımı olanlar paralı olması çok farklı hissettirmedi bence voyage çeşit olarak çok daha fazla gözüküyordu
Yoksa koskoca rix pre de pastane vardır 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 1 Aralık 2024; 23:47:55 > -
Aynen satış yaptıkları ürünleri yiyemiyorsunuz.Godiva ücretli diyince Godiva cafe ücretli algısı oluşmasın diye belirtmek istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless81 -- 2 Aralık 2024; 0:14:27 > -
Çok iyi fiyata denk gelmiş. Voyage sorgun için de forumdan bir arkadaş 18 bine almıştı. Otele gitmeden teyit yaptınız mı? -
Bende şansıma Agoda da Swandor Kemeri denemiştim. Bize göre daha pahalıya gelince hiç kurcalamadım. Faydalı bilgiler için teşekkürler hocam
-
Agoda da fiyatlar gerçekten farklı çıkabiliyor.
Uygulama üzerinden 2ç girmeme rağmen tüm oda seçeneklerini sunuyor.
1- otel rezervasyonu kabul etmem der mi?
2- size uygun olmayan odayı seçmişsiniz der mi?
Bu kuşkulardan dolayı henüz almadım.
Ödeme şartları da bana uymadı 1 ay kala hepsini ödemek ya da aldığım anda tüm ödemeyi yapacak ve yukarıda yazanları göze almaya değecek fırsat çıkmadı. -
Akra kemer geniş oda verdiği için tek çocuğa da çift çocuğa da aynı fiyatı veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X