Size kod gelmişti şimdi kullanmak istediğinizde kontenjan doldu mu diyor? |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (658. sayfa)
-
-
Evet hocam yukarıda paylaştığım ekran görüntüsündeki uyarı çıkıyor. Mesajda 6 Aralık tarihine kadar kullanabilirsiniz yazmasa bu kadar beklemezdik anında yapardık ama tarih vermesi yanıltıcı oldu. İyice bakınalım güzel karar olsun derken, otel araştırırken kota doldu haberi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Kasım 2024; 22:36:41 > -
Benimki çok kötü oldu oteli seçtim bilgileri tek tek girdim ödeme ekranında kart bilgilerini girdim hata verdi sonra başa dönüp tekrar girdim kod bitmiş dedi :/
-
Annesinden başlayıp bütün sülalelerine küfür ettim akşam akşam . Alırken kontenjan yoktu açıklamada gelen mesajda da yoktu . Yoksa hemen alırdık resmen pazaramatatil in yaptığı dolandırıcılık insanlarla dalga geçtiler . O değil kod gelmeyen var halen gelse ne olacak gerçi
-
Ben alacağım oteli hazırlamıştım ama kod gelmedi. Tüm gün uğraştım ama alamadım. Kod olsa bugün alacaktım.
Herkese geçmiş olsun. Her yerde bu yapılanı dile getirmemiz lazım. -
Şikayetlere bakınca MHleri çözemez bu işi hocam. Millet iade parasını alamadığından şikayetçi. Sıkıntılı platform
-
adamların beklemedikleri bi talep oldu herhalde. Ama ne bekliyorlardı ki. Gerçekten saçmaladılar. -
Ben de kampanya detaylarına özellikle bakmıştım ve kota yok diye rahat davranıyordum.
Siparişleri iade edelim ve gidip başka platformdan alalım o halde 👍🏻 Hatta iptal ve iade ile kalmasın, sikayetvar a yazalım bolca. İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen 😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techworm -- 30 Kasım 2024; 23:8:47 > -
5k+ alışveriş yapan kaç kişiyse bugün hepsine kod gitti. Bu gibi platformların bir müşterinin ortalama sepet tutarını bilmeme ihtimalleri yok. Kampanya öncesinde bellidir aslında 100 kişiye verecekleri ama bunu not düşmek yerine dün insanları alışverişe yönlendirdiler.
-
Hayır 5.000 üzeri alışveriş yapan herkese kod gitmedi. Ben ve benim gibi burada kod gelmeyenler var. 00.25’te sipariş verdim 29 kasımda.
-
kampanyadan haberi olmayan ama 5k+ üzeri olan herkese bir şekilde kod gidecek hocam. Size gelmedi ama haberi olmayan sizden sonra alışveriş yapana gitti. Ben gidecek kod sayısından bahsediyorum.
-
Kesinlikle kampanyaya katılım şartı olması gerekirdi. Her alışveriş yapana bu kodu gönderdiler. Kendi kendilerini patlattılar. -
Merhaba
1-6 eylül 2y 2ç(4-9 yaş)
Arkadaşım otel tavsiyesi istedi
Bütçe 100k
Az biraz üstüde olabilir.
Ben Nirvana cosmopolitan ı önereyim diyorum.
Cornelia diamond da göz kırpıyor.
Önerilere açığız. -
Ulan hem kod gönderiyorsun sonra kota uyduruyorsun.banada kod geldi otel seçmekle meşgulken kota doldu diyor.direk iptal ettim siparişi,hatta maximum kartımıda kapatacağım bu açıkça dolandırıcılık -
Arkadaşlar kod gelen herkesin kodları geçerli olur. Basit bir sistem hatası olduğunu düşünüyorum. Yoksa hiç kod gelmezdi zaten. Gelen mesajda da açık açık indirim kazandığımız ve 6 aralığa kadar kullanabikecegimiz yazıyor. Gerek kalmaz ama gerekirse de tüketici mahkemesine başvuru söke söke alırıım ben -
Adamlar sonradan kampanya şartlarını değiştirmişler ve bu hakları var hocam. Kodun gelip gelmemesi bir şeyi değiştirmez maalesef.THH'den de bir şey çıkmaz bundan.
-
THHye ne diyeceksiniz hocam Kampanya şartlarını haber vermeden değiştirebilirim yazmışlar zaten
-
Selamlar.
Son 2 yil eftelia otellerindeydik. Cocuklarinda artik aquapark sevdasi zirve ulasti. Agustos sonu 12 yas ve 6 yas 2 yetiskin 52k.
Tavsiye varmi max 60k gibi. Bolge ege akdeniz farketmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X