Bu durum hiç hoş olmamış bana kod geldi ama neye göre olacak 100 kişi sınırı ben 23.57 de sipariş oluşturdum sıraya koysalar bana asla gelmemeli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (656. sayfa)
-
-
People restoranın önündeki havuz, Ersin Tekinin videosunda görebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla kod isi banada cok mantikli gelmemisti resmen para yakiyolar dedim reklam icin ama hesapsiz bi islem olmus. Ben 00,03 de olusturup kod gelir gelmez aldim neme lazim diyerek cunku icerigi degistirip son verme hakki sakli her kampanyanin,kodu olan bile beklemesin sonlandirdik derler mi derler,ayrica kargom daha elime gelmedi bile urunu iade etsem ederim kod geldi islem bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 30 Kasım 2024; 19:50:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kod ile alınabilecek mantıklı oteller nedir acaba
-
Land of Legends’in kış konsepti nasıl acaba? Araştırma yaptınız mı? Rixos Park Belek olumsuz bir sürü yorum almış ama Land of Legends için gidilir doğrusu.
Sezonda kullanmak istiyorsanız Nirvana Cosmopolitan 29 Ağustos - 2 Eylül 4 gün 45 bin tl ye geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: mertcan78Kod ile alınabilecek mantıklı oteller nedir acaba
En mantıklısı 28 mart - 1 nisan 17 bin tl ye geliyor bayram giderim derseniz 18400 bunların haricinde ben pek birşey bulamadım
nirvana cosmopolitan ve rixos park belek arasında hangisini seçerdiniz
-
Akra kemer ve garanada luxury hangisini seçerdiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarama koduyla ramazan bayramı için tatil arayışındayım. 29 Nisan - 1 Mart Tarihleri arasında;
Lara Barut : 33.700tl
Nirvana Cosmopolitan : 33.500tl
Akra Kemer : 32.200tl (Ücretsiz iptal)
Sirene Belek : 36.000tl
ısıtmalı açık havuzu iyi olan, çocuk için daha uygun, yemekleri güzel olan hangisini önersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 30 Kasım 2024; 21:0:31 > -
Akra Kemer
Nisan ayinda akra kemer aldim yinede akra mi 😄
Lara Barut bu listede en iyisi bence hocam.
00.25’te sipariş verdim kod gelmedi. Hatta ürün bile geldi bugün. 100 kişi sınırı nerede yazıyor? Dediğiniz gibi öyle olsa 23.57’de alınca gelmemesi gerekir.
Granada’lar çok şikayet alıyor hocam, tarih ne zaman senin?
Kod kotası dolmuş hocam 100kişiymiş
Hocam çocuğumuz 4 yaşında olacak zaten parkın belirli bir kısmını kullanabilir ama maşa ve koca ayı kısmı yeni yapılan kısımlar yunus şovu vs tatilinde sezon dışı bir dönem olduğu göz önüne alınınca bizde ağır bastı. En azından otelde sıkılmayız değişik bir aktivite olur bizim için. 23-27 Nisan arasına aldık oda tipi yükselttik kupon kullanımı için 19 bin 9 taksit ısıtmalı havuz var land of legendsta işin içine dahil olunca kodu kaçırmayalım diyerek aldık. Oldukça uygun bir fiyata ekstra bir tatil fırsatımız oldu. Rixos park belekten beklentim sherwoodlar kadar olsun yeter 😊
Dün herhangi bir ibare yoktu bugün forumda yazılandan sonra girdiğimde pazaramatatil in kampanyalar kısmında bu bilgi mevcut. Kod almak sınırlıysa erken alışveriş yapana vermek daha hakkaniyetli bir durum. Belki kod gönderip kullanılacak kod sayısını 100 ile sınırlamıştır inanın detayını bilemiyorum.
Peki wome deluxe ve akra kemeri karsılaştırsak?
Evet şuan gördüm ama 23.57’de alan arkadaşa kod gelmiş ben 00.25’te aldım aramızda 23 saat var. Az önce aradım 48 saate kadar gelecek diyor.
Bu gece gelmezse kayıt açmak gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X