2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (654. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Her masada varsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya uygun bir tatil görünce dayanamıyorum. Kodla ne alacağız bilmiyorum tabi ama en mantıklısı Nirvana cosmopolitan gibi.
Biraz baktım. Ela exellence, kimeros, barut hemera ve nirvana'dan birini seçmek mantıklı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 30 Kasım 2024; 0:50:4 > -
Ben de en son tatilimi pazaramadan almıştım ama
nedense hep bir güvensizlik vardı
neyseki iptal durumumuz olmadı
olsa sıkıntı yaşardık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kod gelince yazalım hemen hemen aynı saatlerde alışveriş yaptık. Kod yok hala
kod geldiğinde almak için bi f/p otel belirlemek lazım :)
-
Kod geldi hocam benim.
Kod geldi 👍🏼
Benim de kod geldi 10:48 itibarı ile. Sıra f/p otel bulmakta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Kasım 2024; 10:54:36 >
Benim gelmedi henüz kod bakalım.
Arkadaşlar 20-24 eylül için titanic lara rezervasyonu yapmıştım ets üzerinden. Maxipuan kampanyasına ekliydi diye hatırlıyorum çünkü 9 taksit yapmadım puan almak için 6 taksit yaptım. Maxipuan gelmeyince iş bankasına başvurdum bu otel kampanya kapsamında değil dediler. Daha sonra ets yi aradım onlarda kampanya kapsamında olmadığını söylüyor. Belki ben yanlış gördüm yada birçok otele baktığımız için yanlış hatırlıyorum. Titanic laraya rez yapıp maxipuan alan yada kampanyada olduğuna dair herhangi bir ekran görüntüsü olan varmı acaba?
-
Bana da gelmedi.
Bana da kod geldi. Haber veren herkese teşekkürler. Yalnız geçen hafta 60 olan otel sonra 63 oldu sonra da 66 oldu iki hafta içinde. Altı gece fiyatı. F/P bakıyoruz. 6 Aralık’a kadar almayı unutmayalım.
Müşteri hizmetlerini aradığımda sadece bir ay kalaya kadar ücretsiz iptal seçeneği var dediler. Bir aydan az bir süre kaldığında ücretin tamamını tahsil ediyorlar.
Hocam normal mesajmı geliyor banada gelmedi dun oglen almıstım
29 kasım 00.25’te sipariş vermişim henüz yok kod. Bakalım 48 saat diyordu gelecek mi.
23:10’da sipariş vermişim sabah 10:48’de gelmiş kod. SMS-iletişim izinleriniz açık mı pazarama profilinizi vs bi güncelleyin isterseniz. Normal SMS şeklinde geliyor.
Ben 20.10 da sipariş vermişim. Bütün izinler açık olmasına rağmen sms gelmedi. Sms gelen herkese sabah mı geldi? Belki belli bir sistem vardır ve sıra ile gönderiyorlardır. Çağrı merkezi klasik 48 saat içinde gelecek diyor.
Evet hocam, ben de saat 22:00 - 23:00 arası alışveriş yaptım. Saat 10:48'de mesaj gelmiş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haziran 1-5 akra almıştım sezon kapanışı için otel bakıyorum fiyat performans açısından uygun otel bulan var mı pazaramadan ?
Hocam banada gelmedi sanıyordum ama 10.48 de banada gelmis ama pazarlama spam olarak gozukuyormus mesajlara kısmına gelip ara kısmına pazarama yazınca gelmis oldugunu gördüm bir dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X