< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (653. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam direkt pazarama uygulamasından 5.000 tl üstü alışveriş yapınca kod mu geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ara tatilde Titanic belek e gidipte memnun kalannoldu mu?
Pazaramadan alışveriş yapacaklara iyice araştırma yapmalarını öneririm. Sahte ürün gönderen satıcılar çokça mevcut. Çok güzel fırsat, o 5 binlik ürünü de iyice araştırıp seçmekte önem var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
48 saat içinde gelecek yazıyor hocam. Ailemin Akra Kemer rezervasyonu vardı. Bu kampanyadan yararlanırsam 4-5 bin tl daha ucuza geliyor. Tek sorun kod gelene kadar oteller zam yapar mı bilemiyorum. Kasım indirim fırtınası biter bitmez zamlar yapılıyor genelde.
Ets otelleri zaten pazaramada 2-3 k daha pahalı. Nirvanalar Jolly ile aynı fiyatta gördüğüm kadarıyla. İlk rezervasyon yapacak ve bugün 5 bin tl harcayacak kişiler için güzel fırsat.
Kod anında geliyor sandım hocam. Yinede çok riskli değil gibi.
İlk rezervasyon için sıfır risk hocam. Zam yaparlarsa o ara bişi diyemem.
Biz akra Kemeri 37 ye aldık. Pazaramada 48 bin tl ücretsiz iadeli seçenek. 33 bin tlye geliyor biz arada kaldık
Bahsedilen kampanyadan yararlanmayı düşünen arkadaşlara,
1-5 Mayıs Kimeros Park 31.200, bu kuponla 4 gece 16.200e geliyor.
1-5 Mayıs Akra Kemer 33bin, kuponla 18 bine geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 29 Kasım 2024; 19:0:53 >
Akra Kemer iptal edilemez yazıyor aradaki farka gerek var mı acaba? Pazaramatatil de nasıl ilerliyor süreç bilemiyorum
Akra Kemer kendi sitesinden bu şekilde satıyor ama yardımcı oluyorlar iptalde.
Hocam iptal edilemez bir risk tabii ki, hassas bir seçim bu konuda yorum yapmak istemem, iptal riskinize göre bu farka değer mi; değmez mi en iyi siz karar verebilirsiniz.
Hocam olum var hastalik var,gecen sene ben test ettim onune gecemeyeceginiz durumlar icin sigorta sart derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kupon gelse yapacaz bi seylerde alisveris onayiyla mi gelecek anlamadim ki 48 saat dedi,6 aralik kullanimda son bakalm bekliyoruz kodu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarama 5000 için herhangi bir şeye katılmamamız gerekiyor mu göremedim. Otomatik kod gelecek mi?
Şartlarda yazan 5.000 TL üzeri alışverişten 2 gün sonra kod gelecek.
Otellere bakmak lazım nerede avantajlı durum var diye. Çünkü bazı oteller ets’den yüksek bazıları ets’den düşük.
Ben de pazaramadan 5127 liralık alışveriş yaptım ama uygulama hem çok ağır hem de sürekli hata veriyordu. İnşallah doğru yapmışızdır. SMS’i bekleyeceğiz şimdi sanırım. Katıl tuşu falan da yoktu.
Bende 5199 yaptım hocam. Gelir umarım kod:)
-
Katılan arkadaşlar için hayırlı olsun şimdiden. Ramazan Bayramında 4 gece açık ısıtmalı havuzlu Barut Hemera 18.300, Mylome Luxury 16 bin TL düşünülebilir. Hatta çocuk yoksa Mylome 5 gece 18.700 ya da 4 gece swim up oda 20 bine geliyor. Bildiğim kadarıyla swim up havuzlar da ısıtmalı.
Pazarama alışverişi yapan arkadaşlar kod gelmesi için telefon numaranızı profil kısmından kaydetmeniz ve ayarlardan sms izni vermeniz gerekiyor bilginiz olsun. Benim yokmuş şimdi ekledim.
-
Pazaramayı bende yaptım forum sayesinde gördüm paylaşanlara teşekkür ederim kodu bekleyeceğiz bakalım
durduk yere 5850 tl lik olduk :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X