< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (651. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
İyi akşamlar. Sömestr tatilinde Akra Kemer iyi bir seçenek mi?
Akra Kemer
Megasaray Belek
Topkapı Palace
2 yetiskin 2 çocuk
6 ve 14 yaş aile odası.
Bütçemize uygun seçenekler .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areles -- 28 Kasım 2024; 19:47:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 bin tl indirim olayı gayet iyi bir seçenek ancak pazarama tatil de otel çeşitliliği kısıtlı görünüyor bilenler yorumlarsa seviniriz🙏
Megasarayda tenis turnuvaları oluyor Topkapı palace ise açık ısıtmalı havuzu vs yok.Okuduğum kadarıyla da baya kısıtlama yapıyor.Eğer Akra kalırsa en iyi seçenek.Fakat
Barut Hemera ve Titanic Lara yada bakın.Özellikle sömestir 2.haftası daha uygun fiyat veriyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler diğer iki oteli de araştırayım.
Geçmiş olsun. Benim şeker de sınırda. Tatlıyı kesip 15 kilo versem iyi gelecek ama bir türlü kesemiyorum. Yazılımcıyım ve uzaktan çalışıyorum. Bu da kilo vermemi daha da zorlaştırıyor. Artık başlamam lazım benim de.
Bende de aynı sorun var ve Ankara’da spor salonları aşırı kalabalık noldu bu Ankara’ya çözemedim , evde de olmuyor çok kez denedim 😁
Temmuzun ilk haftası 5 gün 78k olan nirvana cosmopolitan 63k oluyor değerlendirilebilir bence
Evde kilo vermek isteyenlere Pamela reif'in kondisyonlarınıza göre başlangıç veya orta seviye programlarını öneririm günde maks 30 dakika vücut ağırlığınız ile hareketler yapıyorsunuz ama baya zorluyor. Kilo vermede ve esnemede çok yardımcı oluyor. Kendim daha önce 3 ay yapmıştım tığ gibi olmuştum şimdi 1 aydır yapıyorum etkisini net gösteriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi videoları br ara takip ediyordum ve kaç kg verdiniz
Teşekkürler mesajınızı görmesem haberim olmayacaktı siparişimi verdim bakalım kod ne zaman gelecekquote:
Orijinalden alıntı: tufandurmus
https://www.pazaramatatil.com/kampanya/pazarama-tatilde-15000-tl-otel-indirimi
Lara barut’u kışın deneyimleyen var mı? Ramazan bayramında gitmeyi düşünüyorum özellikle ısıtmalı havuzu ve yemekler konusunda merak ediyorum.
Hayırlı olsun hocam. Biraz karışık gibi ama umarım sorunsuz şekilde kodunuz gelir. Kod geldikten sonra otel rezervasyonunu 6 Aralık'a kadar yapmayı unutmayın.
Pam uygulamasından programınızı seçebilirsiniz hocam. Ben aşırı kilolu olmadığım için 5 kg vermiştim ama çok incelemiştim çünkü vücudun her yerini çalıştıran antrenmanlar yaptırıyor.
Merhaba
Eğer ETS de almayı düşündüğünüz tesisler varsa artan maliyetler yüzünden kart aksiyonları değişecek.
- Maksimum da 9 taksit ödemelerde %5 indirim kalkacak.
- Puan kampanyasında en fazla 3 tk yapılacak.
- Maximum da 12 tk e %5 vade farkı eklenecek.
BİLGİNİZ OLSUN.
pazarama olayı neden hiç konusulmuyor 30bıne 15 bın cok ıyı deılmı acaba ıstedgımız tarıh ıcın alabılırmıyız yazın
-
Zamanlaması hakkında bilginiz var mı hocam?
Net bie şey yok web sayfasında çalışmalara başladılar bile
Bu kampanyada benim anladığım bugün Pazaramadan 5000 tl alışveriş yaparsanız yararlanabilirsiniz. 5000 ver 10000 indirim yapıyım diyor kısaca.
Pazarama Tatil'de geçerli indirim, yalnızca 29 Kasım 2024 tarihinde Pazarama'dan 5.000 TL ve üzeri alışveriş yapılması sonrasında kazanılacaktır.
Bence oldukça güzel kampanya. Zaten 5 bin üzeri alacak bir şeyiniz varsa bugün Pazarama'dan aldığınızda, mesela ekim başı 4 gece 70 bine Regnum Carya'ya gidebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X