Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: edro Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.923
Cevap
563
Favori
789.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun hocam, diyet ve spor ile düzelir inşallah, 3 aylık şeker ortalaması ne çıktı? Ben de hep düşünürüm ekmek ve tatlıyı bırakmayı, alkolü zaten azalttım. Dengeli beslenme ile normal değerlere iner hocam endişe etmenize gerek yok, senede 10 gün tatilden bir şey olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim 😊😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Geçmiş olsun reis dikkat etmeli hele ki aile de de varsa daha da dikkat etmeli.. unutma uzun ve sağlıklı yaşamak ana hedef olmali

Hocam geçmis olsun, zaten bizlere burda oldukça yardımcı oluyorsunuz ama tabiki de önce sağlık. Karbonhidratları (ekmek, pilav ve hamur işleri) azaltarak bile normal değerlere çok rahat dönersiniz.

Yılda bir hafta yapacağınız tatilin genel gidişata da çok bir etkisi olmayacaktır. O yüzden iptal etmeyi hiç düşünmeyin.

Kalın sağlıcakla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok geçmiş olsun. Ne yazık ki ülkemizdeki hayat koşulları bizleri ister istemez bu durumlara düşürüyor. İyi ve mutlu haberlerinizi bekliyoruz...

Geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın. Burası Türkiye. Sağlıklı kalabilmek bile mucize…

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 🙏

Geçmiş olsun Erdem hocam dengeli ve düzenli bir beslenme ile yaz için küçük bir kaçamak yapılabilir diye düşünüyorum ayrıca tatilde ufak kaçamakları bol bol yüzerek telafi edebilirsiniz.

• Merhabalar,

Maximum kartı yeni aldım, ETS'nin tatil rezervasyonuna 7500 puan kampanyasına katılıp tatili satın aldım. İşcep uygulamasında halen kampanya durumu "katıldınız" olarak gözüküyor. Başka kartlarda, örneğin YKB'de, harcama yapıldığında şu kadar puan kazandınız şeklinde görünüyordu. Kampanyadan yararlandım mı, şartları sağlamadım mı, anlayamadım. Yapanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• riberry R kullanıcısına yanıt

Bende de benzer durum var hocam.

Kampanya detaylarında puanın ne zaman yükleneceği yazılıdır.Ben tatili aldığımdan yaklaşık 15 gün sonra yüklendi puanlar.

Haklısınız hocam, bazı kampanyalarda kampanya devam ederken puan kazandınız ya da kazanmadınız yazmıyor. Seçili otellerde, belirtilen tutarın üstünde, 3 ya da 6 taksitle tamamladıysanız muhtemelen puan kazanmışsınızdır. Ama normalde puan yüklemeleri takip eden ayın başında olurdu ama bu kampanyada Ocak ayında yükleneceği yazıyor. İlginç...
    Bir de Maximum Mobil uygulamasını indirip takip ederseniz belki orada "puan kazandınız" ibaresi görünür...

Geçmiş olsun hocam. Ben uhd otellere gittiğimde iki bölüme hiç uğramam: Tatlı ve ekmek reyonu.

Size de tavsiye ederim.

Ah bir de alkolü kessek tam olacak. O zaman da tatilin anlamı kalmıyor:)

Benim de tansiyon problemim oldu bir dönem. Hayat şeklimi düzene sokma ve spor yapma alışkanlığı edinmem için iyi bir fırsat oldu aynı zamanda bu.
    Zira yaklaşık 10 yıldır spor yapıyorum düzenli olarak. Beslenmeme de dikkat ediyorum.

Bir musibet bin nasihattan evladır diye boşuna dememişler:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Erdem hocam çok geçmiş olsun

Hocam selamlar çok geçmiş olsun. Düzenli beslenme ile bi an önce değerleriniz normale döner inşallah

• Voyage torba Eylül döneminde en Az 5 gün kısıtı koymuş. Ben 20 24 almıştım 1 ay evvel.

• 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

Pazaramatatil, enteresan bir kampanyaymış. Kampanyayla ilgili hiçbir bilgim yok. Belki değerlendirmek isteyen olur diye paylaşmak istedim.

• tufandurmus T kullanıcısına yanıt

Kampanya linkini bulamadım hocam atabilir misiniz

Çok geçmiş olsun, gayet bilinçli olarak aldığınız ve yaşam standartlarınızı değiştirerek başladığınız zor ama bu önemli süreçte kısa sürede olumlu sonuçlar almanızı, uhd tatilinizde de kazandığınız sağlıklı beslenme alışkanlığı ile (belki de) çok daha güzel tatiller geçirmenizi temenni ederim.

• 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.